I tobie również [emoji8] [emoji8] [emoji8]Witam się wieczorkiem [emoji18]
Padam już na twarz!! Jeszcze chwilia i kończę zmiane. A w domu czekają mnie płytki do szorowania w łazience i w kuchni. Pralka do załadowania.. Jutro znowu popołudniówka więc chce dzisiaj część zrobić bo się zwyczajnie nie wyrobię przed pracą,a obiad zrobić trzeba
Jeszcze Mój sobie wymyślił romantyczny wieczór jutro i stwierdził ,że zrobi kolacje.. Trochę się cieszę ,ale pewnie znowu szybko padne ,a on będzie rozczarowany.. [emoji53]
Do co ginekologów, zawsze to był facet. Pierwszy gin to akurat mi się nie spodobał. Ale z tego drugiego akurat jestem bardzo zadowolona.. Sympatyczny , pożartuje, nie ma głupich tekstów, wszystko wyjaśni tak żeby było jasne , bez problemu odpowiada na pytania, poświęca dużo czasu na badanie i wywiad i rozmowe po badaniu. Nie narzuca Ci swojego zdania.. Taki lekarz z powołania..
A co do wnuków, ehhh..
U Nas to raczej nikt się nie spodziewa szybko.
Ja mam jeszcze brata i siostre. Brat ma 4 dzieci , a siostra bliźniaki i ma mieszkanie na poddaszu mojego domu rodzinnego. Także rodzice nie narzekają na brak wnuków..
A rodzice mojego Tż, hmm jego ojciec ma z pierwszego małżeństwa 5 córek ( więc z tego co wiem ma tam od każdej wnuki ). Mój Tż ma jeszcze 2 biologiczne siostry. Obie mają po dwoje dzieci , więc tam też nie narzekają..Ale jego rodzice raczej nie wróżą Nam wspólnej przyszłości, ale to inna historia..
Ominęła mnie 1000 strona [emoji12] Ale na te ponad już 1000 stron wszystkim sikającym dziewczyną życzę || kresek !
Zafasolkowanym spokojnych i nudnych 9 miesięcy, dużych zdrowych maluszków !!
A tym które walczą dalej życzę wytrwałości , pozytywnego myślenia , siły i odwagi w tej walce o Nasze szczęście !!!
[emoji480] [emoji480] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Odpocznij trochę [emoji8]