reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Nie wiem jak jest u Was ale nas najbardziej to chyba gnębi teściowa. Bo to nie jest rodzina bez dzieci i nie żyjemy zgodnie z wiarą katolicką. Nie mogę już tego słuchac. Jednak jak już będe miec fasolkę to tylko dla nas nie dle niej. Wy też macie problemy z teściową bo między nami jest urwisko nie przepaśc:szok:

Staraczki:)) W ten pochmurny dzień witam was z uśmiechem na twarzy(jak narazie) Kurczę nie mogę sie już doczekać nowego cyklu tak bardzo chciałabym się już starać (jak najszybciej:tak:)

agnieszka677 Kochana nie wiem,co mam Ci doradzić...jak spojrzeć na to ogólnie to z teściową też nie żyje najlepiej (ale mieszka od nas ładnych parę km:tak::-)) Jak macie możliwość to sie od niej wyprowadzcie...

Mam do Was pytanie czy Wy też tak macie przed@ kuje mnie coś po lewej stronie ale to raczej nie w miejscu gdzie jest jajnik jak myslicie co to może być?

reklama
Cześć :happy2: Dziewczyny co za smutasy Was wczoraj dopadły? Proszę mi się tu zaraz wszystkie ładnie uśmiechnąć! ;-)

Gwiazdeczka, ja bym mimo wszystko spróbowała z innym testem:) Na moich nigdy nie wychodziła 2 kreska nawet po czasie:no: Wiem, ze tak piszą w intrukcji ale mimo wszystko ja bym spróbowała.

Spróbuj :tak:, co Ci szkodzi ;-)

Nie wiem jak jest u Was ale nas najbardziej to chyba gnębi teściowa. Bo to nie jest rodzina bez dzieci i nie żyjemy zgodnie z wiarą katolicką. Nie mogę już tego słuchac. Jednak jak już będe miec fasolkę to tylko dla nas nie dle niej. Wy też macie problemy z teściową bo między nami jest urwisko nie przepaśc:szok:

no ja akurat nie mam żadnych problemów z teściową. Na szczęście jest super, taka po prostu ludzka :tak:

Mam do Was pytanie czy Wy też tak macie przed@ kuje mnie coś po lewej stronie ale to raczej nie w miejscu gdzie jest jajnik jak myslicie co to może być?

hmm, ja chyba nie pomogę...

A ja mam wreszcie odebrane moje wyniki z krwi - pamiętacie może, robiłam z powodu nadmiernego krwawienia przy wszelkiego rodzaju zabiegach... No i 3 pozycje mam powyżej normy :baffled:. Tylko że ja tych oznaczeń kompletnie nie rozumiem :baffled: Muszę się wybrać do lekarza :tak:

Do góry