reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Wow, blizniaki to jest to... GRATULACJE!!!

Macie racje wszystko sie unormuje! no bo pazdziernik nalezy do mnie!!! ktora sie jeszcze pisze na pazdziernik hehe??

A Mnie Dziewczyny Jakos Dzis Niedobrze I Slabo :-) Fajnie Jakby To Byl Jakis Znak Ze Jest Fasolka Ale Dowiem Sie Tego We Wtorek Juz Nie Moge Sie Doczekac.nio Blizniaki Gratulacje :-)

Hej,dziewczyny,niestety nie przesle Wam fluidków:-(,z rana robiłam test-1parszywa kreska,a po południu dostałam okres,czar prysł!...dopiero wróciłam z pracy,zwijam sie z bólu.Zawsze mam bolesne ale tym razem ledwo zyję.Takze nie opuszcze Was tak szybko,jestem podłamana,ze znowu się nie udało,ale mam nadzieje ze wspólnie jakos to przetrwamy i ja i Wy,buziaki.

madzia81tulę... nic sie nie łam następnym razem sie uda:tak: teraz poczekaj aż wstretna @ ucieknie i bierzcie się do roboty;-):-) Nowy dzien = nowa szansa:tak: Zagladaj do nas częściej - tu nasz humorek szybko się poprawia. Bo staraczka rozumie staraczkę...
ściskam!!!

Cześć dziewczyny!!!:-)
Klika dni mnie nie było ale jestem dzisiaj i to z nowymi wieściami :-)
Na początek pozdrowienia dla Madzi - Madziu głowa do góry, napewno niedługo sie uda, przecież kiedyś musi;-)
Betiinka gratulacje dla siostry, bliźniaki - super.
Majeczko i Nenius dziewczyny pamiętacie jak Wam pisałam w niedzielę historię z testami jak wariowały po półgdzinie niektóre na + a niektóre na - i wynik bety z poniedziałku?... No więc dzis zrobiłam kolejne badanie hcg, bo nie moge sie doczekac potwierdzenia od lekarza, i dziś beta jest trzykrotnie wyższa niż w poniedziałek. Ale oficjalnie sie pochwale w przyszłym tygodniu jak wrócę od gina.....
Oczywiście będą fluidki, ale narazie ciiiiiichhooo zeby nie zapeszać:-)

pozdrowienia dla Doroty, Gwiazdeczki, Klaudii, trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny i do dzieła, napewno bedzie dobrze :tak::-)

reklama
Calla sciskam Cie mocno- tak sie cieszę razem z Toba!!! Wielkie serdeczne GRATULACJE!!!
To na pewno ciąza i zaraz mam zamiar odznaczyć Cię:-):tak:
Jejku jak ja sie cieszę:-):-):-)

Do góry