reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

@martoosia04 nie lam sie, znow testujesz za szybko [emoji6] serio to ze w poprzedniej ciazy juz o niej wiedzialas nie znaczy ze teraz tez tak szybko bedziesz wiedziec [emoji6] dziś masz ile ? 11dpo ? To przeciez moze byc za wcześnie [emoji6]
Ile to juz widzialam przypadkow gdzie dziewczyny robily testy przed terminem @ i bylo biało a tydzien później jak @ sie tyle spozniala to ledwo bylo widoczne ale byly || [emoji14]

No tak, 11dpo [emoji23]
To chyba to ogromne pragnienie dzidzi powoduje, że tak bardzo już bym chciała ten pozytywny test zobaczyć [emoji23][emoji23][emoji23] i jak mówiłam - cierpliwość to nie koja cnota [emoji23]

reklama
No tak, 11dpo [emoji23]
To chyba to ogromne pragnienie dzidzi powoduje, że tak bardzo już bym chciała ten pozytywny test zobaczyć [emoji23][emoji23][emoji23] i jak mówiłam - cierpliwość to nie koja cnota [emoji23]
A to pewnie że za wcześnie:* wiem, że niektórym wychodzą II kreski w 12 dniu po owulacji , a większości w terminie @ bądź po terminie. Musisz jeszcze chwilę uzbroic się w cierpliwość:)

No tak, 11dpo [emoji23]
Kochana przesle ci moze troche mojej cierpliwosci co ? [emoji6] 11dpo to moze byc za wcześnie na prawdę [emoji6] u mnie wyszedl test jakies 12dpo [emoji6] ale u wielu wielu dziewczyn wychodza dopiero po terminie @[emoji6] kolezanka tak jak ty testowala kilka dni przed @ i w terminie i bylo bialo no i zaczela plamic wiec cykl skreslila, a tydzien pozniej jak juz sie szykowala na owu i pila winko ktore normalnie uwielbia wtedy jej nie zasmakowalo i od razu poleciala robic test a tam cien cienia [emoji6] tydzien po terminie @ [emoji6] a teraz dzidzia ma niecaly miesiac [emoji6]

Kochana przesle ci moze troche mojej cierpliwosci co ? [emoji6] 11dpo to moze byc za wcześnie na prawdę [emoji6] u mnie wyszedl test jakies 12dpo [emoji6] ale u wielu wielu dziewczyn wychodza dopiero po terminie @[emoji6] kolezanka tak jak ty testowala kilka dni przed @ i w terminie i bylo bialo no i zaczela plamic wiec cykl skreslila, a tydzien pozniej jak juz sie szykowala na owu i pila winko ktore normalnie uwielbia wtedy jej nie zasmakowalo i od razu poleciala robic test a tam cien cienia [emoji6] tydzien po terminie @ [emoji6] a teraz dzidzia ma niecaly miesiac [emoji6]
Dziewczynka czy chłopiec? [emoji23] może płeć ma znaczenie [emoji23](wiecie, wmawiam sobie)

Dziewczynka czy chłopiec? [emoji23] może płeć ma znaczenie [emoji23](wiecie, wmawiam sobie)
Haha [emoji23] tak dziewczynka [emoji7]

Ja tez chce sobie wmawiac ze u mnie dziewczynka (tz jest przekonany ze na bank beda blizniaki albo trojaczki i oczywiscie dziewczynki[emoji23])i tak sie zastanawiam jak u nas [emoji173] byly tylko 12 i 14dc a owu pewnie w 16dc to moze jednak sie sprawdzi ze przed owu dziewczynka [emoji23][emoji7][emoji173]

Haha [emoji23] tak dziewczynka [emoji7]

Ja tez chce sobie wmawiac ze u mnie dziewczynka (tz jest przekonany ze na bank beda blizniaki albo trojaczki i oczywiscie dziewczynki[emoji23])i tak sie zastanawiam jak u nas [emoji173] byly tylko 12 i 14dc a owu pewnie w 16dc to moze jednak sie sprawdzi ze przed owu dziewczynka [emoji23][emoji7][emoji173]
U mnie najpierw owufriend pokazał, że owu była 11.10, a zaś po rejestracji na nowe konto, pokazał, że 10.10. Jednak jak patrzę na testy owu, to 10.10 wyszedłby pik, więc chyba owu byłaby później. No więc wychodziłoby na tego 11.10 - czyli boboseksy byłyby na dzień przed owu. Dla mnie najważniejsze, by w ogóle była ciąża, a potem będę się zastanawiała nad płcią :D

reklama
Do góry