reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Zmieniłaś foto i nie wiedziała kto to pisze :D (śliczna)

Ja w pracy kiszę :( dopiero połowa minęła.
Zaraz kawka mmmmmniam :D

W weekend impreza rodzinna [emoji14] (trochę nie chce mi się)
Haha przepraszam znowu będziecie się musiały przyzwyczaić [emoji12]

Ja też w pracy , właśnie zaczęłam zmiane, ludzi nie ma to się nudze... Szaro i ponuro u mnie to nikomu się nie chce z domu wychodzić..
Nigdy nie lubiałam zlotów rodzinnych.. U Nas teraz jeden temat będzie, bo kuzynka w ciążę zaszła [emoji6]

reklama
Haha przepraszam znowu będziecie się musiały przyzwyczaić [emoji12]

Ja też w pracy , właśnie zaczęłam zmiane, ludzi nie ma to się nudze... Szaro i ponuro u mnie to nikomu się nie chce z domu wychodzić..
Nigdy nie lubiałam zlotów rodzinnych.. U Nas teraz jeden temat będzie, bo kuzynka w ciążę zaszła [emoji6]
Coś Ty ... I tak debatuja o ciazy kuzynki? [emoji39]

Coś Ty ... I tak debatuja o ciazy kuzynki? [emoji39]
Tak , bo to córcia najważniejszej ciotki w rodzinie. To taka ciotka co bez niej nic nie może się odbyć, zapraszana na każde wesele , komunie itd.. Po prostu jest naiwna na zagrywki rodzinki i ciągną z niej kase.. A ona wydaje się jakby tego nie widziała..
Więc wszystko co dzieje się w jej rodzinie musi znać każdy inny członek rodzinki dalszej choć pewnie kuzynka by tego nie chciała

Poczekaj do terminu @, może akurat się udało. Mnie dzień przed testem tak bolał brzuch że nie miałam wątpliwości o @ a tu jednak [emoji320] [emoji320] .
Mnie też przed @ bolał brzuch. Pierwszego dnia plamiłam. Wszystko jak zawsze przed @ ,tylko po dniu plamienia powinno mnie zalać, bo zawsze mam obfite, a krwawienie nie przyszło.

Tak , bo to córcia najważniejszej ciotki w rodzinie. To taka ciotka co bez niej nic nie może się odbyć, zapraszana na każde wesele , komunie itd.. Po prostu jest naiwna na zagrywki rodzinki i ciągną z niej kase.. A ona wydaje się jakby tego nie widziała..
Więc wszystko co dzieje się w jej rodzinie musi znać każdy inny członek rodzinki dalszej choć pewnie kuzynka by tego nie chciała
Ja spotkania rodzinne lubię, ale zależy z kim się one odbywają :) Teraz to będzie tylko starszyzna czyli obiadek, ciastko i do domu :p
Np. wesela bardzo lubię :D ale w ostatnich latach już wszyscy się pohajtali i na razie będzie cisza

reklama
Do góry