reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Czesc Dziewczynki, zostawiam forum wieczorem,przychodze rano do pracy i zaczynam od czytania, dzien lepiej sie zaczyna :-) Czekam na pierwsze wyniki testowania...ja tez juz niedlugo bede testowac....no chyba ze mnie uprzedzi @:no:

reklama
Witaj Electro ja też zaczynam od czytania zaległości. Jak wiem ze moge do Was napisac to aż cieplej na sreduchu.
A gdzie tu pani która miała testować z ranka chyba Madzia halo halo

Dziewczynki Ja Juz Nie Wiem Co Sie Z Madzia Dzieje Mam Nadzieje Ze Ten Brak Odezwu Do Nas Jest Spowodowane Radoscia Z Testowanka :-) A Nie Tym Ze Nam Sie Madzia Zalamala :-( Juz Sie Nie Moge Doczekac

A ja juz mam lekki stresik bo dzis na 18 do gina, boję się że oznajmi mi ze mam torbiel

Madziu cokolwiek jest na tym teście to odezwij się do nas :happy2: Będziemy razem się cieszyć lub smucić, ale zawsze razem:tak: A w kupie siła ;-)
Buziam i trzymam kciuki :-)

Monik75 u mnie to wszystko jakies dziwne! 16 grudnia mialam pierwsza @ po porodzie. Poprzedzona tygodniowym plamieniem, rozkrecila sie na 3 dni i potem znowu plamienie az do teraz...tzn do 15 stycznia byly potem w nocy i nad ranem @ i teraz mini plamienie...no i byc tu madrym...

reklama
Monik75 u mnie to wszystko jakies dziwne! 16 grudnia mialam pierwsza @ po porodzie. Poprzedzona tygodniowym plamieniem, rozkrecila sie na 3 dni i potem znowu plamienie az do teraz...tzn do 15 stycznia byly potem w nocy i nad ranem @ i teraz mini plamienie...no i byc tu madrym...
Gwiazdeczko przepraszam, ale coś nie bardzo zrozumiałam :baffled:
16 grudnia mialam pierwsza @ po porodzie
Czy to znaczy że straciłaś fasolke :confused:

Do góry