reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja to się zawsze zastanawiam właśnie jak to jest z tą implantacją. Bo ja nie kojarzę żebym krwawiła czy coś mi było, w poprzednich ciążach przy tej implantacji. Czyżbym była jakaś dziwna? Od czego to zależy że u jednych jest krew czy śluz czy coś?

reklama
Ja to się zawsze zastanawiam właśnie jak to jest z tą implantacją. Bo ja nie kojarzę żebym krwawiła czy coś mi było, w poprzednich ciążach przy tej implantacji. Czyżbym była jakaś dziwna? Od czego to zależy że u jednych jest krew czy śluz czy coś?
Z tego co wlasnie na bierzaco goraczkowo czytam to niby jak sie wczepi i trafi w naczynie krwionosne to jest krew,moze ale nie musi zalezy od miejsca,chybil trafil.w poprzedniej tez nie pamietam ale chyba cos tam mialam jakis dziwny okres...

Dziewczyny, bardzo przeżywam. W terminie miesiączki miałam lekkie skurcze brzucha i plamienie pierwszego dnia, a potem dosłownie kapnęło coś na bieliznę w kolejnych dniach. Teraz jestem po terminie @ i wszystko ustało. Nie czuję nic, zadnych objawów. Przez dwa dni cycuchy mnie bardzo bolały, teraz cisza. Boże , stresuje się, że nic z tego nie będzie ;( ;( ;( Chyba miałabym za dużo szczęścia w życiu, gdyby się udało. Jutro dzwonię do gina i zobaczymy kiedy zaproponuje wizytę. Chciałabym iść już jutro albo w środę, ale to tak wcześnie. Mam mętlik w głowie. Jeszcze ząb mnie boli :(
Nie stresuj się tak bardzo, musi być dobrze i na pewno będzie.

Dziewczyny u mnie pogoda okropna była, mglisto ciemno szaro-buro ehhhh :(
Z tego całego stresu zrobiłam sernik na zimno i się nim dzisiaj obżarłam a co!

@ dalej nie ma i objawów żadnych też, apka pokazuje mi 1 dzień spóżnienia...
Ja już się boje testować, bo już 2 testy wyszły negatywne :( wiem, że pewnie za wcześnie robione ale już nie dam rady z tego stresu :(
Testuj, każda z nas jest inna i nie każdej wychodzi test już w terminie @. Może będzie już cień widać [emoji2] Czas na nowe II kreseczki na forum [emoji173]

Nie jesteś dziwna, u mnie też nic takiego nie miało miejsca.

Mało kto widzi u siebie implantację. To podrażnienie przy zagnieżdżeniu nie u każdego musi być zaraz krew widać :)

U mnie w dzień okresu mialam lekkie brozowe plamienie i to wszystko w poprzednich ciazach tak było ciekawe jak będzie teraz. Obecnie okres za 4 dni i już masakrycznie czuje ze sie zbliża:(

reklama
Dzień dobry dziewczynki melduję się po super zabawie :Dnie niedrobie tylu stron moffcie ;)czy jakieś nowe fasolki się pojawiły 8-)u mnie narazie cisza @ nie ma czekam na rozwój sytuacji jak coś to jutro testuje :)wczoraj jak wracałam o mały włos miałabym spotkanie z sarnami :baffled:ale hamulce mam dobre w aucie uuuuu tak to nigdy nie hamowałam w życiu i aż sama się sobie dziwię że nie zamknęłam oczu puściłam kierownicy i zaczęłam krzyczeć :laugh2:

Do góry