reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Witam się wieczorkiem [emoji18]

Padam już na twarz!! Jeszcze chwilia i kończę zmiane. A w domu czekają mnie płytki do szorowania w łazience i w kuchni. Pralka do załadowania.. Jutro znowu popołudniówka więc chce dzisiaj część zrobić bo się zwyczajnie nie wyrobię przed pracą,a obiad zrobić trzeba
Jeszcze Mój sobie wymyślił romantyczny wieczór jutro i stwierdził ,że zrobi kolacje.. Trochę się cieszę ,ale pewnie znowu szybko padne ,a on będzie rozczarowany.. [emoji53]

Do co ginekologów, zawsze to był facet. Pierwszy gin to akurat mi się nie spodobał. Ale z tego drugiego akurat jestem bardzo zadowolona.. Sympatyczny , pożartuje, nie ma głupich tekstów, wszystko wyjaśni tak żeby było jasne , bez problemu odpowiada na pytania, poświęca dużo czasu na badanie i wywiad i rozmowe po badaniu. Nie narzuca Ci swojego zdania.. Taki lekarz z powołania..

A co do wnuków, ehhh..
U Nas to raczej nikt się nie spodziewa szybko.
Ja mam jeszcze brata i siostre. Brat ma 4 dzieci , a siostra bliźniaki i ma mieszkanie na poddaszu mojego domu rodzinnego. Także rodzice nie narzekają na brak wnuków..
A rodzice mojego Tż, hmm jego ojciec ma z pierwszego małżeństwa 5 córek ( więc z tego co wiem ma tam od każdej wnuki ). Mój Tż ma jeszcze 2 biologiczne siostry. Obie mają po dwoje dzieci , więc tam też nie narzekają..Ale jego rodzice raczej nie wróżą Nam wspólnej przyszłości, ale to inna historia..

Ominęła mnie 1000 strona [emoji12] Ale na te ponad już 1000 stron wszystkim sikającym dziewczyną życzę || kresek !
Zafasolkowanym spokojnych i nudnych 9 miesięcy, dużych zdrowych maluszków !!
A tym które walczą dalej życzę wytrwałości , pozytywnego myślenia , siły i odwagi w tej walce o Nasze szczęście !!!
[emoji480] [emoji480] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
I tobie również [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Odpocznij trochę [emoji8]

reklama
Witam się wieczorkiem [emoji18]

Padam już na twarz!! Jeszcze chwilia i kończę zmiane. A w domu czekają mnie płytki do szorowania w łazience i w kuchni. Pralka do załadowania.. Jutro znowu popołudniówka więc chce dzisiaj część zrobić bo się zwyczajnie nie wyrobię przed pracą,a obiad zrobić trzeba
Jeszcze Mój sobie wymyślił romantyczny wieczór jutro i stwierdził ,że zrobi kolacje.. Trochę się cieszę ,ale pewnie znowu szybko padne ,a on będzie rozczarowany.. [emoji53]

Do co ginekologów, zawsze to był facet. Pierwszy gin to akurat mi się nie spodobał. Ale z tego drugiego akurat jestem bardzo zadowolona.. Sympatyczny , pożartuje, nie ma głupich tekstów, wszystko wyjaśni tak żeby było jasne , bez problemu odpowiada na pytania, poświęca dużo czasu na badanie i wywiad i rozmowe po badaniu. Nie narzuca Ci swojego zdania.. Taki lekarz z powołania..

A co do wnuków, ehhh..
U Nas to raczej nikt się nie spodziewa szybko.
Ja mam jeszcze brata i siostre. Brat ma 4 dzieci , a siostra bliźniaki i ma mieszkanie na poddaszu mojego domu rodzinnego. Także rodzice nie narzekają na brak wnuków..
A rodzice mojego Tż, hmm jego ojciec ma z pierwszego małżeństwa 5 córek ( więc z tego co wiem ma tam od każdej wnuki ). Mój Tż ma jeszcze 2 biologiczne siostry. Obie mają po dwoje dzieci , więc tam też nie narzekają..Ale jego rodzice raczej nie wróżą Nam wspólnej przyszłości, ale to inna historia..

Ominęła mnie 1000 strona [emoji12] Ale na te ponad już 1000 stron wszystkim sikającym dziewczyną życzę || kresek !
Zafasolkowanym spokojnych i nudnych 9 miesięcy, dużych zdrowych maluszków !!
A tym które walczą dalej życzę wytrwałości , pozytywnego myślenia , siły i odwagi w tej walce o Nasze szczęście !!!
[emoji480] [emoji480] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Bardzo lubie twoje wpisy:)

@buterrfly polecam to w rosmanie świetna gąbka tylko trzeba w gorącej wodzie namoczyć bez detergentów żadnych jak tak fugi sobie wyczyscilam super sprawa jak nowe może nie jest tania ale godna polecenia wiem że na aliexpres są jakieś tańsze zamienniki

Załączniki

• IMG_20181018_200929.jpg
    IMG_20181018_200929.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 53
Bardzo lubie twoje wpisy:)
Oo bardzo mi miło [emoji8] Nie wiem jak sobie na to zasłużyłam [emoji6]
@buterrfly polecam to w rosmanie świetna gąbka tylko trzeba w gorącej wodzie namoczyć bez detergentów żadnych jak tak fugi sobie wyczyscilam super sprawa jak nowe może nie jest tania ale godna polecenia wiem że na aliexpres są jakieś tańsze zamienniki
Dzięki wielkie ,bo nie mogę doczyścić fug przy brodziku i wannie niby okej, ale to jeszcze nie ten efekt..A płytki te ścienne zawsze ciepła woda do tego AJAX i lecę ścierką !

Mam te magiczne gąbki! :)
Kupiłam jakiś czas temu w drogerii na allegro przy okazji zakupów kosmetycznych za całe 1,50 zł :D
Jakby któraś była chętna, to mogę linka podrzucić ;)

Oo bardzo mi miło [emoji8] Nie wiem jak sobie na to zasłużyłam [emoji6] Dzięki wielkie ,bo nie mogę doczyścić fug przy brodziku i wannie niby okej, ale to jeszcze nie ten efekt..A płytki te ścienne zawsze ciepła woda do tego AJAX i lecę ścierką !
Mnie kiedyś mąż kupił w Biedronce taką elektryczną szczoteczkę do czyszczenia fug, która wygląda jak duża szczoteczka elektryczna do zębów i ma wymienne 4 rodzaje końcówek :) Polecam jeśli ktoś ma dużo tych fug - my mamy zabudowany brodzik i trochę tego jest -

reklama
Znam tę gąbkę :) świetnie czyści ściany, tylko trzeba uważać bo mocno ścierna

Do góry