Martkaaa5
Fanka BB :)
Ja za ciebie też może przelamiemy ten chwilowy brak //To trzymam kciuki za wysikane II kreseczki [emoji109][emoji110][emoji109]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za ciebie też może przelamiemy ten chwilowy brak //To trzymam kciuki za wysikane II kreseczki [emoji109][emoji110][emoji109]
Mi też w zasadzie u mnie zawsze taka susza była że nawet nie miałam nigdy nad czym się głowic ;pWsumie to się nie znam na tym kompletnie i gdyby nie ta chęć zostania znowu mamą to wsumie bez różnicy byłoby mi jaki mam śluz i kiedy
Dobrze, że wczoraj nas coś wzięło na , dziś zapobiegawczo też by się przydało ciężko tak luzie do tego podejść jak to już tyle trwa ale jakoś się uspokoiłam tym, że pęcherzyk pękł bo na ostatniej wizycie było podejrzenie, że owu nie była. Może damy sobie czas do końca roku i najwyżej wtedy skonsultuje się z kimś inny dla porównaniaSkoro była owu trzeba to wykorzystać i może tak jak mówi działać bez spiny chociaż wiem że łatwo się komuś mówi
Racja,dzialaj skoro gin ja widziala to oze jeszcze cos sie uda w tym cyklu!Skoro była owu trzeba to wykorzystać i może tak jak mówi działać bez spiny chociaż wiem że łatwo się komuś mówi
Ja na twoim miejscu bym juz z 4 testy wysikala od...przedwczoraj hehJak nie przyjdzie do jutra to sikam[emoji12]
To trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]Jak nie przyjdzie do jutra to sikam[emoji12]
Witaj w klubie. Dziś myślałam, że przez okno wyskoczę, tak mnie w pracy zdenerwowali. Chciałam pracować w ciąży jak najdłużej, ale dziś zaczęłam myśleć o l4. Siedzę 12h przy kompie, "gniotę" tą swoją fasolkę cały czas i powoli zaczynam mieć dośćJa zmęczona nieziemsko. Ciężki miałam dziś dzień. Mam nadzieję, że jutro będzie lżej.