reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Zmieniłaś foto i nie wiedziała kto to pisze :D (śliczna)

Ja w pracy kiszę :( dopiero połowa minęła.
Zaraz kawka mmmmmniam :D

W weekend impreza rodzinna [emoji14] (trochę nie chce mi się)
Haha przepraszam znowu będziecie się musiały przyzwyczaić [emoji12]

Ja też w pracy , właśnie zaczęłam zmiane, ludzi nie ma to się nudze... Szaro i ponuro u mnie to nikomu się nie chce z domu wychodzić..
Nigdy nie lubiałam zlotów rodzinnych.. U Nas teraz jeden temat będzie, bo kuzynka w ciążę zaszła [emoji6]

reklama
Haha przepraszam znowu będziecie się musiały przyzwyczaić [emoji12]

Ja też w pracy , właśnie zaczęłam zmiane, ludzi nie ma to się nudze... Szaro i ponuro u mnie to nikomu się nie chce z domu wychodzić..
Nigdy nie lubiałam zlotów rodzinnych.. U Nas teraz jeden temat będzie, bo kuzynka w ciążę zaszła [emoji6]
Coś Ty ... I tak debatuja o ciazy kuzynki? [emoji39]

Coś Ty ... I tak debatuja o ciazy kuzynki? [emoji39]
Tak , bo to córcia najważniejszej ciotki w rodzinie. To taka ciotka co bez niej nic nie może się odbyć, zapraszana na każde wesele , komunie itd.. Po prostu jest naiwna na zagrywki rodzinki i ciągną z niej kase.. A ona wydaje się jakby tego nie widziała..
Więc wszystko co dzieje się w jej rodzinie musi znać każdy inny członek rodzinki dalszej choć pewnie kuzynka by tego nie chciała

Poczekaj do terminu @, może akurat się udało. Mnie dzień przed testem tak bolał brzuch że nie miałam wątpliwości o @ a tu jednak [emoji320] [emoji320] .
Mnie też przed @ bolał brzuch. Pierwszego dnia plamiłam. Wszystko jak zawsze przed @ ,tylko po dniu plamienia powinno mnie zalać, bo zawsze mam obfite, a krwawienie nie przyszło.

Tak , bo to córcia najważniejszej ciotki w rodzinie. To taka ciotka co bez niej nic nie może się odbyć, zapraszana na każde wesele , komunie itd.. Po prostu jest naiwna na zagrywki rodzinki i ciągną z niej kase.. A ona wydaje się jakby tego nie widziała..
Więc wszystko co dzieje się w jej rodzinie musi znać każdy inny członek rodzinki dalszej choć pewnie kuzynka by tego nie chciała
Ja spotkania rodzinne lubię, ale zależy z kim się one odbywają :) Teraz to będzie tylko starszyzna czyli obiadek, ciastko i do domu :p
Np. wesela bardzo lubię :D ale w ostatnich latach już wszyscy się pohajtali i na razie będzie cisza

reklama
Do góry