reklama
Nie wiem czy moge tutaj bo wiem że jest na to oddzielny dział.Tak czy siak 3 zdania chyba nikogo nie urażą.
Nazywam sie Karolina
Mieszkam w Opolu mam 24 lata i za rok koncze socjologie.Za mąż wyszłam 26.08.2006 wiec jakby ktos pytał miałam 21 lat.Ponoć bardzo młodo...ja tak nie uważam poprostu szybko znalazłam własciwego faceta.
Mame mam daleko od Opola,teściowa jeszcze dalej wiec licze na waszą pomoc i odpowiedzi na moje czasem głupie pytania.Ale i tak bede wdzieczna za każdy odzew
No i to chyba tyle.Jak ktoś ma pytania to prosze bardzo
Nazywam sie Karolina
Mame mam daleko od Opola,teściowa jeszcze dalej wiec licze na waszą pomoc i odpowiedzi na moje czasem głupie pytania.Ale i tak bede wdzieczna za każdy odzew
No i to chyba tyle.Jak ktoś ma pytania to prosze bardzo
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
adiva, witaj wśród nas. Życzę szybkiego zafasolkowania, tutaj czas będzie ci szybko płynął i na pewno dostaniesz odpowiedź na każde nurtujące cię pytanie.
monik75
Mama Mai i Oskarka
Adiva witaj serdecznie :-):-):-)
Dziewczynki jak dzisiejsze nastroje ?
Takie :-)
takie :-(
a może takie
albo
lub
mam nadzieje że :-) i
Dziewczynki jak dzisiejsze nastroje ?
Takie :-)
takie :-(
a może takie

albo

lub

mam nadzieje że :-) i

No takiego przywitania to sie nie spodziewałam :-)
Btw mój dzisiejszy humor to zdecydowanie
.Okres sie zbliża, testu nie robiłam w efekcie czego chodze jak na szpilkach.A biedny mąż chowa sie po kątach
.W ogole mam typowe przedokresowe objawy,czy to znaczy że z dzidzi nici w tym miesiącu?Czytałam tutaj że niektorym dziewczynom zblizał sie(czuły to) ale potem sie okazało ze fasolka jest.To jak to w koncu jest...
Btw mój dzisiejszy humor to zdecydowanie

agnieszka677
Początkująca w BB
Adivo rozumiem ciebie bardzo dorze ja też nie moge liczyc na żadną pomoc tylko męża ale mysle że jak uwidze takiego małęgo bombelka to dle niego będę w stanie zrobic wszystko a te forum jest ekstra i dziweczyny odpowiadają na pytania i pocieszają naprawdę to jest super tak wszystko napisac co cię zastanawia. Zostań z nami

reklama
monik75
Mama Mai i Oskarka
Adivo z tymi objawami w drugiej połowie cyklu to jest tak, że na dwoje babka wróżyła
Te wszystkie objawy są tak bardzo do siebie podobne że tylko subtelna różnica jest między zaciążeniem a kolejnym napadem @
Trzymam kciuki żeby Ci się szybciutko udało zafasolkować :-)

Trzymam kciuki żeby Ci się szybciutko udało zafasolkować :-)