reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
jutro ide zrobic zaprowadze syna do przedszkola i zasuwam do przychodni jak mam placic za testy po 15zl i sa czasem niepewne to sobie pojde i zrobie i bede pewna....wtedy tez bede wiedziala czy sobie uroilam te objawy czy nie ... jak bede wiedziala dam znac do jutra pa

Hej dziewczynki ja juz pojazdach uwielbiam jezdzic naprawde:-Dtylko nie umiem parkowac katastrofa jak mi kaza zaparkowac tylem na egzaminie to katastrofa;-):tak::szok: ...

Kochane moje dziewuszki;

Kingus przykro mi ale widze ze mi potowarzyszysz w przyszlym miesiacu w grupie razniej przeciez:-D

Martysiu:-)kochana tak bym chciala zeby to byla fasolka zycze ci tego z calego serduszka:tak: ja mam dalej tempke 37 takze temperatura moim zdaniem nie swiadczy o ciazy doswiadczylam tego sama w tym cyklu ale kto wie moze byc inaczej:tak:z calego serca ci zycze:-D

Hej dziewczynki ja juz pojazdach uwielbiam jezdzic naprawde:-Dtylko nie umiem parkowac katastrofa jak mi kaza zaparkowac tylem na egzaminie to katastrofa;-):tak::szok: ...

Kochane moje dziewuszki;

Kingus przykro mi ale widze ze mi potowarzyszysz w przyszlym miesiacu w grupie razniej przeciez:-D

Martysiu:-)kochana tak bym chciala zeby to byla fasolka zycze ci tego z calego serduszka:tak: ja mam dalej tempke 37 takze temperatura moim zdaniem nie swiadczy o ciazy doswiadczylam tego sama w tym cyklu ale kto wie moze byc inaczej:tak:z calego serca ci zycze:-D
w zeszłym miesiącu jak sie spóżniała @ to temp spadła w dniu spodziewanym, więc sama nie wiem,... narazie powyzej 37

Matsia ja mam regularne co do dnia i godziny a tu 2 dni spoznienia i tempka 37.1 niezle nie ja juz myslalam na bank ze bede mama i jadlam bo chodzilam non stop glodna a potem siusiu prawie co godzine ale jak dostalam@ to zrozumialam ze to tylko ja sobie w glowce tak poukladalam bo tak bardzo chcialam widocznie nie na mnie pora:) nastepnym razem moze sie uda a jak nie to potem kiedys napewno:)

Matsia ja mam regularne co do dnia i godziny a tu 2 dni spoznienia i tempka 37.1 niezle nie ja juz myslalam na bank ze bede mama i jadlam bo chodzilam non stop glodna a potem siusiu prawie co godzine ale jak dostalam@ to zrozumialam ze to tylko ja sobie w glowce tak poukladalam bo tak bardzo chcialam widocznie nie na mnie pora:) nastepnym razem moze sie uda a jak nie to potem kiedys napewno:)
ja prawie od 2 lat miałam regularnie jak w zegarku 29 czasem 28 a ostanio 12 dni spóźnienia to robilam nawet bete!

:cool:
Witam po dlugiej nieobecnosci wszystkie stare staraczki i te nowe ktore mnie pewnie nie znaja
co tam slychać Lilu, Pysiu,Eve84, calineczko i mgk ?
wpadlam na chwilke sie przywitac bo nie zagladam by sie za bardzo nie nakrecac, nie licze tempek i nic nie robie ale ..
chcialam zakomunikowac ze wczoraj zczal sie bol owulacyjny bylo przytulanko i netoperek tak wiec za 14 dni wskocze tu jeszcze raz i powiem co slychac ale obiecuje sobie ze za czesto nie bede zagladac

powodzonka wszystkie staraczki

Adolfinko nawet nie wiesz jak nam Ciebie brakowało kochana, trzymam kciuki za przytulanki i goraco kibicuję.
Ja tez juz zarzuciłam mierzenie tempki po ostatnich niepowodzeniach - tzw. zywioł:-)
Teraz czekam na @ i czuję, ze jest tuz tuż:eek::oo::eek:, a raczej jestem pewna:cool:, pociesza mnie tylko myśl , ze następne owu wupada w swięta :happy:.
Takze kochana nietoperki górą:rolleyes::cool2::cool2::cool2::rolleyes:

P.S. przepraszam ze nie odpisuje do innych ale czyje sie fatalnie jak zawsze przed @. Obiecuje, ze sie popraawie jak dojdę do siebie :eek::nerd::eek:

Eva mi tez BB w pracy fiksowało wiec to chyba nie była wina naszych komputerków

reklama
moze to dziwnie zabrzmi ale nie masz pojecia jak ci zazdroszcze tej radosci z jazdy samochodem!!!!!!! :nerd: ja mam prawko od 4,5 roku a za kolko wsiadam z przymusu na wiejskiej drodze!!!!!!!!!!! mimo ze prawko tobione w wawie mam straszny wrecz paniczny strach przed jazda samochodem!!!!!!!! :-:)-:)-:)dry: i niestety nikt mnie nie rozumie przez co mam zgrzyty z P. :-(

Do góry