reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja nie palnowalam na kiedy ma sie urodzic i zaszlam w lutym urodzil sie w poczatku pazdziernika i mi sie podoba bo uwielbiam jesien,i wtedy juz dzieci sa w szkole i mozna wszystkich zebrac na jakas impreze urodzinowa:)Z drugim jak sie zdecydowalismy ze bedziemy zachodzic to naiwna bylam i jeszcze liczylam dni do owu i probowalam sie wstrzelic zeby dziewczynka byla,nic ze staran nie wychodzi i juz mi obojetnie czy zima czy lato czy chlopiec czy dziewczynka tylko zeby juz bylo:)
Jasna sprawa ;)
Oczywiscie, ze bedziemy mieli swoje preferencje co do plci czy czasu poczecia, ale w gruncie rzeczy wszystkim nam, staraczkom, zalezy na dziecku. Zdrowym, donoszonym bobasie. A reszta przy tym jest sprawa drugorzedna :)

reklama
Cześć dziewczyny dziś nie widzialam żadnych pozytywnych testów...nikt nie testował dziś;) ja jeszcze 6dni i bede testować o ile nie dostane znowu@:( choć pewnie nie wytrzymam i wczesniej zrobię test bo mam w domu. Tyle sie wczoraj naczytalam o tym ciału żółtym krwotocznym ze nie wiem co myśleć opini dużo...niby jezeli jest ciałko krwotoczne to znaczy ze owulacja była i jest szansa na ciążę ale kurcze zadna z was nie miała takiego czegoś???
Ja miałam dziś testować, ale @ przyszła w nocy, więc test musi miesiąc poczekać [emoji53] Trzymam kciuki, aby do Ciebie już nie przyszła [emoji109][emoji109][emoji109]

Wiecie co ja jak zwykle schizuje. Jakoś słabo dzisiaj czuje cycki, znowu zaczęłam się stresować. Muszę przeżyć ten najgorszy dla mnie czas do połowy listopada

Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji57] Ja już sama nie wiem, niby krótko się staramy, bo te kilka miesięcy jest niczym w porównaniu do kilku lat, ale jakoś już mam dość tego wszystkiego... i gdy już w tym cyklu naprawdę myślałam, że się udało @ przyszła prawie 2 dni spóźniona, co jest najdziwniejsze, bo zawsze była idealnie co 27 dni [emoji26] Eh... chociaż piwa mogę się na luzie napić, Wasze zdrówko [emoji481][emoji481][emoji481]

Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji57] Ja już sama nie wiem, niby krótko się staramy, bo te kilka miesięcy jest niczym w porównaniu do kilku lat, ale jakoś już mam dość tego wszystkiego... i gdy już w tym cyklu naprawdę myślałam, że się udało @ przyszła prawie 2 dni spóźniona, co jest najdziwniejsze, bo zawsze była idealnie co 27 dni [emoji26] Eh... chociaż piwa mogę się na luzie napić, Wasze zdrówko [emoji481][emoji481][emoji481]
Czasem na dobre zeczy trzeba dlugo czekac:)

A dlugo sie staracie ?
Wiem jak to wkurza kiedy juz jestes niemal pewna ze sie udalo bo @ sie spóźnia...a jednak przychodzi.. mialam tak w zeszle święta...@ spozniona 3dzień i juz bylam pewna ze dam tz piekny prezent pod choinkę, zatestowalam ale bylo bialo a wieczorem juz @...
Ale wkoncu sie uda, ja juz nie wierzylam ze nam sie bez pomocy lekarza uda a jednak, po roku staran wreszcie zaskoczylo [emoji6] wam tez sie uda [emoji8][emoji8]
Wiecie co ja jak zwykle schizuje. Jakoś słabo dzisiaj czuje cycki, znowu zaczęłam się stresować. Muszę przeżyć ten najgorszy dla mnie czas do połowy listopada
Od prawie tygodnia mam takie same schizy wiec wiem co czujesz... ale musi byc dobrze [emoji8]mnie tez cycki juz nie bola od kilku dni i tez bylam tym faktem przerażona

Hej dziewczyny, udało mi się nadrobić strony! :)
Dzisiaj cały dzień latania ze szmatą i mopem bo mamy gościa dzisiaj i jutro.

Wczoraj pisałam że mnie boli brzuch jak na @, a dzisiaj wstałam i kompletnie nic mnie nie boli. Więc już sobie wmawiam, jak to ja, że to pewnie był ból implantacyjny :D
A tak w ogóle to wkurza mnie ten cykl, nie podobny jest do niczego i kompletnie już nie wiem czego się spodziewać. Chyba w poniedziałek zatestuje po raz ostatni jak nie będzie @...

No i mamy gościa a ja nie wiem czy pić alkohol czy nie ... chyba sobie odpuszczę, tak na wszelki wypadek...

reklama
Do góry