adolfina
Fanka BB :)
kinguś super wykresiki troche podniosly mnie na duchu tz że tempka moze troche spadac po owu czyli ciagle wierze ze sie uda :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj kochana dzieki za pocieszenie, czekam jeszcze kilka dni i jak @ sie nie pojawi to testuje jeszcze raz.justyna0 trzymam kciuki ta tempka dobrze wroży , mi w poprzedniej ciazy chyba z 3 testy wypadły negatywnie mimo terminu @ ale ja wierzyłam i wkoncu wyszły II takze powodzenia
O kurcze ale piekny ten chlopczyk, slicznosci....Tez chce takiego dzidziusiaDziekuje dziekuje,a prosze :![]()
Prawda, że zarażają optymizmem. Ja już bym chciała wiedzieć a tyle czekania jeszcze przede mną (jeszcze 10 dni). Mój pyta mojego brzucha czy ktoś tam już jest bo jak nie to będzie się musiał znowu "męczyć" ;-)kinguś super wykresiki troche podniosly mnie na duchu tz że tempka moze troche spadac po owu czyli ciagle wierze ze sie uda :-)
Ja to się średnio znam na interpretacji wykresów ale trzymam kciuki by się udało tym razemNo te wykresy nie wszystkie takie książkowe, choć na 59 tylko kilka było z późną owulacją (chyba 2), więc wciąż mam szansę ;-)
Dla zainteresowanych: milgak - wykres na 28dni.pl
Może ktoś mi pomoże z tym EKG ;-)
Witam, moje gratulacje :-). Znalazłam w necie klakulator, może ci się przyda. Poniżej masz link. Spokojnej ciąży:-)
Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko
Dzień dobry:-)
melduje wszem i wobec że po wczorajszej wizycie u lekarza- dzidzius potwierdzony!Jestem w 6 tyg, pierwsze USG za miesiac i wtedy dokładnie okaże się który tydzień i dzień ( niestety ostatnia miesiączka 3 maja :-( i trudno wyliczyc na jej podstawie), ale na szczęście wyniki HCG pomogły
taki pierwszy pierwszy termin porodu 22 kwiecień:-) a mamusia urodziła się 28
także co dwa byczki w domku to nie jeden
jesteśmy z mężulkiem przeszczęśliwi, No i oczywiście karta ciąży założona
to tyle odemnie
![]()
Ja staram się od stycznia i ciągle czekam. Życzę abyś wkrótce została mamąDziewczyny dołączam do Was jako kolejna starająca się, staramy się już od lutego, narazie bez skutku. Myślę ze łatwiej mi będzie z Wami doczekać sie wymarzonych dwóch kreseczek, Pozdrawiam Was i Trzymam kciuki:-)
Bardzo mi przykro, że Cię taka przykrość spotkała. Ja robię od razu bete ;-) ale test ciążowy mam w szafcejustyna0 jestem mamą ale niestety dwoch aniołków pierwsza corka mialaby juz 13 lat ale urodzila sie z wodoglowiem nie miala szans na przezycie a druga coreczka mialaby 2 latka ale urodzila sie w 5 miesiacu i przezyla 2 dni w obu przypadkach nie znaleziono przyczyny.zato wiem ze teraz musi juz byc dobrze :-)
kinguś musze wytrzymac jeszcze z 7 dni hehe ale znajac mnie pewnie nie wytrzymam dlugo i zmarnuje kilka testow
dziwnie bola mnie dzis jajniki tz jeden nie wiem co to za objawy jak taki bol owolacyjny hm troche poźno chyba na to ..