reklama
Wytrzymaj jeszcze te kilka godzin. Nagroda będzie piękna za to czekanie [emoji5]Niby o 17:20 ale wejde pewnie dopiero po 18... caly dzien czekania, myslenia i strachu, masakra...nie dosc ze sie zle czuję to jeszcze to czekanie...[emoji17]
Będzie dobrze, zobaczysz.
Nat Bluebell
Fanka BB :)
To może być implantacja, czas by się zgadzał.A ja z mojego brazowego plamienia co pisalam to teraz patrze krew,8 dni za szybko okres mam co sie dzieje buuu;((
Ja nie miałam nigdy ale to jest wtedy kiedy zagnieżdżenie trafi na naczynie krwionośne więc nie zawsze jest.Ja to się zawsze zastanawiam właśnie jak to jest z tą implantacją. Bo ja nie kojarzę żebym krwawiła czy coś mi było, w poprzednich ciążach przy tej implantacji. Czyżbym była jakaś dziwna? Od czego to zależy że u jednych jest krew czy śluz czy coś?
O matko, dobrze że nie rozjechałaś dziczyzny!Dzień dobry dziewczynki melduję się po super zabawie nie niedrobie tylu stron moffcie czy jakieś nowe fasolki się pojawiły u mnie narazie cisza @ nie ma czekam na rozwój sytuacji jak coś to jutro testuje wczoraj jak wracałam o mały włos miałabym spotkanie z sarnami ale hamulce mam dobre w aucie uuuuu tak to nigdy nie hamowałam w życiu i aż sama się sobie dziwię że nie zamknęłam oczu puściłam kierownicy i zaczęłam krzyczeć
Ej, weź testuj!
Test jeszcze nic nie pokaże, który to dzień po owu?Ja sobie tłumaczę ze implantacja bo nigdy nie mialam krwawien miedzy okresowych no ale to chyba bardzo malo spotykanezrpbie test dzis pewnie lub jutro
Mi rano w labo krwi utoczyli cztery probówki teraz kawę piję i próbuję zabrać się do roboty.
Loli05
A dlugo trwalo?krew czy brazowe?U mnie w obydwu ciazach było plamienie przy implantacji [emoji848] tak na moje oko w +/- 12dc po owulacji
Bunia1992
Ja miałam implantację 5 dni przed okresem tyle że u mnie to był śluz podbarwiony leciutko delikatnie różowy był taki dziwny kolor wogole to zauważylam go bo miałam wkładkę i na białym był widoczny myślę że inaczej bym to przeoczyła ale u każdego to wygląda inaczejJa sobie tłumaczę ze implantacja bo nigdy nie mialam krwawien miedzy okresowych no ale to chyba bardzo malo spotykanezrpbie test dzis pewnie lub jutro
Lu_cy
Poczekaj tak z 4 dni żeby beta zdążyła podrosnac, bo jeśli to była implantacja to musi chwila minąć żeby test coś wyłapałJa sobie tłumaczę ze implantacja bo nigdy nie mialam krwawien miedzy okresowych no ale to chyba bardzo malo spotykanezrpbie test dzis pewnie lub jutro
martoosia04
Dziewczyny, czy testy owu na kilka dni przed @ mogą pokazywać druga kreskę? Pamietam, że któreś ciężarne testowały czy testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. U mnie dokładnie widać druga, różowa kreskę. Wmawiam sobie, że może jednak jeszcze beta niska... [emoji848] ale to LH. Femmometer odczytał jako poziom 14! [emoji24]
Bunia1992
U mnie druga kreskę widać zawsze lepiej iść po test niż się głowic i zastanawiaćDziewczyny, czy testy owu na kilka dni przed @ mogą pokazywać druga kreskę? Pamietam, że któreś ciężarne testowały czy testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. U mnie dokładnie widać druga, różowa kreskę. Wmawiam sobie, że może jednak jeszcze beta niska... [emoji848] ale to LH. Femmometer odczytał jako poziom 14! [emoji24]
martoosia04
U mnie druga kreskę widać zawsze lepiej iść po test niż się głowic i zastanawiać
A myślałam, że ona znika przed @ całkowicie [emoji23] o ja naiwna.
Mam jeden test, ale chyba poczekam do jutra rana. Z pierwszego moczu.
reklama
Blondi1437
A pokaż zdjęcie tego testuA myślałam, że ona znika przed @ całkowicie [emoji23] o ja naiwna.
Mam jeden test, ale chyba poczekam do jutra rana. Z pierwszego moczu.