buterrfly
Fanka BB :)
Aa to wstrętna , trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji110] [emoji110]Witam się w ten pochmurny jesienny dzień, w 1 dc [emoji25] @ przyjechała w nocy z podwójną siłą. Zaczynamy 5 cykl starań. Trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższych dniach [emoji109][emoji110][emoji109]
Wiesz co nie powiem Ci dokładnie, bo jak wróciłam z pracy to już je zwijał.. Ryba to był łosoś wędzony.. Nori możliwe że jest winne , takie w czarnym opakowaniu... To była jego pierwsza przygoda z sushii i mam nadzieje , że nie ostatnia.. [emoji4]A z jakich składników robiliście? Ja Tobie powiem, że kiedyś znajomy zaprosił nas na robione przez siebie sushi i użył do tego jakiegoś japońskiego nori. Rany nie dało się tego przełknąć, na odruch wymiotny mnie zbierało, a na drugi dzień umieraliśmy z m. na żołądek.
Potem sama zaczęłam robić, ale z grillowanej ryby i wybrałam delikatne nori. No i teraz uwielbiam sushi Jeść i robić
Wszystko jest po coś! Po każdej burzy wychodzi słońce.. Pewnie i Wam wkońcu się uda ujrzeć || kreski..Po przerwie, w końcu mam chwilę na małe wylanie z siebie żalu.
Poza faktem że jestem uziemiona między dwoma remontami to ze mną jest tak sobie.
Dwa cykle na duphastonie. Klęska straszna. Po odstawieniu w 1 cyklu miałam coś co słabo nazwać okresem, bo ale ok zaklasyfikowalam to jako okres. Teraz przy drugim dostałam okres w trakcie brania dupka Jakiś żart. Nie powinno to się wydarzyć.
Po drodze mąż był na swoich badaniach i ma słabe wyniki nasienia. Jestem już lekko znerwicowana i tracę jakiekolwiek nadzieje...
A co do nasienia tak jak piszą dziewczyny czasami suplementy robią kawał dobrej roboty , zmiana trybu życia i na pewno przyda się wizyta u lekarza żeby sprawdził czy np. żylaków nie ma itd.
Trzymam kciuki , powodzenia i głowa do góry !