reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Nie nie stracilam fasolki, dokarmiam malego na wieczor i troche to potrwalo zanim moja @ sobie o mnie przypomniala hehe. A przyszla po raz pierwszy po porodzie 16 grudnia 2007. Jak jz pisalam poprzedzona byla ponad tygodniowym plamieniem, potem sie rozkrecila na 3 dni i znowu plamienia az do teraz...no i 16 stycznia przysza jak mi sie wydawalo znowu @, ale tylko na chwilke, bo znowu tylko plamie...

reklama
Nie nie stracilam fasolki, dokarmiam malego na wieczor i troche to potrwalo zanim moja @ sobie o mnie przypomniala hehe. A przyszla po raz pierwszy po porodzie 16 grudnia 2007. Jak jz pisalam poprzedzona byla ponad tygodniowym plamieniem, potem sie rozkrecila na 3 dni i znowu plamienia az do teraz...no i 16 stycznia przysza jak mi sie wydawalo znowu @, ale tylko na chwilke, bo znowu tylko plamie...
Ufff ;-)
W takim razie to chyba normalne :-) Po prostu po tak długiej nieobecności pomału wszystko wraca do normy. To pewnie podobnie jak przy tabletkach anty. Jak po dłuższym okresie zażywania w końcu się przestaje brać to też są takie plamienia. Poziom hormonów musi się na nowo zorganizować. Pewnie i u Ciebie już niedługo organizm sie wyreguluje i wszystko wróci do normy :tak::-)
Troszkę cierpliwości i będzie ok :-)

Hej Dziewczynki:-)Wpadlam tylko sie przywitac i heja do pracy,Czekam z niecierpliwoscia na wyniki testow Madziu,daj nam szybko znac:tak:A wam Kochane zycze milego dnia:-)

Ja się witam i żegnam. Wyjeżdżam na pięć dni do Krakowa, więc jak wrócę to zostanie tylko parę dni do testowania.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie :-):-)

AAAAAAA i jak przyjadę to mam nadzieję, że będę już gratulować szczęśliwym mamusiom.
Madzia odezwij się co tam u ciebie

Czesc dziewczyny,
dawno nie bylam u Was,ale widze ze humory dopisuja tylko gdzie dobre wiesci ,potrzebujemy nowych fluidkow.
Ja dostalam wlasnie testy z allegro,ale one sa paskowe.Slyszalam,ze takie nie sa najlepszeWiecie cos o tym...
Dostalam tez gratis test ciazowy,mialam ochote od razu go zrobic,mimo,ze jestem tuz po @:-):-D
Milego dnia

reklama
Do góry