reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Nie nie stracilam fasolki, dokarmiam malego na wieczor i troche to potrwalo zanim moja @ sobie o mnie przypomniala hehe. A przyszla po raz pierwszy po porodzie 16 grudnia 2007. Jak jz pisalam poprzedzona byla ponad tygodniowym plamieniem, potem sie rozkrecila na 3 dni i znowu plamienia az do teraz...no i 16 stycznia przysza jak mi sie wydawalo znowu @, ale tylko na chwilke, bo znowu tylko plamie...

reklama
Nie nie stracilam fasolki, dokarmiam malego na wieczor i troche to potrwalo zanim moja @ sobie o mnie przypomniala hehe. A przyszla po raz pierwszy po porodzie 16 grudnia 2007. Jak jz pisalam poprzedzona byla ponad tygodniowym plamieniem, potem sie rozkrecila na 3 dni i znowu plamienia az do teraz...no i 16 stycznia przysza jak mi sie wydawalo znowu @, ale tylko na chwilke, bo znowu tylko plamie...
Ufff ;-)
W takim razie to chyba normalne :-) Po prostu po tak długiej nieobecności pomału wszystko wraca do normy. To pewnie podobnie jak przy tabletkach anty. Jak po dłuższym okresie zażywania w końcu się przestaje brać to też są takie plamienia. Poziom hormonów musi się na nowo zorganizować. Pewnie i u Ciebie już niedługo organizm sie wyreguluje i wszystko wróci do normy :tak::-)
Troszkę cierpliwości i będzie ok :-)

Hej Dziewczynki:-)Wpadlam tylko sie przywitac i heja do pracy,Czekam z niecierpliwoscia na wyniki testow Madziu,daj nam szybko znac:tak:A wam Kochane zycze milego dnia:-)

Ja się witam i żegnam. Wyjeżdżam na pięć dni do Krakowa, więc jak wrócę to zostanie tylko parę dni do testowania.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie :-):-)

AAAAAAA i jak przyjadę to mam nadzieję, że będę już gratulować szczęśliwym mamusiom.
Madzia odezwij się co tam u ciebie

Czesc dziewczyny,
dawno nie bylam u Was,ale widze ze humory dopisuja tylko gdzie dobre wiesci ,potrzebujemy nowych fluidkow.
Ja dostalam wlasnie testy z allegro,ale one sa paskowe.Slyszalam,ze takie nie sa najlepszeWiecie cos o tym...
Dostalam tez gratis test ciazowy,mialam ochote od razu go zrobic,mimo,ze jestem tuz po @:-):-D
Milego dnia

reklama
Do góry