reklama
martyna222
udało się ! :)
u mnie pod wa-wą kosztuje 27 zł. mozesz robić powinna wyjść,oby pozytywnie!!! trzymam kciuki!!! a co do objawów to wszystkie je mamy taki nasz los!i jeszcze jedno pytanko mieszkam w policach kolo szczecina i niewiem jaki jest koszt tego badania...
jutro ide zrobic zaprowadze syna do przedszkola i zasuwam do przychodni jak mam placic za testy po 15zl i sa czasem niepewne to sobie pojde i zrobie i bede pewna....wtedy tez bede wiedziala czy sobie uroilam te objawy czy nie ... jak bede wiedziala dam znac do jutra pa
Hej dziewczynki ja juz pojazdach uwielbiam jezdzic naprawdetylko nie umiem parkowac katastrofa jak mi kaza zaparkowac tylem na egzaminie to katastrofa;-) ...
Kochane moje dziewuszki;
Kingus przykro mi ale widze ze mi potowarzyszysz w przyszlym miesiacu w grupie razniej przeciez
Martysiu:-)kochana tak bym chciala zeby to byla fasolka zycze ci tego z calego serduszka ja mam dalej tempke 37 takze temperatura moim zdaniem nie swiadczy o ciazy doswiadczylam tego sama w tym cyklu ale kto wie moze byc inaczejz calego serca ci zycze
Kochane moje dziewuszki;
Kingus przykro mi ale widze ze mi potowarzyszysz w przyszlym miesiacu w grupie razniej przeciez
Martysiu:-)kochana tak bym chciala zeby to byla fasolka zycze ci tego z calego serduszka ja mam dalej tempke 37 takze temperatura moim zdaniem nie swiadczy o ciazy doswiadczylam tego sama w tym cyklu ale kto wie moze byc inaczejz calego serca ci zycze
martyna222
w zeszłym miesiącu jak sie spóżniała @ to temp spadła w dniu spodziewanym, więc sama nie wiem,... narazie powyzej 37Hej dziewczynki ja juz pojazdach uwielbiam jezdzic naprawdetylko nie umiem parkowac katastrofa jak mi kaza zaparkowac tylem na egzaminie to katastrofa;-) ...
Kochane moje dziewuszki;
Matsia ja mam regularne co do dnia i godziny a tu 2 dni spoznienia i tempka 37.1 niezle nie ja juz myslalam na bank ze bede mama i jadlam bo chodzilam non stop glodna a potem siusiu prawie co godzine ale jak dostalam@ to zrozumialam ze to tylko ja sobie w glowce tak poukladalam bo tak bardzo chcialam widocznie nie na mnie pora nastepnym razem moze sie uda a jak nie to potem kiedys napewno
K
Kinga85
Gość
Jasne! ;-)
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki cały czas
martyna222
ja prawie od 2 lat miałam regularnie jak w zegarku 29 czasem 28 a ostanio 12 dni spóźnienia to robilam nawet bete!Matsia ja mam regularne co do dnia i godziny a tu 2 dni spoznienia i tempka 37.1 niezle nie ja juz myslalam na bank ze bede mama i jadlam bo chodzilam non stop glodna a potem siusiu prawie co godzine ale jak dostalam@ to zrozumialam ze to tylko ja sobie w glowce tak poukladalam bo tak bardzo chcialam widocznie nie na mnie pora nastepnym razem moze sie uda a jak nie to potem kiedys napewno
Witam po dlugiej nieobecnosci wszystkie stare staraczki i te nowe ktore mnie pewnie nie znaja
co tam slychać Lilu, Pysiu,Eve84, calineczko i mgk ?
wpadlam na chwilke sie przywitac bo nie zagladam by sie za bardzo nie nakrecac, nie licze tempek i nic nie robie ale ..
chcialam zakomunikowac ze wczoraj zczal sie bol owulacyjny bylo przytulanko i netoperek tak wiec za 14 dni wskocze tu jeszcze raz i powiem co slychac ale obiecuje sobie ze za czesto nie bede zagladac
powodzonka wszystkie staraczki
Adolfinko nawet nie wiesz jak nam Ciebie brakowało kochana, trzymam kciuki za przytulanki i goraco kibicuję.
Ja tez juz zarzuciłam mierzenie tempki po ostatnich niepowodzeniach - tzw. zywioł:-)
Teraz czekam na @ i czuję, ze jest tuz tuż, a raczej jestem pewna, pociesza mnie tylko myśl , ze następne owu wupada w swięta .
Takze kochana nietoperki górą
P.S. przepraszam ze nie odpisuje do innych ale czyje sie fatalnie jak zawsze przed @. Obiecuje, ze sie popraawie jak dojdę do siebie
Eva mi tez BB w pracy fiksowało wiec to chyba nie była wina naszych komputerków
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
moze to dziwnie zabrzmi ale nie masz pojecia jak ci zazdroszcze tej radosci z jazdy samochodem!!!!!!! ja mam prawko od 4,5 roku a za kolko wsiadam z przymusu na wiejskiej drodze!!!!!!!!!!! mimo ze prawko tobione w wawie mam straszny wrecz paniczny strach przed jazda samochodem!!!!!!!! :---dry: i niestety nikt mnie nie rozumie przez co mam zgrzyty z P. :-(Hej dziewczynki ja juz pojazdach uwielbiam jezdzic naprawdetylko nie umiem parkowac katastrofa jak mi kaza zaparkowac tylem na egzaminie to katastrofa;-) ...