reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Beatka a gdzie mierzysz temperatuer pod pacha??
Zmiesz sobie w ustach temep. ???
Tak jak pisalam temperatura jest od owulacji wieksza niz zazwyczaj ;-)
Miłego spacerku
Zmiesz sobie w ustach temep. ???
Tak jak pisalam temperatura jest od owulacji wieksza niz zazwyczaj ;-)
Miłego spacerku
Ostatnia edycja:
Witam was wszystkie po dlugiej przerwie:-)
Nie bylo mnie tu tyle czasu poniewaz brak czasu i obowiazki mnie wchlonily
Otoz 23 lipca robilam test ciazowy bo spozniala mi sie miesiaczka juz okolo 10 dni i wynik wyszedl pozytywny
Test powtorzylam na drugi dzien rano bo nie wierzylam oczom hihi ale wyszlo to samo
16 lipca bylam u gina bo cos mnie janiki po bolewaly ale test wyszedl negatywny i tylko na usg dopochwowym wyszlo ze cos sie dzieje albo zbliza sie miesiaczka albo ciaza ale ja bylam przygotowana na miesiaczkeale jej nie dostalam ...
I termin porodu doktorka wyliczyla mi na 23 marzec
Ciesze sie bardzo:-):-)
A o dzidzie staramy sie od czerwca,wczesniej bylam zabezpieczona
Pozdrawiam was wszystkie;-)
Otoz 23 lipca robilam test ciazowy bo spozniala mi sie miesiaczka juz okolo 10 dni i wynik wyszedl pozytywny
Test powtorzylam na drugi dzien rano bo nie wierzylam oczom hihi ale wyszlo to samo
16 lipca bylam u gina bo cos mnie janiki po bolewaly ale test wyszedl negatywny i tylko na usg dopochwowym wyszlo ze cos sie dzieje albo zbliza sie miesiaczka albo ciaza ale ja bylam przygotowana na miesiaczkeale jej nie dostalam ...
I termin porodu doktorka wyliczyla mi na 23 marzec
Ciesze sie bardzo:-):-)
A o dzidzie staramy sie od czerwca,wczesniej bylam zabezpieczona
Pozdrawiam was wszystkie;-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Shyla GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!
zaprszam do Marcowek 2009 - Ja mam termin na 31 marca ale ciekawa jestem co powie dzis lekarz;-) bo moze byc tez kwiecień...
zaprszam do Marcowek 2009 - Ja mam termin na 31 marca ale ciekawa jestem co powie dzis lekarz;-) bo moze byc tez kwiecień...
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Witam was wszystkie po dlugiej przerwie:-)
;-)
kochana gratulacje!!! widze ze zaczynają się pojawiać fasolki letnie!!!super :-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Shyla gratulacje.Sofik mierzyłam w ustach i w pochwie i temperatura taka sama.Ale to może być objaw tego że dostane @.Jutro rano jeszcze zmierzę i zobaczę.Jak będzie podwyższona to zrobię test.
ale temperatura spada przed @ wiec napewno na tescie wyjdzie 2 kreski
Bo wogole temperatur powinno sie miezryc rano zanim wstaniesz z łozka bo jets najleszy winik wiec u Ciebie jest ten winik bez tego :-) Ja bym juz dzis zrobiła TEST ja robilma wieczorem nie zbeym Cie namawiala...
reklama
Jak wam miną ten dzień?Bo mi strasznie nerwowo pralka mi sie rozwaliła.A do tego coraz bardziej mnie bolą jajniki.Kurcze co sie dzieje z moim organizmem.
raczej średnio, w pracy miałam pełno roboty,
tak że pewnym momencie nie wiedzialam w co ręce włożyć;-)i objawów ewentualnej ciąży wciąż brak