reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A dlugo sie staracie ?
Wiem jak to wkurza kiedy juz jestes niemal pewna ze sie udalo bo @ sie spóźnia...a jednak przychodzi.. mialam tak w zeszle święta...@ spozniona 3dzień i juz bylam pewna ze dam tz piekny prezent pod choinkę, zatestowalam ale bylo bialo a wieczorem juz @...
Ale wkoncu sie uda, ja juz nie wierzylam ze nam sie bez pomocy lekarza uda a jednak, po roku staran wreszcie zaskoczylo [emoji6] wam tez sie uda [emoji8][emoji8]Od prawie tygodnia mam takie same schizy wiec wiem co czujesz... ale musi byc dobrze [emoji8]mnie tez cycki juz nie bola od kilku dni i tez bylam tym faktem przerażona
4 cykle za nami dopiero, zaczynamy 5 cykl, ale najmłodsi też już nie jesteśmy z M , a to nasza pierwsza dzidzia będzie [emoji173]

4 cykle za nami dopiero, zaczynamy 5 cykl, ale najmłodsi też już nie jesteśmy z M , a to nasza pierwsza dzidzia będzie [emoji173]
Wiesz ja jestem mloda i mimo to starania u nas trwaly rok... i w sumie po czesci to tez jakby nasza pierwsza dzidzia [emoji6] bo ja mam synka ale z poprzedniego zwiazku... jesli zalezy wam na czasie to nie trzymajcie sie tego ze niby rok stran to norma... zbadajcie podstawy zeby cokolwiek wiecej wiedzieć jak sie sprawy maja [emoji6]

Wiesz ja jestem mloda i mimo to starania u nas trwaly rok... i w sumie po czesci to tez jakby nasza pierwsza dzidzia [emoji6] bo ja mam synka ale z poprzedniego zwiazku... jesli zalezy wam na czasie to nie trzymajcie sie tego ze niby rok stran to norma... zbadajcie podstawy zeby cokolwiek wiecej wiedzieć jak sie sprawy maja [emoji6]
No właśnie nie zamierzamy się trzymać roku, jak do końca tego roku się nie uda, to od stycznia ruszamy na badania, póki co w tym cyklu spróbujemy [emoji173]co 2 dni, zobaczymy, może tak się uda.

Dziewczyny schizuje. Czekałam na dwie kreski, teraz czekam na wizytę, na której się dowiem czy ciąża jest we właściwym miejscu, potem czekanie na bicie serca. Staram się nie nakręcać, podejść na chłodno, ale nie mogę. Chciałabym , żeby się udało....
Wiecie kiedyś chciałam mieć 3-4 dzieci, ale jeśli będzie mi dane mieć dwójkę zdrowych, to na trzecie już się nie zdecyduje. Dla mnie ciąża to jeden wielki stres.

Dziewczyny schizuje. Czekałam na dwie kreski, teraz czekam na wizytę, na której się dowiem czy ciąża jest we właściwym miejscu, potem czekanie na bicie serca. Staram się nie nakręcać, podejść na chłodno, ale nie mogę. Chciałabym , żeby się udało....
Wiecie kiedyś chciałam mieć 3-4 dzieci, ale jeśli będzie mi dane mieć dwójkę zdrowych, to na trzecie już się nie zdecyduje. Dla mnie ciąża to jeden wielki stres.
Ja mysle ze bede tak samo schizowac jak ty i czasem se mysle czy nie oszaleje,tym bardziej ze moj synek ma rozne problemy rozwojowe i chcialabym normalnie rozwijajace sie dziecko drugie

Kochana twoje obawy są jak najbardziej naturalne. Każda z nas je przechodzi. Na pewno będzie wszystko w porządku :) trzymam za to kciuki. A kiedy wizyta?

Kochana twoje obawy są jak najbardziej naturalne. Każda z nas je przechodzi. Na pewno będzie wszystko w porządku :) trzymam za to kciuki. A kiedy wizyta?
Chcę iść w pn lub śr. Wiem, że wcześnie, ale w poprzedniej ciąży w piątym tyg już miałam problemy, więc chcę teraz iść wcześniej. Chociaż porozmawiac, poradzić się, może uzna, że teraz tez powinnam brać progesteron.

reklama
Do góry