reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

reklama
Więc tak ginek pierwsze co to zapytał czy ja i mąż mamy stresujące prace ma to ogromny wpływ potem kwestia psychiki powiedział że zupełnie musimy odpuścić myślenie bo nic z tego nie będzie.
A jeśli chodzi o fizyczne sprawy to: mam małą torbielkę,która sama powinna zaniknąć nadżerke ale narazie mam się nie przejmować trochę go zaniepokoił mój śluz który mu nie wygląda na śluz płodny a teraz przecież mam dni płodne.Zrobił mi cytologię za tydzień wynik i dalej czas pokarze co z tym robić i tyle o mnie

Dziewczyny jestescie cudowne!!!Dziekuje za słowa wsparcia i wogóle z ciepło i zrozumienie!!!Musiałam się zdrzemnąc trochę juz nie mam siły płakac.Wiem ze jeszcze jest przeciez szansa jak nie teraz to za jakis czas,ale kazda z Was wie, ze chciałoby sie teraz,tutaj,natychmiast!A do tego doszedł ten spózniający sie @,miałam ogromna nadzieje.No cóz nie pozostaje mi nic innego jak przetrwac i brac sie do roboty,nie odpuszcze na pewno.Ale teraz tak sie rozlegulowałam ze nie wiem wkoncu kiedy bede miała te dni?całuje...

Witam!!! Ja dopiero odkryłam tą stronę. Staramy się z mężem od marca 2007 ale wierze że w tym roku jeż nam sie uda. chociaż bywają takie chwile kiedy w to wątpie:-(

Walbach-witaj Nie Przejmuj Sie My Tez Czsem Powatpiewamy.
Calla-mysle Ze Mozna Juz Gratulowac :-).
A Pozatym Dziewczyny My Wszystkie Musimy Pzrestac Choc Troche O Tym Myslec Jak Sie Bedziemy Tulic Z Mezami I Chlopakami,bo Jak Sie Tak Wlasnie Mysli Bardzo O Tym Zeby Tylko Po Tym Razie Byla Fasolka To W Tedy To Nie Wychodzi :-) Pozdrawiam Was Wszystkie I Zycze Udanego Wieczorku

reklama
Do góry