AsiaGJ
Fanka BB :)
Jak nie przyjdzie do jutra to sikam[emoji12]Biegnij po testa i sikaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie przyjdzie do jutra to sikam[emoji12]Biegnij po testa i sikaj
To jutro z rana trzeba siknacNo test dziś kupiłam, ciężko wytrzymać, ale dam radę jeszcze:-) Jeden już zrobiłam 3 dni temu i nie było nawet cienia... może za wcześnie zrobiony, a dwa to robiłam po 17-tej...bo krzyczał do mnie z szafki [emoji38]
Jeśli masz regularny @ jutro testuj jak nie przyjdzie 3 dni temu mogło być za wczesnie ja też zrobiłam dzisiaj test 5 dnie przed @ i biel tłumacze tym że za wczesnieU mnie dziś powinna być @, póki co nie widać [emoji2] Objawy też jakieś inne, brzuch pobolewa jak na @ ale jakoś tak delikatnie, cycki dalej bolą, ale też do zniesienia, temp 37,00... Co ciekawe zawsze 2 dni przed miałam plamienia i dopiero @ się rozkręcała, teraz sucho...Niby się nie nakręcam, ale właśnie zapytam swojego M, kogo byśmy wzięli na chrzestnych i o dziwo chociaż w tej kwestii jesteśmy zgodni[emoji2] Zastanawia mnie ten cykl i może to rzeczywiście objawy fasolki, boję się testować, żeby znowu nie było rozczarowania...
U mnie to samo po tym oleju śluz kremowy a przed @ zawsze była suszaTen olej z wiesiołka na mnie chyba za mocno podziałal ;P poraz kolejny widzę u siebie śluz mleczny pomieszany z rozciągliwym. No owulacji na pewno nie mam w 21dc ;P
Mnie ten kremowy nie dziwi tylko ten Ala płodny ;pJeśli masz regularny @ jutro testuj jak nie przyjdzie 3 dni temu mogło być za wczesnie ja też zrobiłam dzisiaj test 5 dnie przed @ i biel tłumacze tym że za wczesnie
U mnie to samo po tym oleju śluz kremowy a przed @ zawsze była susza
Wsumie to się nie znam na tym kompletnie i gdyby nie ta chęć zostania znowu mamą to wsumie bez różnicy byłoby mi jaki mam śluz i kiedyMnie ten kremowy nie dziwi tylko ten Ala płodny ;p
Oby ta biel i u Ciebie i u mnie była dlatego, że na testowanie było za wcześnie [emoji109][emoji12] A Ty kiedy teraz testujesz, w poniedziałek? Cykle mam regularne co 27 dni...chociaż pamiętam, że w styczniu wyjątkowo @ spóźniła się 5 dni... od tamtej pory jak w zegarku...Jeśli masz regularny @ jutro testuj jak nie przyjdzie 3 dni temu mogło być za wczesnie ja też zrobiłam dzisiaj test 5 dnie przed @ i biel tłumacze tym że za wczesnie
U mnie to samo po tym oleju śluz kremowy a przed @ zawsze była susza
U mnie też 26 dni jak w zegarku jak nie przyjdzie w pon @ to we wtorek rano sikneOby ta biel i u Ciebie i u mnie była dlatego, że na testowanie było za wcześnie [emoji109][emoji12] A Ty kiedy teraz testujesz, w poniedziałek? Cykle mam regularne co 27 dni...chociaż pamiętam, że w styczniu wyjątkowo @ spóźniła się 5 dni... od tamtej pory jak w zegarku...
Skoro była owu trzeba to wykorzystać i może tak jak mówi działać bez spiny chociaż wiem że łatwo się komuś mówiWoooow już ponad 1000 stron! Super oby ten wątek się tak rozwijał cały czas ja właśnie wróciłam od gin i hmmm... Trochę mnie uspokoiła ale liczyłam na coś więcej z jej strony. Nie skomentowała za bardzo tego, że mierzę temp i że najwyższy skok w zeszłym cyklu miałam dopiero w 20 dc co by wskazywało na bardzo krótką fazę lutealną. Jeszcze lepsze jest to, że aktualnie jestem w 15 dc nie mam żadnego skoku temp a z badania wyszło, że owu było wczoraj lub parę godzin temu. Albo mam trefny termometr albo nie umiem mierzyć. W każdym razie powiedziała żeby narazie nie stresować się i działać dalej bo jeszcze jesteśmy za młodzi na skomplikowane diagnostyki, no chyba że mąż chce się przebadac. Mi kazała nadal pić Miositogyn GT a mężowi poleciła Acertin. Kurcze już sama nie wiem czy to ja oanikuję i się nie potrzebnie nakręca czy co...
To trzymam kciuki za wysikane II kreseczki [emoji109][emoji110][emoji109]U mnie też 26 dni jak w zegarku jak nie przyjdzie w pon @ to we wtorek rano sikne