reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczynki Ja Juz Nie Wiem Co Sie Z Madzia Dzieje Mam Nadzieje Ze Ten Brak Odezwu Do Nas Jest Spowodowane Radoscia Z Testowanka :-) A Nie Tym Ze Nam Sie Madzia Zalamala :-( Juz Sie Nie Moge Doczekac
monik75
Mama Mai i Oskarka
Madziu cokolwiek jest na tym teście to odezwij się do nas Będziemy razem się cieszyć lub smucić, ale zawsze razem A w kupie siła ;-)
Buziam i trzymam kciuki :-)
Buziam i trzymam kciuki :-)
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Dzien dobry, ja tez czekam na pozytywny tescik Madzia!!!
Ja znowu tylko plamie i to tak mini mini...
Ja znowu tylko plamie i to tak mini mini...
monik75
Mama Mai i Oskarka
Anetko spokojnie. Ginek zawsze pomoże :-) Idziesz tam po to żeby było lepiej, więc się nie stresuj ;-):-)
monik75
Mama Mai i Oskarka
Gwiazdeczko a miałaś już tak wcześniej A może teścik warto zrobić ;-) Albo do ginka się wybrać.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Monik75 u mnie to wszystko jakies dziwne! 16 grudnia mialam pierwsza @ po porodzie. Poprzedzona tygodniowym plamieniem, rozkrecila sie na 3 dni i potem znowu plamienie az do teraz...tzn do 15 stycznia byly potem w nocy i nad ranem @ i teraz mini plamienie...no i byc tu madrym...
reklama
monik75
Mama Mai i Oskarka
Gwiazdeczko przepraszam, ale coś nie bardzo zrozumiałamMonik75 u mnie to wszystko jakies dziwne! 16 grudnia mialam pierwsza @ po porodzie. Poprzedzona tygodniowym plamieniem, rozkrecila sie na 3 dni i potem znowu plamienie az do teraz...tzn do 15 stycznia byly potem w nocy i nad ranem @ i teraz mini plamienie...no i byc tu madrym...
Czy to znaczy że straciłaś fasolke16 grudnia mialam pierwsza @ po porodzie