reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Ojej dziewczyny nie nadążam czytać waszych tekstów.
Calla wielkie gratulacje
Monik75, mam Cię dodaną na 28dni jako przyjaciółkę i dopiero teraz sie dowiaduję, że tamta Monik i Ty to ta sama osoba, pięknie się dzieje... (iwin)
Majeczko, a Ty zamiast do spania to przygotuj sie odpowiednio na przyjście męża

reklama
Hej,dziewczyny,niestety nie przesle Wam fluidków:-(,z rana robiłam test-1parszywa kreska,a po południu dostałam okres,czar prysł!...dopiero wróciłam z pracy,zwijam sie z bólu.Zawsze mam bolesne ale tym razem ledwo zyję.Takze nie opuszcze Was tak szybko,jestem podłamana,ze znowu się nie udało,ale mam nadzieje ze wspólnie jakos to przetrwamy i ja i Wy,buziaki.

Madziu przytulam, wiem jakie to straszne uczucie ale głowa do góry, są kolejne cykle, na pewno się uda :tak::tak::tak:

Majeczko i Nenius dziewczyny pamiętacie jak Wam pisałam w niedzielę historię z testami jak wariowały po półgdzinie niektóre na + a niektóre na - i wynik bety z poniedziałku?... No więc dzis zrobiłam kolejne badanie hcg, bo nie moge sie doczekac potwierdzenia od lekarza, i dziś beta jest trzykrotnie wyższa niż w poniedziałek. Ale oficjalnie sie pochwale w przyszłym tygodniu jak wrócę od gina.....
Oczywiście będą fluidki, ale narazie ciiiiiichhooo zeby nie zapeszać:-)

no jasne, że pamiętam :tak: i gratuluję z całego serca :tak::tak::tak:

U mnie test dzisiejszy jednokreskowy. Czekam na @...

Szkoda, Ciebie też przytulam. A może to jeszcze za wcześnie, żeby teścik cos pokazał :confused:

Witam!!! Ja dopiero odkryłam tą stronę. Staramy się z mężem od marca 2007 ale wierze że w tym roku jeż nam sie uda. chociaż bywają takie chwile kiedy w to wątpie:-(

Witam, nie poddawaj się czarnym myślom. Uda się i koniec :tak:

Cześć Dziewczyny
Jestem tu nowa, choć od paru miesięcy podczytuję Was. Bardzo chciałabym mieć dziecko, ale mój mąż nie chciał się o maleństwo postarać. Na szczęście powoli mu przechodzi i dzisiaj powiedział nawet, że może za 3-4 miesiące się postaramy, ale tak szczerze "mówiąc" to mam nadzieję, że może w lutym zaczniemy:) Wtedy będę mogła się do Was oficjalnie dopisać, póki co podczytuję dalej i wyczekuję radosnych fluidków - przydadzą się.:-)

Witam wszystkie Staraczki:-)
Madziu napewno w koncu sie uda,goraco wierze w to ze wszystkim nam sie niedlugo uda.
Gratuluje szczerze tym szczesciarom,ktorym sie udalo:tak:
Ja czekam az wredna@ sie skonczy i trzeba sie wziac do roboty;-)tylko ciagle nie wiem jak policzyc sobie dni plodne skoro moj ostatni cykl tak sie przeciagnal...ech

Czesc dziewczyny!
Ja jakos nie pisze bo zlapalam jakiegos dola, mam przeczucie ze w tym cyklu mi sie nie udalo i juz smuce sie na zapas mimo ze zostalo mi jeszcze 7 dni.Kazdego wieczora ogladam zdjecia maluszkow i jest mi jeszcze gorzej.
Czasami jak czytam wasze posty to zastanawiam sie skad bierzecie tyle sily i optymizmu.Ja srednio co godzine lapie depreche i najchetniej zamknelabym sie gdzies i wyla.
Ale dobra, postaram sie myslec bardziej optymistycznie...
Czekam na pozytywne fluidki one napewno mi pomoga!!!

Dzień dobry piąteczkowo :-D

Monik75, mam Cię dodaną na 28dni jako przyjaciółkę i dopiero teraz sie dowiaduję, że tamta Monik i Ty to ta sama osoba, pięknie się dzieje... (iwin)
He he :-D ja już wcześnie zaczęłam podejrzewać że to Ty :tak::-D Fajnie wyszło :-)

Cześć Dziewczyny
Jestem tu nowa, choć od paru miesięcy podczytuję Was. Bardzo chciałabym mieć dziecko, ale mój mąż nie chciał się o maleństwo postarać. Na szczęście powoli mu przechodzi i dzisiaj powiedział nawet, że może za 3-4 miesiące się postaramy, ale tak szczerze "mówiąc" to mam nadzieję, że może w lutym zaczniemy:) Wtedy będę mogła się do Was oficjalnie dopisać, póki co podczytuję dalej i wyczekuję radosnych fluidków - przydadzą się.:-)
Witaj serdecznie :-) Może uda Wam się kontrolowaną wpadeczkę zaliczyć ;-)
Życzę szybkiego zafasolkowania :tak::-)

Ja czekam az wredna@ sie skonczy i trzeba sie wziac do roboty;-)tylko ciagle nie wiem jak policzyc sobie dni plodne skoro moj ostatni cykl tak sie przeciagnal...ech
Gosiu może testy owulacyjne Ci pomogą się połapać :happy2:

Ale nas duzo juz! Super! Witam wszystkie nowe staraszki!!!

P.S ja tez jestem na 28dni :-)
Oj dużo nas już, dużo :-) Ale za to super jest :tak::-D
A na 28dni też jesteś jako gwiazdeczka?
Zaraz Cię poszukam :happy2:

Czesc dziewczyny!
Ja jakos nie pisze bo zlapalam jakiegos dola, mam przeczucie ze w tym cyklu mi sie nie udalo i juz smuce sie na zapas mimo ze zostalo mi jeszcze 7 dni.Kazdego wieczora ogladam zdjecia maluszkow i jest mi jeszcze gorzej.
Czasami jak czytam wasze posty to zastanawiam sie skad bierzecie tyle sily i optymizmu.Ja srednio co godzine lapie depreche i najchetniej zamknelabym sie gdzies i wyla.
Ale dobra, postaram sie myslec bardziej optymistycznie...
Czekam na pozytywne fluidki one napewno mi pomoga!!!
Agniesiu ja też mam takie dołki ostatnio. Najgorzej jest rano, ale potem sobie przegaduje i już jest ok. I tak samo jak Ty czuję że się w tym cyklu nie udało. Ale to nic. Przecież się doczekamy tylko musimy zaczekać na swoją kolejkę :tak::-D
Buziam Cię mocno i głowa do góry:blink:.
Jesteśmy tu poto żeby się wspierać i podnosić na duchu :tak::-)

No i wyczekiwany piąteczek jest :-) Jupii :-D

reklama
Czesc Dziewczynki !!

Widze ,ze potrzeba nam troche wiecej optymizmu, bo inaczej to sie potopimy w morzu lez i kto bedzie sie staral o fasoleczki???? Dlatego wysle Wam optymistyczna gwiazdkowa tecze na koncu ktorej czekaja fasolki.

*********************************************************************************************
*********************************************************************************************
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Wszystkie ustawione w rzadku i czekaja na mamusie :-)

Walbach, Miczel - witajcie wsrod nas :happy2:

Do góry