reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

A ja wcale nie będę czekać do wizyty u ginka tylko już Calli pogratuluję :-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Dziewczyny rzadko zaglądam ale będę to robic częściej bo wszystko co piszecie powoduje że człowiekowi robi się odrazu lepiej, wszystkie się super wspieracie.... i ja tez postaram sie Was nie zaniedbywać :-)
Majeczka nadzieję trzeba mieć i koniec!!!!! Pozytywne nastawienie to klucz do sukcesu zawsze i wszędzie, a poza tym jak widzisz życie jest pełne niespodzianek .... :-p Mam nadzieję że niedługo obie będziemy mogły wpisać sie na inne forum, te z konkretnym miesiącem :tak: i będziemy miały dużo, dużo więcej tematów do omówienia :-) trzymam kciuki bardzo mocno

Electra, Monik75, Anets, Kluliczku, KasiuJ82, Dorota123456789, Klaudia tak jak pisałam wcześniej, podziękuję - obiecuję - ale nie chce naprawdę zapeszać - jak się potwierdzi to napisze wołami i czerwoną czcionką że "tak" i mnóstwo fluidków :-D

Kluliczku nie przejmuj sie jedną kreską, testom aptekowym nie ma co wierzyć, ja miałam z nimi ruletkę ostatnio, póki nie ma @ to nie trać nadziei :tak:
Anets relaksik a będzie dobrze ....... :-)

Walbach witaj na forum :-), ja tez tu jestem od niedawna ale za to coraz częściej wracam.....

Oj dziewczynki czas stanął w miejscu dla mnie, jeszcze tydzień do usg, wiem że warto poczekać niż iśc na nie teraz, ale wiecie jak to jest......:tak::-)

Dzięki dziewczyny :-). Ja się nie załamuje, jakos jestem spokojna, będzie co ma być, czekałam na Janka tyle czasu to teraz tez mogę poczekać.
A tej @ to mi tak nie odganiajcie, bo jak ja w ciąży nie jestem to raczej wolałabym ja zobaczyć niż znów wywoływać :-p. No i właśnie dlatego się niepokoje, bo tu ani w jedną, ani w 2 jakoś znaków nie widać... A mój biedny mąż to niedługo wyprowadzi się, bo paskuda jestem, wczoraj płakałam, bo uparłam ubrac się w konkretny biustonosz i nie mogłam go znaleźć (oczywiście połozyłam na innej półce, a potem "ukrywał" się), a przedwczoraj rozpaczałam, bo moja ulubiona szpachelka do wyciagania żarła gdzies wsiąkła. No i moje jestestwo podzielone na 2 części - jedna gada "szpachelka, i po co tyle płaczu, masz wiele innych", a 2 w spazmach szlocha... :-p

calla mow mi tak jeszcze:-):tak: Do @ jeszcze troszkę...wcale za nią nie tęsknie:no: ten 13-m-ac musi byc happy!!!!!:wściekła/y:
(Wiecie...oglądalam dziś film...w którym taka główna bohaterka rodziła...mąz odbierał poród w drodze do domu...powyłam sie- to był śmiech przez lzy...łzy przez śmiech) Ehh...;-)

reklama
Dziewczynki uciekam na dzisiaj, bo jutro trzeba sie z rańca stawić w pracy :sorry2:
Kolorowych snów albo "efektywnej" nocki :-) co tam wolicie...... :-D;-)

Do góry