katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
kurcze czy my sie stad wygrzebiemy w koncu, troche starych nas tu pozostalo
ja tez z tych starych i to samo pytanie zadaje...kiedy w koncu my...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze czy my sie stad wygrzebiemy w koncu, troche starych nas tu pozostalo
Może to dobrze wróży, że o mnie zapomniałaś....Kinguś wybacz najmocniej
,trzymam kciuki za ten cykl wazne ze @ przyszla to juz tylko do przodu
lepsze to niz czekanie w nieskonczonośc , kurcze czy my sie stad wygrzebiemy w koncu, troche starych nas tu pozostalo
Uda Nam się w końcu "wyrwać" trzeba zrobić miejsce dla nowych staraczek ;-);-)
Witaj Kingus, jestem nowa ale ciekawa jak dlugo sie staracie o dzidzie, bo my z mezem od 4 m-cy i on tez czasem mowi zebym wyluzowalaM na mnie krzyczy, że się za bardzo nastawiam a ja po prostu sobie marzę.
Uda Nam się w końcu "wyrwać" trzeba zrobić miejsce dla nowych staraczek ;-);-)
moze to dziwnie zabrzmi ale nie masz pojecia jak ci zazdroszcze tej radosci z jazdy samochodem!!!!!!! ja mam prawko od 4,5 roku a za kolko wsiadam z przymusu na wiejskiej drodze!!!!!!!!!!! mimo ze prawko tobione w wawie mam straszny wrecz paniczny strach przed jazda samochodem!!!!!!!! :---dry: i niestety nikt mnie nie rozumie przez co mam zgrzyty z P. :-(
Witaj Kingus, jestem nowa ale ciekawa jak dlugo sie staracie o dzidzie, bo my z mezem od 4 m-cy i on tez czasem mowi zebym wyluzowala
P.S. Dziewczyny napiszcie jak dlugo wy sie staracie, pozdrawiam...