reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Więc tak ginek pierwsze co to zapytał czy ja i mąż mamy stresujące prace ma to ogromny wpływ potem kwestia psychiki powiedział że zupełnie musimy odpuścić myślenie bo nic z tego nie będzie.
A jeśli chodzi o fizyczne sprawy to: mam małą torbielkę,która sama powinna zaniknąć nadżerke ale narazie mam się nie przejmować trochę go zaniepokoił mój śluz który mu nie wygląda na śluz płodny a teraz przecież mam dni płodne.Zrobił mi cytologię za tydzień wynik i dalej czas pokarze co z tym robić i tyle o mnie

Dziewczyny jestescie cudowne!!!Dziekuje za słowa wsparcia i wogóle z ciepło i zrozumienie!!!Musiałam się zdrzemnąc trochę juz nie mam siły płakac.Wiem ze jeszcze jest przeciez szansa jak nie teraz to za jakis czas,ale kazda z Was wie, ze chciałoby sie teraz,tutaj,natychmiast!A do tego doszedł ten spózniający sie @,miałam ogromna nadzieje.No cóz nie pozostaje mi nic innego jak przetrwac i brac sie do roboty,nie odpuszcze na pewno.Ale teraz tak sie rozlegulowałam ze nie wiem wkoncu kiedy bede miała te dni?całuje...

Witam!!! Ja dopiero odkryłam tą stronę. Staramy się z mężem od marca 2007 ale wierze że w tym roku jeż nam sie uda. chociaż bywają takie chwile kiedy w to wątpie:-(

Walbach-witaj Nie Przejmuj Sie My Tez Czsem Powatpiewamy.
Calla-mysle Ze Mozna Juz Gratulowac :-).
A Pozatym Dziewczyny My Wszystkie Musimy Pzrestac Choc Troche O Tym Myslec Jak Sie Bedziemy Tulic Z Mezami I Chlopakami,bo Jak Sie Tak Wlasnie Mysli Bardzo O Tym Zeby Tylko Po Tym Razie Byla Fasolka To W Tedy To Nie Wychodzi :-) Pozdrawiam Was Wszystkie I Zycze Udanego Wieczorku

reklama
Do góry