reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
z tego co wiem to tempka mierzona w pochwie, przed miesiączką powinna być podwyższona i spaść dzień lub dwa przed okresem, w dzien okresu albo najpózniej w drugim dniu okresu troche zamieszalam
Jesli temperatura spanie dzien przed okresem to znaczy ze @ sie pojawi i nie ma ciąży , ale ejsli temperatura ciala sie utrzymuje to znaczy ze mzoe byc to ciąża...
Przewaznie meirzy sie temperature w pochwie , ale temperatura ciala tez sie podnosi ale pomiary w pochwie sa bardziej wiarygodne...
Ostatnia edycja:
Aidzicha i jak tam samopoczucie?
samopoczucie może być, ładna pogoda jest to trzeba się cieszyć.
37 stopni w dniu okresu dobrze wróży:-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
A co do robienia testu to poczekam do poniedziałku jak oczywiście nie wyprzedzi mnie ta wstrętna @.
masz ogromna cierpliwosc, ja to dzien przed planowana @ zrobilam
Lilu19
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki :-)
Rudka- gratuluje wspanialego synka, jest przesliczny
Wiecie co dziewczyny mam wrazenie jakbym wczoraj miala owulacje a mam dzisiaj dopiero 13 dc i z tego co wiem moje pecherzyki same nie pekaja, dlatego zawsze dostaje
PREGNYL
poprostu wczoraj czulam macno prawy jajnik i troszke mniej lewy do tego bolalo mnie podbrzusze a dzisaj wszystko ucichlo, nawet jak wciagam mocno brzuch i naciskam to nic a nic nie czuje na monitoring ide dopiero w poniedzialek w 16 dc, nie iwem co jest grane ani co o tym myslec
Oczywiscie witam wszystkie nowe staraczki
Rudka- gratuluje wspanialego synka, jest przesliczny
Wiecie co dziewczyny mam wrazenie jakbym wczoraj miala owulacje a mam dzisiaj dopiero 13 dc i z tego co wiem moje pecherzyki same nie pekaja, dlatego zawsze dostaje
PREGNYL
poprostu wczoraj czulam macno prawy jajnik i troszke mniej lewy do tego bolalo mnie podbrzusze a dzisaj wszystko ucichlo, nawet jak wciagam mocno brzuch i naciskam to nic a nic nie czuje na monitoring ide dopiero w poniedzialek w 16 dc, nie iwem co jest grane ani co o tym myslec
Oczywiscie witam wszystkie nowe staraczki
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
PREGNYL
a może masz bóle przed owulacją , tak ponoć też się zdarz, że boli 2 dni przed
Lilu19
Fanka BB :)
a może masz bóle przed owulacją , tak ponoć też się zdarz, że boli 2 dni przed
wlasnie zawsze mnie tak bolalo jak rosly pecherzyki pozniej dostawalam pregnyl ,bol jajnikow ustepowal po ok 2 dniach ( jak pekly pecherzyki po pregnylu ) tylko ze tym razem jeszcze nie dostalam pregnyl i wszystko ustapilooo ciekawa jestem co jest grane mam dopiero 13 dc...
W poniedzialek wszystkiego sie dowiem.....
reklama
magdaim83
Zaangażowana w BB
Ja czuje sie lepiej..podbrzusze boli ale piersi jakby mniej..temp sie znow podwyzszyla i tylko spac mi sie strasznie chce, a tak mysle ze na jakiekolwiek objawy to za wczesnie...za kilka dni(o ile wytrzymam)powtorze test i wtedy zobacze ale ta kreseczka stala sie bardziej widoczna jak potem spojrzalam
Podziwiam was dziewczyny ja bym nie wytrzymala gdyby byl 1 dzien miesiaczki i temp bylaby wysoka a @ brak to odrazu bym testowala
Podziwiam was dziewczyny ja bym nie wytrzymala gdyby byl 1 dzien miesiaczki i temp bylaby wysoka a @ brak to odrazu bym testowala