reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
ANETS-u mnie to bylo tak ze ja jakos od razu nawet ja jeszcze testu nie zrobilam jakos wiedzialam ze jestem w ciąży .Chodzilam do ginka i bylo wszystko ok.Ostatnim razem jak u niego bylam to mi powiedzial ze chyba sa blizniaki,wiec mnie tknelo i poszlam do innego prywatnie ginka i on od razu stwierdzil ze ciaża jest obumarla.Po 3 dniach bylam w szpitalu na zabiegu zanim mi go zrobili to mnie jeszcze dokladnie zbadali.Niestety nie dalo sie nic zrobic :-(

a z tym ze jedni jak nie chca dziecka to szybko wpadaja a jak my sie staramy to nic z tego nie wychodzi to cos w tym jest,poniewaz my z mezem juz od jakiegos czasu sie staramy i nic a jak przestalismy o tym myslec i przytulac sie dla przytulania sie to od razu byla ciąża.

ANETS-u mnie to bylo tak ze ja jakos od razu nawet ja jeszcze testu nie zrobilam jakos wiedzialam ze jestem w ciąży .Chodzilam do ginka i bylo wszystko ok.Ostatnim razem jak u niego bylam to mi powiedzial ze chyba sa blizniaki,wiec mnie tknelo i poszlam do innego prywatnie ginka i on od razu stwierdzil ze ciaża jest obumarla.Po 3 dniach bylam w szpitalu na zabiegu zanim mi go zrobili to mnie jeszcze dokladnie zbadali.Niestety nie dalo sie nic zrobic :-(
dorota123456789 bardzo Ci współczuję...zrobiło mi się tak przykro jak o tym przeczytałam...Nie trać nadziei na pewno wszystko się dobrze ułoży...musimy się uzbroić narazie w cierpliwośc...Mamy muszą być cierpliwe...czasem tłumaczę sobie,ze dla nas to taki test.

Jejku jak ja marze o maluszku...chciałabym go już przytulic...ehh

właśnie przypomniało mi się...jak byliśmy 5m-cy po ślubie. Ktoś ze znajomych puścił,że jestem w ciąży...każdy się mnie dopytywał czy to prawda...tak mnie to wtedy bolało,że nikt sie nie zastanowił,że nie liczy się z naszymi uczuciami...że może nie mozemy go mieć...choć bardzo tego chcemy...
Wierzą,że kiedyś zobaczę te dwie kreseczki...że usłyszę bicie jego serduszka...że poczuje ruchy...że usłyszę jak milutki głosik powie do mnie "mamo" a ja bedę mogła go tulić w ramionach...
Znowu sie rozmarzyłam...

Majeczko ja też jeszcze jestem. Popłakałam sobie troszkę przed chwilą i już mi lepiej.
Nie będę oglądać telewizji. Oglądałam przez chwilę jakiś głupi film na jedynce o kobiecie narkomance i pijaczce mającej kupę dzieci, które jej zabrali. Oglądałam tylko chwilę gdy zabierali te dzieciaki i tak mnie to ruszyło, że nie mogłam dojść do siebie. Bo wiem, że niby film i fikcja a ile jest takich rodzin? napewno wiele. A ja nawet braciszka nie mogę zorganizować mojemu synkowi, już nie wspomnę o większej ilości. I pytam GDZIE TU JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ NA TYM CHORYM ŚWIECIE

reklama
Mam takie pytanko nie do tematu
Co to są za kosteczki pod naszymi nickami.
Ja mam 3 zielone, o Majeczka też, a Gwiazdeczka to ma dużo żółtych
Do czego to służy?

Do góry