reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Loreta ...O tą sprawiedliwośc to ja też często pytam...dzis jestem dziwnie wyciszonka...potrzebuje przytulania-czułości jakos tak mi się zeszło...mąż wróci po 23. Ja też czesto uronię "łzę" jak widzę takie sceny o których pisałaś... (zauważyłam,ze potrafię wzruszyc sie nawet na reklamie:szok: chyba zle coś ze mną:tak:) Moja znajoma na dokładke wynosi się nade mną w 2006 (styczeń)urodziła 1, a teraz urodziła drugie w grudniu...:-( a sprawiedliwośc...???

reklama
Hej Dziewczynki!!! Tez pragne dolaczyc do staraczek 2008...! Ja niestety nadal jestem bez @ ... To juz stopare dni bez @... Eh... Ale staram sie mimo wszystko o fasolke...

Witam madigirl :-)

Hej dziewczynki :-)jestem w 34dc i wciąz nie ma okresu więc mam nadzieje ze bedzie fasolka.Dzisiaj to juz dół brzucha boli mnie cały dzień,mam wrazenie ze za chwile dostane okres,zastanawiam sie czy tak boli równiez w ciązy?Kupiłam test i planuje zrobic go jutro,a pytanko czy wieczorem zdarzyło sie Wam robic?Najchętniej to zaraz bym to uczyniła.Tylko jak 2testy mam juz za sobą,a 3 mógłby nie wyjsc teraz to moze lepiej poczekac do rana...aj to czekanie jest dobijające:-(

ja test w ciąży z Darią robiłam wieczorem - nie planowałam robić tego dnia ale tak jakoś mnie naszło :-p. Kobieca intuicja? ;-) Ale dziewczyny mają rację lepiej zrobić rano, wtedy 2 kreseczka będzie wyraźniejsza.:sorry2:

Dokladnie:tak:To chyba najlepszy sposob,przestac liczyc dni plodne ,zakonczyc obserwacje sluzu,poprostu sie wyluzowac:-)Ale latwo sie mowi,hehe

dokładnie, my kiedy się staraliśmy z obserwacjami i mierzeniem temperatury to przez 3 miesiące nic nie wychodziło, a jak tylko przestaliśmy obserwować/mierzyć od razu ciąża się pojawiła :tak::tak::tak:

No dziewczynki czekam na pozytywne wieści...

Ja też myślałam, że jestem w ciąży, ale niestety w 40 dc dostałam @. Też bardzo mi się rozregulował! Teraz właśnie mam @, a po niej znowu sie staramy, ale teraz naprawdę ze spokojem, Kacpi dopiero będzie miał 9 miesięcy. Trzymam kciuki za Was wszystkie! Serdecznie zapraszamy na nasz blog Blog kacperek3 na www.smyki.pl

Załączniki

• Kacperek2.jpg
    Kacperek2.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 25
Witajcie :-)

No
Udało się..
Przeczytać wszystko :-p:-D

I kolejny dzień za nami. Co raz bliżej do testowania. Oby się tutaj pięknie zakreseczkowało :-D

Miłego dnia wszystkim staraczkom życzę :-)

Wiecie że 7 lutego zacznie się nowy rok chiński? Będzie to rok szczura :happy2:

Rok Szczura jest czasem ciężkiej pracy, dużej aktywności i odnowy. Jest to dobry rok na rozpoczęcie nowej pracy, ślub, narodziny dziecka czy rozkręcenie nowego biznesu.

Ludzie urodzeni w roku Brązowego Szczura są realistami,są uroczy, ambitni i przedsiębiorczy. Odznaczają się inteligencją, odwagą i otwartością. Łatwo przystosowują się do nowego środowiska i z każdej niemal sytuacji potrafią wyciągnąć korzyści dla siebie.

No dziewczynki trzeba działać bo fajne dzieci będą z tego rocznika ;-):-)

Z tego co pamiętam, to jestem szczurem, hihi :-) Monik75, bardzo optymistycznie to zabrzmiało :-)

Ktos dzisiaj miał podobno testować rano???

reklama
Do góry