reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dokladnie:tak:To chyba najlepszy sposob,przestac liczyc dni plodne ,zakonczyc obserwacje sluzu,poprostu sie wyluzowac:-)Ale latwo sie mowi,hehe

reklama
Kaka też sobie ostatnio myślę że to 40% to prawie cud, a tu wpadki, nadziwić się nie mogę
Madzia będziemy czekać na informację po testowanku

Wyluzować...naturą człowieka jest to, ze jak czegoś pragnie to ciagle o tym myśli...zaczęłam sobie wszystko notować w notesie. Może to mi coś pomoże:)

Dzieki dziewczynki jestescie kochane dam na pewno znac,ale jak znowu nie pojawia się 2 kreseczki to chyba oszaleje,papa

Madziu wytrzymaj jeszcze te kilka godzinek a rano teścik. I szybciutko chwalić się tu dwoma II

witajcie staraczki !! jak zawsze nie moge nadrobic zaleglosci, w pracy mam urwanie glowy ( rok 2007 jeszcze sie nie skonczyl:-() studiuje 2 kierunek i jeszcze sesja !!
ale co tam Staranka na pierwszym miejscu i rodzinka !!
:tak::tak:
madzia81 daj znać !!!
ja juz sie tak nie nakrecam jak bedzie sie spozaniala @ bo ostatnim doswiadczeniu.
Ale testy owu moze zakupie.
Kaka82 u mnie to samo.. hehe sprawdzalam czy brzuszek jakby wiekszy ...
My poprostu bardzo chcemy byc mamusiami ..ahhh jak to brzmi :-)

A mnie dalej trzyma ból jajnika dziwne bo powinno chyba już przestać jutro może ginek mi coś powie.

reklama
Ciekawe gdzie sie podziewa edzka-it ? Moze zafasolkowała i zapomniała się tym z nami podzielic;-) albo ostro nad tym pracuje:tak:
Ale ta nasza lista jest już naprawdę długa...:tak:
(a co do listy to mam nadziję,że jak wróci Ewcia to się nie pogniewa...)

KasiaJ82 pracowita z Ciebie przyszła Mamusia:tak:;-)
anets dobrze,że jutro idziesz już o ginka... napisz jak wrócisz.

Do góry