reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Chyba trzeba sobie jakos to przetlumaczyc ze mozesz sie martwic ale i tak nic nie zmienisz,dbasz o siebie i o ciaze jak najlepiej mozesz a reszta sama sie zrobi,co ma byc to i tak bedzie,nie pijesz nie palisz itp na reszte czasami nie ma wplywu...latwo sie mowi ale jak sie dziecko juz urodzi to tez sa obawy o wszystko i tak cale zycie

reklama
Wróciłam wcześniej do domu. Niewiele się działo, więc zwolniłam sie wcześniej. Ciepła kąpiel zaliczona. Jak miło, teraz z M. oglądamy tv, zajadamy lody waniliowe [emoji173]️ jejku, jak mi smakują [emoji173]️

Piersi bolesne, ciężkie. Śluz kremowy [emoji173]️ Jeszcze trochę.

Widzę, że Wy wszystkie z terminem na czerwiec. Mam nadzieję, że szybko któraś z Was w razie co dołączy do mnie na lipiec ;) owufriend pokazuje termin na 03.07.2019

Wróciłam wcześniej do domu. Niewiele się działo, więc zwolniłam sie wcześniej. Ciepła kąpiel zaliczona. Jak miło, teraz z M. oglądamy tv, zajadamy lody waniliowe [emoji173]️ jejku, jak mi smakują [emoji173]️

Widzę, że Wy wszystkie z terminem na czerwiec. Mam nadzieję, że szybko któraś z Was w razie co dołączy do mnie na lipiec ;) owufriend pokazuje termin na 03.07.2019
Czy ja coś przegapilam? [emoji16]

Ja będę z terminem x czasu do przodu ;p

Cześć dziewczyny dziś nie widzialam żadnych pozytywnych testów...nikt nie testował dziś;) ja jeszcze 6dni i bede testować o ile nie dostane znowu@:( choć pewnie nie wytrzymam i wczesniej zrobię test bo mam w domu. Tyle sie wczoraj naczytalam o tym ciału żółtym krwotocznym ze nie wiem co myśleć opini dużo...niby jezeli jest ciałko krwotoczne to znaczy ze owulacja była i jest szansa na ciążę ale kurcze zadna z was nie miała takiego czegoś???
Masz na myśli pewnie torbiel krwotoczną a nie ciałko :) Torbiel taka nie jest raczej groźna i może sama zniknąć.

reklama
@martoosia04 nie lam sie, znow testujesz za szybko [emoji6] serio to ze w poprzedniej ciazy juz o niej wiedzialas nie znaczy ze teraz tez tak szybko bedziesz wiedziec [emoji6] dziś masz ile ? 11dpo ? To przeciez moze byc za wcześnie [emoji6]
Ile to juz widzialam przypadkow gdzie dziewczyny robily testy przed terminem @ i bylo biało a tydzien później jak @ sie tyle spozniala to ledwo bylo widoczne ale byly || [emoji14]

Do góry