reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja lubię kobietki ginekologów - trzy ciąże prowadziła mi za każdym razem inna :) Co prawda, ta pierwsza trochę olała niepokojace sygnały pod koniec ciąży, ale dwie pozostałe plus taka, do której chodziłam na cytologie i robiła mi cięcie, były fajnymi lekarzami. A teraz chodzę do pana, bo najbliżej mam do niego :D Ale jest kompetentny, to nieważne co ma między nogami :D
Ja mam jedna zaufana od 9 lat ponad panią doktor ginekolog i nie zmieniam za żadne skarby. Konkretna babeczka. I taka kochana, jak sie uśmiecha to przypomina taka serdeczna babuszkę [emoji173]️
Fajnie macie :) Ja właśnie zastanawiam się ciągle nad zmianą mojego gin. Jest taki osowiały, smutny, markotny i mało gada :p tylko to i to i nic wiecej nie gada trzeba go o wszystko pytać :p

reklama
U mnie dziś powinna być @, póki co nie widać [emoji2] Objawy też jakieś inne, brzuch pobolewa jak na @ ale jakoś tak delikatnie, cycki dalej bolą, ale też do zniesienia, temp 37,00... Co ciekawe zawsze 2 dni przed miałam plamienia i dopiero @ się rozkręcała, teraz sucho...Niby się nie nakręcam, ale właśnie zapytam swojego M, kogo byśmy wzięli na chrzestnych i o dziwo chociaż w tej kwestii jesteśmy zgodni[emoji2] Zastanawia mnie ten cykl i może to rzeczywiście objawy fasolki, boję się testować, żeby znowu nie było rozczarowania...

U mnie dziś powinna być @, póki co nie widać [emoji2] Objawy też jakieś inne, brzuch pobolewa jak na @ ale jakoś tak delikatnie, cycki dalej bolą, ale też do zniesienia, temp 37,00... Co ciekawe zawsze 2 dni przed miałam plamienia i dopiero @ się rozkręcała, teraz sucho...Niby się nie nakręcam, ale właśnie zapytam swojego M, kogo byśmy wzięli na chrzestnych i o dziwo chociaż w tej kwestii jesteśmy zgodni[emoji2] Zastanawia mnie ten cykl i może to rzeczywiście objawy fasolki, boję się testować, żeby znowu nie było rozczarowania...
Podziwiam za cierpliwość! Ja bym nie wytrzymała :)

Biegnij po testa i sikaj ;)

Ten olej z wiesiołka na mnie chyba za mocno podziałal ;P poraz kolejny widzę u siebie śluz mleczny pomieszany z rozciągliwym. No owulacji na pewno nie mam w 21dc ;P

reklama
Do góry