reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
anusia chmmmm...ja to chyba nie pomoge.Ale wydaje mi się że, najlepiej to rozmawiac o tym, co się dzieje z tewoim organizmem, opowiedz mu o problemach z zajsciem.Co zauwarzylas, o miesiaczkach, cyklach, lub ich braku.On napewno będzie wiedzial o czy gadac:tak:Ale dziewczyny różnie biorą leki, no ale przeciez one nie biorą bo tak chca, tylko sa ku temu przyczyny, coś się dzieje w tym organizmie, ze biora to a nie co innego.Wszystko zalerzy od schorzenia.nIE BĄDZMY MĄDZRZEJSZE OD LEKARZY, NAPRAWDE CHCA NAM POMOC:tak::-)
życzę duzo cierpliwosci i szybkiej ciąży:tak:

Dzięki wielkie Wam wszystkim za tak ciepłe przyjęcie! :laugh2:
Nie spodziewałam się aż tak żywej i miłej reakcji - super!
No ale przecież musimy trzymać się razem, wszak łączy nas jedno baaaaarrrrrdzo wieeelkie pragnienie - zostać zafasolkowaną jak najszybciej hi hi :tak:

aniusia1534 Ja również radzę Ci poradę lekarską odnośnie wspomagaczy. Osobiście brałam przed pierwszą ciążą tylko kwas foliowy, ale przeglądając forum trafiłam już, gdzieś tu na temat dotyczący ziołowych wspomagaczy - zauważyłam, że opinie są podzielone co do ich skuteczności.

Tris, witaj wśród nas :-) i ja również życzę szybkiego zafasolkowania.:-)

A jak tam dziewczynki minął dzień?
Mój cały z Ukochanym (jak wracamy do rodziców, kazde mieszka u siebie niestety). Było milutko. W tej nagonce pracy ciężko nam znaleźć chwile tylko dla siebie, więc dzisiejszy dzień bardzo był potrzebny.
Ukochany wie (ciekawe skąd:confused:), że jest we mnie Dzidziuś. Wspiera i dba o mnie jak nikt nigdy:-) i nawet cierpliwie znosi humorki moje i to, ze szybko słabnę i nie mogę ustać dłuzej niz 20 minut;-) Nawet juz głaszcze brzuś, bo czuje, że synuś mu tam rośnie:-):-):-):-)
Humor dziś rewelacyjny, dawno tak dobry nie był, a dzień bez większych wydarzeń:-)
Ale się mój brat wypachnił, a feee:baffled:
Miłej reszty dnia Kochane:-)

imagination życze szczeze tej ciąży, robilas test wkoncu?oj widze ze się nastawilas bardzo....
Test robię koło czwartku dopiero, czyli jakieś 2 dni po terminie okresu. Może i się nastawiłam, w końcu wiele na ciążę wskazuje... A intuicja Ukochanego jest nieomylna, bynajmniej jak dotąd. Staram się nie nastawiać, aczkolwiek dbam o siebie, jakby dzidziuś był:-)

No i dzień uciekł...
Aniusia zgadzam sie z resztą dziewczyn że na Twoje pytanie to tak naprawdę może odpowiedzieć jedynie lekarz, wszystko zależy od tego gdzie leży problem a to tylko lekarz potrafi ocenić...
Babylyss jakoś może to będzie z tym egzaminem, musi być :tak::tak::tak:
Imagination jak tak czytam o tym Twoim narzeczonym to rzeczywiście Ci sie trafiło, taka intuicja u faceta... fiu fiu :-D
Katarzynak trzymamy kciuki za testowanko ;-)
Tris tu dziewczyny są super, zawsze zareagują, odpowiedzą .... razem zawsze raźniej i prościej :tak:
No i tak jak Lilu napisała - owocnej nocki miłe Panie :-):-)

reklama
Witam Was dziewczynki w ten niedzielny, zimny poranek.:happy:
Jak tam samopoczucie?
U mnie tak sobie. W przeciwieństwie do dnia wczorajszego, dziś brak humoru i ogólnie jakiś dołek się pojawia...
Wczoraj przed snem mierzyłam temperaturę (pod pachą) i wyszło 37,2 a dziś po przebudzeniu 36,9... Mam nadzieję, ze ten nieznaczny spadek nie oznacza, że jutro pojawi się @:-(
Dziś w nocy mało co spałam... Obudziłam się po 3 i do 6 nie mogłam zasnąć. Oczy jak w południe... Poza tym bolały mnie piersi i podbrzusze...:-( Na szczęście zasnęłam na te 3 godzinki...:-(
Boję się, ze się za bardzo nakręcamy z Kochaniem i przez to nic z tego nie wyjdzie:-:)-:)-:)-(
Eh... tak chciałabym wiedzieć co się dzieje... Nie lubię czekać:-:)-:)-(

Testuje dziś któraś? Dajcie znać o wyniku:happy:
Miłego dnia Kochane:happy:

Do góry