reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja mam troszkę dołka bo niestety od poniedziałku mój mąż ma nocki , a to czas na [emoji176]więc albo będziemy działać przed jego praca albo będzie cykl stracony a tego bym nie chciała [emoji22][emoji24]

Wyrostek na pewno nie. To było zdecydowanie niżej niż wyrostek. I przeszło po jakimś czasie. Ale kto wie, może to i też ta starość. ;)

Dziś temp. 37,16! Rośnie! [emoji177]
A na poniedziałek masz termin @? Może akurat już coś wyjdzie [emoji5] przydałby się jakiś nowy wysyp II, ja trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]

Ja mam troszkę dołka bo niestety od poniedziałku mój mąż ma nocki , a to czas na [emoji176]więc albo będziemy działać przed jego praca albo będzie cykl stracony a tego bym nie chciała [emoji22][emoji24]
Moj maz w tym tyg mial nocki i tez musielismy albo z rana albo przed praca serduszkowac wiec nie rzucaj cyklu na straty:)

reklama
Do góry