reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Myslalam ze przez noc sie rozkreci okres a tu nic w sumie,krew byla/jest jasno czerwona,jakies 7-5 dni po sexach niby w plodnych dniach,teraz sobie wkrecam ze implantacja to byla.zero bolow.zobaczymy czy sie dzis rozkreci na okres.
Może faktycznie to implantacja jest, trzymam kciuki aby nic się z tego nie rozkręciło i aby za kilka lat dni pokazały się II kreseczki[emoji2] na kiedy masz termin @?

Dzień dobry dziewczynki melduję się po super zabawie :Dnie niedrobie tylu stron moffcie ;)czy jakieś nowe fasolki się pojawiły 8-)u mnie narazie cisza @ nie ma czekam na rozwój sytuacji jak coś to jutro testuje :)wczoraj jak wracałam o mały włos miałabym spotkanie z sarnami :baffled:ale hamulce mam dobre w aucie uuuuu tak to nigdy nie hamowałam w życiu i aż sama się sobie dziwię że nie zamknęłam oczu puściłam kierownicy i zaczęłam krzyczeć :laugh2:
Dobrze, że nic ci się nie stało [emoji5] To się wybawiłaś, że aż miło :D
My tu czekamy na twoje II, a ty nas do jutra przetrzymujesz. Niedobra ty :D

Ja sobie tłumaczę ze implantacja bo nigdy nie mialam krwawien miedzy okresowych no ale to chyba bardzo malo spotykane:(zrpbie test dzis pewnie lub jutro

reklama
Do góry