reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Cześć dziewczyny
magdaim83-chyba najważniejsze, że Ty widziałaś tą kreseczkę:-D trzymam mocno kciuki
beatka21- mam nadzieję, że okres się nie pojawił
u mnie bez zmian czyli zero jakichkolwiek objawów:-( jestem już prawie pewna, że się nie udało:-(

reklama
witam słonecznie, bo u mnie latoooooooooooooo wróciło........ :tak::-D:tak:

ktoras z was pytala czy sperma wyplywa...mi zawsze!mam wrazenie że tam nic nie zostaje!Ale znalazłam patent: trzeba na brzuszku się klasc, jest to tez korzystne na droge plemniczkow w przypadku tylozgięcia!(wyczytalam na necie-napewno nie zaszkodzi)

chyba ile ludzi tyle opini ................ bo ja częściej słyszałam aby leżeć na plecach ale z poduszka pod pupą i nogi do góry ................... :tak::-);-)

Ostatnio słyszałam od mojej koleżanki ze problemy z zajściem w ciąże mogą być powodem blokady psychicznej.Słyszałyście o czymś takim?

blokada psychiczna albo poprostu za mocne chcenie posiadania dziecka i wszystkie stresy z tym związane ....... :tak:

no to nareszcie wróciłam do Was kochane:-) Witam równiez nowe staraczki,pamietajcie ze mozecie na mnie liczyc,swoje tez tu przeszłam. Teraz odnajduje sie w roli mamy,bolą mnie cycuchy od karmienia, wyćwiczyłam sie w zmianie pieluch i jakos dalej probuje uwierzyc ze juz jestem mamą-wszystko to do mnie jakos nie dociera....:szok:. Trzymam za Was kciuki!!!!

jeszcze raz wielkie gratulacje dla mamusi .... a zdjęcie synka ...rewelacja ......:tak::-D:tak:

Ja równiez sie dołącze również staram się o malenstwo i mam nadzieję ze za tydzień robiąc test bedą dwie kreseczki:-D pozdrawiam:blink:

witam, i życzę tych II kreseczek z całego serducha ..... :tak::-D:cool2:

magdaim83 .... to czekam na te mocniejsze kreseczki, ....

pozdrawiam i życzę miłego dzionka :cool2:

gratulacje, śliczny synuś:-)

Rudka gratulacje ślicznego masz bobaska.
bardzo WSZYSTKIM dziekuje za miłe słowa,dla mnie najwazniejsze ze synus jest zdrowy
Rudka pieknego masz synka!!!!! śliczności normalnie a jaka karnacja super!!! napisz cosik jak poród przebiegł i w ogole jak teraz jest juz z maluszkiem w domku?! :tak:
synek podobny do taty, ma ciemne włoski i piekne duże czarne oczki ale ta karnacja to efekt zółtaczki,przez pierwsze dni ja przy małym wyglądałam blado,ale juz to mija:)
bardzo szybko doszłam do siebie po porodzie,miałam cesarke i chyba całe szczescie, skurcze sie zaczeły w dniu wyznaczonego terminu, na 15ta miałam jechac do szpitala a skurcze przyszły juz w nocy, trwały jakies 7godzin a rozwarcie jedynie na 2 palce a juz tak mnie bolało ze nie byłam w stanie podpisac zgody na cesarke i sie popłakałam z tego wszystkiego,na prawde nie wiem czy bylabym wstanie to wytrzymac i urodzic naturalnie,wole sobie tego nie wyobrazac..a sam porod....takie mialam dobre znieczulenie ze nawet nie umiałabym powiedziec gdzie mnie cięli,kompletnie nic nie czułam, dopiero jak uslyszalam płacz dziecka to do mnie dotarło ze to moj syn i wzruszenie bylo niesamowite.Najgorsza była 1sza doba po porodzie,zeby wstac czy cos zrobic przy dziecku musiałam brac leki przeciwbolowe ale szybko przeszło i pozostale 3 dni w szpitalu sama zmieniałam pieluchy,karmiłam itp chwilami bylo ciezko.....ale co tu bede sie rozpisywac wiecej same to przyzyjecie:) teraz staram sie ze wszystkim sobie poradzic i na razie jakos sie to udaje, a z czasem myśle ze bedzie coraz lepiej:)
chyba ile ludzi tyle opini ................ bo ja częściej słyszałam aby leżeć na plecach ale z poduszka pod pupą i nogi do góry .
ja tez stosowałam tę metodę i poskutkowało:)

Czesc Dziewczynki...

Podczytuje Was ale nie mam sily na pisanie, prze ostanie 3 dni boli mnie brzuch :baffled: martwi mnie to ale stram sie myslec pozytywnie...

bablyss ja słyszaółam o tej metodzie i tej co pisze jarzebinka ja to powiem szczerze ze zawsze po leze na brzuszku:zawstydzona/y:

Beatka21 ja słyszałam kumpela mi mowila ze tak czasem moze byc ze silne posiadanie dziecko moze sie do tego przyczynic...
Ale jak tu nie myslec o tym jak sie tego bardzo chce...:confused: masło maslane...

magdaim83 czekamy na mocne kreski , ale powiem ci ze jak zrobilam tez za wczesnie to bylo widac taka cieniutka mala kreseczke ale nie w kolorze zadnym tylko taka jak by lekko biala, wsumie nie brałam tego pod uwage, a potem zrobilam dzien przez spodziewana @ bo nie wytrzymala ani jednego dnia duzej i co Udało sie !!! wiec trzymam kciukasy za Ciebie kochana :-)

Rudka słodki synio w podpisie , GRATULUJE... Widze ze Twoj synio urodzil sie w tedy kiedy moj maluszek został poczaty :tak:

Hej,

Rudka, Radek jest przeeeeeeeeeeeeślicznyyyyyyyyy!!!!!!!!! Istne cudo :tak:, gratuluję kochana jeszcze raz :tak:

Witam Was kochane dziewczyny..ja nie wytrzymalam i oto w 24dc zrobilam tes i ja zauwazylam taka cieniutenka kreseczke druga widoczna pod swiatlem a moj maz nic:(..i teraz tak mysle ze pewnie sobie wmowilam ze widze...poczekam jeszcze 4 dni i zrobie kolejny test...powiedzcie mi kiedy mozna zrobic bete i eskaze ona ciaze??bo moja kolezanka i sio twierdza ze juz po 3 dniach jak to jest??

oj trzymam kciuki :tak::tak::tak:

Ja równiez sie dołącze również staram się o malenstwo i mam nadzieję ze za tydzień robiąc test bedą dwie kreseczki:-D pozdrawiam:blink:

Witam :-)

Witajcie dziewczyny w ten piękny piątek.U mnie nadal zero @.Ale coraz bardziej mnie bolą piersi. magdaim83 trzymam kciuki za dwie mocne krechy;-)

Aidzicha póki brak @ to zawsze jest nadzieja nie martw sie na zapas.Zobaczycie w te wakacje wszystkie sie doczekamy fasolek ja w to bardzo wierze.

Aidzicha póki brak @ to zawsze jest nadzieja nie martw sie na zapas.Zobaczycie w te wakacje wszystkie sie doczekamy fasolek ja w to bardzo wierze.

robisz dzisiaj test? trzymam mocno kciuki:-)
co do mnie to ja jeszcze mam pare dni do testowania tak mi sie wydaje moj organizm jest strasznie rozregulowany.

nie zrobię dzisiaj testu.Poczekam do poniedziałku jak nie dostane @ to zorbie.Ale jak to przeważnie bywa to @ mnie wyprzedzi.

reklama
Do góry