reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Cześć katarzynak83 :) właśnie nie wiem kiedy - chyba poczekamy, bo niby pisze w instrukcji, że wykrywa 6 dniową ciążę ale nie wiem sama... na razie boli mnie w dole brzucha i jestem senna. Bardzo bym chciała, żeby sie udało no, ale ... różnie z tym bywa :)

No właśnie który to dzień cyklu?
Ja tez mam na teście napisane że wykrywa 6 o dniowa ciaze ale watpie w to szczerze mowiac... :confused:

reklama
Hej Dziewczyny!
Życzę szybkiego zafasolkowania, bo to czekanie jest nieznośne :baffled:
Pinacolada u mnie przy pierwszym dziecku test nie wykrył ciąży, bo zrobiłam go za wcześnie - nie mogłam się wtedy doczekać. Wg instrukcji druga kreska powinna się pojawić już po 5 lub 6 dniach (niepamiętam dokładnie), nic takiego się nie wydarzyło. Dopiero drugi test wykonany później, pokazał prawidłowy wynik - to była dla nas wielka niespodzianka!:tak:
Teraz wolę poczekać z testem.
My też zaczeliśmy sie starać w tym cyklu, więc będzie wiadomo już za około 2 tygodnie :-)

Ostatnia edycja:
Powinnam czekać do wtorku ale mam to gdzieś i robie jutro rano...:-D dam znać co wyszło... w razie czego mam jeszcze drugi test na wtorek ;-) Dziś mi się nawet śnił test z II :rofl2: wiec moze cos jest na rzeczy...
Trzymam kciuki:-):-) Oby sen okazał się proroczy :tak::tak:

Witam serdecznie wśród Starających sie o dzidziusia. My zaczęliśmy w tym cyklu - teraz czekanie :) Pozdrawiam
Witaj:-D Czekamy razem z Tobą na II ;-)

My też zaczeliśmy sie starać w tym cyklu, więc będzie wiadomo już za około 2 tygodnie :-)
Trzymam kciuki za teścik :tak:

hej dziewczynki
pinacolada witam bardzo , życzę szybko fasoleczki w brzuszku:tak:
tris Ciebie tez witam bardzo , udzielaj się często, bbo masz bardzo fajny awatarek-bardzo pozytywny i szczery uśmiech, dobrze nastrajający:tak::-D

dziewczynki a wy wiecie że tempke owulacyjną to najlepiej mierzyc w pochwie?

Wiecie mialam bardzo ciężki egzamin....wogole taki na myslenie.Tyle arykolow...jej...nie poszedl mi dobrze.:no::-(

reklama
anusia1534 a to ty chcesz leki brac bez zgody lekarza? wydaje mi się ze najlepiej to lekarz doradzi, wszak od tego jest.
ja jedynie bire kwas foliowy, no ale od tego to akurat w ciąże się nie zachodzi.Jak masz problemy to trzeba z lekarzem porozmawiac, zobaczyc co się dzieje i on juz przejmie cale doradztwo :)

Ostatnia edycja:
Do góry