reklama
Tikanis moja znajoma zaszla i to jakos zaraz po labaroskopi.Moja pani neurolog, jak bylam u niej po wizycie to mowila ze jej corka tez ma pco i tez tylko labaroskopia i juz ma dzieci (oczywiscie z problemami ginekologicznymi nie chodzę do neurologa, tylko do ginekologa), dzzięki temu.Moj ginek tez mowi ze po labaroskopi tylko czekac efektow.Nie martw się nic, tylko czekaj cierpliwie.:-)
imagination w autobusie to moglo Ci się slabo zrobic, nie koniecznie od objawow ciążowych, tylko od braku higieny sobistej innych ludzi. ja jezdze do pracy codziennie autobusami, cos o tym wiem
imagination w autobusie to moglo Ci się slabo zrobic, nie koniecznie od objawow ciążowych, tylko od braku higieny sobistej innych ludzi. ja jezdze do pracy codziennie autobusami, cos o tym wiem
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Wolę czekać cierpliwie na dzień testowania:-) a skad taka pewność, ze to Bobunio?To musi być fasolinka
Pewnie, że będziemy trzymać kciuki
Gorąco mi jak nie wiem, czerwona jestem, mimo iz w domu nie za ciepło:-) normalnie jakbym gorączkę miała, taka rozpalona:-) to też objaw???? Szame zupke, smakuje jak nigdy:-) i humor dobry, jak nigdy przed @:-)
Bablyss, możliwe. Aczkolwiek zapachy wyczuwam intensywniej. Nic, tylko czekac :-)
Babylyss oj masz niestety rację z tymi autobusami...... czasami to się zastanawiam czy nie wysiąść bo trudno momentami wytrzymać, ale mamy już koniec lata więc i sezon na smrodki komunikacyjne chyba też znika... przynjamniej do następnej wiosny
Imagination..... ja miałam takie napady gorąca, jakby łapał mnie nagle stan podgorączkowy... takie typowe udzerzenia gorąca, odrazu miałam wypieki na całe poliki.... no i ciągneło mnie w jajniku prawnym.....
Imagination..... ja miałam takie napady gorąca, jakby łapał mnie nagle stan podgorączkowy... takie typowe udzerzenia gorąca, odrazu miałam wypieki na całe poliki.... no i ciągneło mnie w jajniku prawnym.....
katarzynak83
Majowe mamy'09
Witam serdecznie wśród Starających sie o dzidziusia. My zaczęliśmy w tym cyklu - teraz czekanie Pozdrawiam
Pinacolada
Witaj Pinacolada! Trzyma kciuki za Twoje starania. A kiedy robisz test? ;-)
imagination
miałaś tak będąc w ciąży, czy przed @?Imagination..... ja miałam takie napady gorąca, jakby łapał mnie nagle stan podgorączkowy... takie typowe udzerzenia gorąca, odrazu miałam wypieki na całe poliki.... no i ciągneło mnie w jajniku prawnym.....
właśnie mierzę tempke pod pachą i zobacze:-)
No i minęło 8 minut mierzenia, patrzę a tu 37,2 więc stan podgorączkowy. Przeziębienie mija, więc to raczej nie gorączka. Poza tym nie czuję się na gorączkę. Pocieszające wyniki jak na 2 dni przed @:-) Co prawda jest 15, a nie ranek, ale to zawsze coś:-):-):-):-):-):-)
Ostatnia edycja:
miałaś tak będąc w ciąży, czy przed @?
właśnie mierzę tempke pod pachą i zobacze:-)
Miałam takie objawy przed terminem planowanej @, dlatego zrobiłam wtedy testydomowe i z krwi, no i betka potwierdziła wtedy wczesną ciążę
imagination
Miałam takie objawy przed terminem planowanej @, dlatego zrobiłam wtedy testydomowe i z krwi, no i betka potwierdziła wtedy wczesną ciążę
oooo, pocieszające:-) mam nadzieję, że i u mnie tak będzie.:-) ale wolę czekać cierpliwie, bo chyba warto
Miłego dnia życzę;-)
Ostatnia edycja:
Pinacolada
Początkująca w BB
Cześć katarzynak83 właśnie nie wiem kiedy - chyba poczekamy, bo niby pisze w instrukcji, że wykrywa 6 dniową ciążę ale nie wiem sama... na razie boli mnie w dole brzucha i jestem senna. Bardzo bym chciała, żeby sie udało no, ale ... różnie z tym bywa
reklama