reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Ojej dziewczyny nie nadążam czytać waszych tekstów.
Calla wielkie gratulacje
Monik75, mam Cię dodaną na 28dni jako przyjaciółkę i dopiero teraz sie dowiaduję, że tamta Monik i Ty to ta sama osoba, pięknie się dzieje... (iwin)
Majeczko, a Ty zamiast do spania to przygotuj sie odpowiednio na przyjście męża

reklama
Hej,dziewczyny,niestety nie przesle Wam fluidków:-(,z rana robiłam test-1parszywa kreska,a po południu dostałam okres,czar prysł!...dopiero wróciłam z pracy,zwijam sie z bólu.Zawsze mam bolesne ale tym razem ledwo zyję.Takze nie opuszcze Was tak szybko,jestem podłamana,ze znowu się nie udało,ale mam nadzieje ze wspólnie jakos to przetrwamy i ja i Wy,buziaki.

Madziu przytulam, wiem jakie to straszne uczucie ale głowa do góry, są kolejne cykle, na pewno się uda :tak::tak::tak:

Majeczko i Nenius dziewczyny pamiętacie jak Wam pisałam w niedzielę historię z testami jak wariowały po półgdzinie niektóre na + a niektóre na - i wynik bety z poniedziałku?... No więc dzis zrobiłam kolejne badanie hcg, bo nie moge sie doczekac potwierdzenia od lekarza, i dziś beta jest trzykrotnie wyższa niż w poniedziałek. Ale oficjalnie sie pochwale w przyszłym tygodniu jak wrócę od gina.....
Oczywiście będą fluidki, ale narazie ciiiiiichhooo zeby nie zapeszać:-)

no jasne, że pamiętam :tak: i gratuluję z całego serca :tak::tak::tak:

U mnie test dzisiejszy jednokreskowy. Czekam na @...

Szkoda, Ciebie też przytulam. A może to jeszcze za wcześnie, żeby teścik cos pokazał :confused:

Witam!!! Ja dopiero odkryłam tą stronę. Staramy się z mężem od marca 2007 ale wierze że w tym roku jeż nam sie uda. chociaż bywają takie chwile kiedy w to wątpie:-(

Witam, nie poddawaj się czarnym myślom. Uda się i koniec :tak:

Cześć Dziewczyny
Jestem tu nowa, choć od paru miesięcy podczytuję Was. Bardzo chciałabym mieć dziecko, ale mój mąż nie chciał się o maleństwo postarać. Na szczęście powoli mu przechodzi i dzisiaj powiedział nawet, że może za 3-4 miesiące się postaramy, ale tak szczerze "mówiąc" to mam nadzieję, że może w lutym zaczniemy:) Wtedy będę mogła się do Was oficjalnie dopisać, póki co podczytuję dalej i wyczekuję radosnych fluidków - przydadzą się.:-)

Witam wszystkie Staraczki:-)
Madziu napewno w koncu sie uda,goraco wierze w to ze wszystkim nam sie niedlugo uda.
Gratuluje szczerze tym szczesciarom,ktorym sie udalo:tak:
Ja czekam az wredna@ sie skonczy i trzeba sie wziac do roboty;-)tylko ciagle nie wiem jak policzyc sobie dni plodne skoro moj ostatni cykl tak sie przeciagnal...ech

Czesc dziewczyny!
Ja jakos nie pisze bo zlapalam jakiegos dola, mam przeczucie ze w tym cyklu mi sie nie udalo i juz smuce sie na zapas mimo ze zostalo mi jeszcze 7 dni.Kazdego wieczora ogladam zdjecia maluszkow i jest mi jeszcze gorzej.
Czasami jak czytam wasze posty to zastanawiam sie skad bierzecie tyle sily i optymizmu.Ja srednio co godzine lapie depreche i najchetniej zamknelabym sie gdzies i wyla.
Ale dobra, postaram sie myslec bardziej optymistycznie...
Czekam na pozytywne fluidki one napewno mi pomoga!!!

Dzień dobry piąteczkowo :-D

Monik75, mam Cię dodaną na 28dni jako przyjaciółkę i dopiero teraz sie dowiaduję, że tamta Monik i Ty to ta sama osoba, pięknie się dzieje... (iwin)
He he :-D ja już wcześnie zaczęłam podejrzewać że to Ty :tak::-D Fajnie wyszło :-)

Cześć Dziewczyny
Jestem tu nowa, choć od paru miesięcy podczytuję Was. Bardzo chciałabym mieć dziecko, ale mój mąż nie chciał się o maleństwo postarać. Na szczęście powoli mu przechodzi i dzisiaj powiedział nawet, że może za 3-4 miesiące się postaramy, ale tak szczerze "mówiąc" to mam nadzieję, że może w lutym zaczniemy:) Wtedy będę mogła się do Was oficjalnie dopisać, póki co podczytuję dalej i wyczekuję radosnych fluidków - przydadzą się.:-)
Witaj serdecznie :-) Może uda Wam się kontrolowaną wpadeczkę zaliczyć ;-)
Życzę szybkiego zafasolkowania :tak::-)

Ja czekam az wredna@ sie skonczy i trzeba sie wziac do roboty;-)tylko ciagle nie wiem jak policzyc sobie dni plodne skoro moj ostatni cykl tak sie przeciagnal...ech
Gosiu może testy owulacyjne Ci pomogą się połapać :happy2:

Ale nas duzo juz! Super! Witam wszystkie nowe staraszki!!!

P.S ja tez jestem na 28dni :-)
Oj dużo nas już, dużo :-) Ale za to super jest :tak::-D
A na 28dni też jesteś jako gwiazdeczka?
Zaraz Cię poszukam :happy2:

Czesc dziewczyny!
Ja jakos nie pisze bo zlapalam jakiegos dola, mam przeczucie ze w tym cyklu mi sie nie udalo i juz smuce sie na zapas mimo ze zostalo mi jeszcze 7 dni.Kazdego wieczora ogladam zdjecia maluszkow i jest mi jeszcze gorzej.
Czasami jak czytam wasze posty to zastanawiam sie skad bierzecie tyle sily i optymizmu.Ja srednio co godzine lapie depreche i najchetniej zamknelabym sie gdzies i wyla.
Ale dobra, postaram sie myslec bardziej optymistycznie...
Czekam na pozytywne fluidki one napewno mi pomoga!!!
Agniesiu ja też mam takie dołki ostatnio. Najgorzej jest rano, ale potem sobie przegaduje i już jest ok. I tak samo jak Ty czuję że się w tym cyklu nie udało. Ale to nic. Przecież się doczekamy tylko musimy zaczekać na swoją kolejkę :tak::-D
Buziam Cię mocno i głowa do góry:blink:.
Jesteśmy tu poto żeby się wspierać i podnosić na duchu :tak::-)

No i wyczekiwany piąteczek jest :-) Jupii :-D

reklama
Czesc Dziewczynki !!

Widze ,ze potrzeba nam troche wiecej optymizmu, bo inaczej to sie potopimy w morzu lez i kto bedzie sie staral o fasoleczki???? Dlatego wysle Wam optymistyczna gwiazdkowa tecze na koncu ktorej czekaja fasolki.

*********************************************************************************************
*********************************************************************************************
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Wszystkie ustawione w rzadku i czekaja na mamusie :-)

Walbach, Miczel - witajcie wsrod nas :happy2:

Do góry