reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

czesc dziewczynki

Ja sie przypominam że też tu jestem, podczytuję, żyję...:-D

WSZYSTKIM NOWYM PRZYSZLYM MAMUSIOM GRATULUJE spokojnych 9 msc!!!

trzymam kciuki za was!!!!!

reklama
Oj Adolfinko jak mi strasznie przykro :-:)-( Ale miejmy nadzieje ze tym razem za kilka tygodni bedziesz cieszyla sie dwoch kreseczek i ciaza przebiegnie spokojnie i do konca:tak::tak::tak:

Trzymaj sie kochana teraz to bede trzymala za ciebie strasznie mocno kciukaski zeby sie udalo :-D:-D:-D:-D:-D

Bablyss- Co tam u ciebie? pozdrowionka

Ostatnia edycja:
dziewczyny zrobiam dzis test

i wyszly dwie piekne kreseczki:-)

jestem czesliwa:-)

a to dla was na szescie kobitki:-)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

mam pytanko kiedy bierze sie wiesolek??

Kochana wiesiolek bierze sie w pierwszej fazie cyklu tz, do owulki
dziewczyny zaczynaja jesc od 1 dnia cyklu, ja zaczynalam chyba dopiero od 5 dc do owulacji :sorry2: , wazne by nie brac go po owulce bo moze zaszkodzic fasolce....

... chciałam odpowiedzieć, ale Lilu, juz to zrobiła, i to co pisze jest ważne, tylko do owulki .... i jeszcze gdzieś, któraś pisała, o braniu dopochwowym....... :happy:

Dziewczyny dołączam do Was jako kolejna starająca się, staramy się już od lutego, narazie bez skutku. Myślę ze łatwiej mi będzie z Wami doczekać sie wymarzonych dwóch kreseczek, Pozdrawiam Was i Trzymam kciuki:-)

witam i razem napewno będzie łatwiej ... życzę szybkiego sukcesu II kreseczek ...... :-)

dziewczyny zrobiam dzis test i wyszly dwie piekne kreseczki:-)

wielkie gratulacje, fluidki łapię, a czemu by nie, ale się dzielę, więc niech i reszta łapie .... a Tobie życzę szczęśliwych miesięcy z maleństwem pod serduszkiem ......:rofl2:

a ja czekam do12 września :happy:

pozdrawiam i miłego dnia życzę ......................:rofl2:

butterfly27 hehe zarazilas mnie tymi swoimi żyłami tez wczoraj sobie znalazlam hehe moze to byl cien swiatla a moze tak mam zawsze nigdy nie sprawdzalam hehe ale wczoraj byly !!!
ale sie strasznie nakrecam dzis mam metaliczny posmak w buzi (tak mialam ostatnio jak zaszłam) chyba lepiej jak sie o tym nie mysli, te wszystkie laski co wpadaja to sa nawet nieswiadome tego co sie z nimi dzieje a my musimy sie tak doszukiwac:baffled: ale psychoza , ja mialam 18lat i do 3 miesiecy nawet mi namysl nie przyszło ze w ciazy jestem myslalam ze mam nieregularne okresy hehe tyle stracilam podgladywania swojego ciala bo mimo ze to psychoza to jak sie jest juz w tej ciazy to kazdy dzien tak fajnie cieszy , wszystkie nowosci i zmiany nie prawda? nas to nawet mdlosci cieszą ;-)

maja33- ogromne gratulacje:) prosze o fluidki, i jak zawsze pytam przypomnij ile sie staralas?? i czy sie jakos leczylas???

dziewczyny powiedzcie mi czy to normlane przypomne ze 13 mialam operacje laparoskopie,, 22 zgodnie z terminem wystapila @, powiem trwala 5 dni ale tylko 1 dzien byla obfita kolejne dni byly raczej skape i nie byla to krew czysto czerwona,, tak pod brazowy podchodzilo... teraz mam 7dc i od @ ciagle mam podwyzszona temperature 37,1,,, przed okresem dzialalismy z mezusiem ale raczej wtedy byly juz dni nie plodne,,.,, wiec czy ta temperatura jest prawdilowa czy tak powinno byc czy nie?? prosze o jakies rady :baffled:

maja33- ogromne gratulacje:) prosze o fluidki, i jak zawsze pytam przypomnij ile sie staralas?? i czy sie jakos leczylas???

dziewczyny powiedzcie mi czy to normlane przypomne ze 13 mialam operacje laparoskopie,, 22 zgodnie z terminem wystapila @, powiem trwala 5 dni ale tylko 1 dzien byla obfita kolejne dni byly raczej skape i nie byla to krew czysto czerwona,, tak pod brazowy podchodzilo... teraz mam 7dc i od @ ciagle mam podwyzszona temperature 37,1,,, przed okresem dzialalismy z mezusiem ale raczej wtedy byly juz dni nie plodne,,.,, wiec czy ta temperatura jest prawdilowa czy tak powinno byc czy nie?? prosze o jakies rady :baffled:
Witajcie kochane :tak:
tikanis co do mojej tylko obserwacyjnej wiedzy z 28dni.pl to taka tempa to raczej nie typowa w tym momencie cyklu :)-D) 'zawsze' w trakcie @ tempka spada az do owu i dopiero jest skok na wyższe temperatury. robilas pomiary w poprzednim cyklu??? to moze sobie porownaj jak masz!? ale fajnie :tak::tak::tak: ..... mam nadzieje ze to nie byla @ taka zwykla tylko taka co to jej nie powinno być ;-):-D trzymam kciuki :tak:
maja33 GRATULACJE zycze pieknych 8 miesiecy :-D
ja troszke zabiegana i taka nie w humorze ..... od 4 dni nieustannie towarzyszy mi bol 8mki :-( i wczoraj mialam znwou klopoty z serduchem ... :-( i siostra nadal z malenstwem w szpitalu ... troszke klopotow maja ... dobrze ze z malenka wsio w porzadku... ale chyba do poniedzialku bedzie musiala tam siedziec ehhhh.... i tak biegam do tego szpitala :-( a ona tak siedzi i poplakuje ze musi tam siedziec :frown: mowie wam co tam sie dzieje witki az opadaja...
nic sie nie ucze ... mysle tylko o swoim malenstwie .... na ktore na razie nie ma rzadnych perspektyw :-(
wsio do dooopy.....

reklama
eve84- jestes tak kochana ze tobie powinny przytrafic sie blizniaki..:-D
jesli myslisz o ciazy to chyba to niemozliwe,, po operacji mialam dni nie pldone,, choc rozne czytalam wersje ze po laparo uwalniane sa doperio jajeczka i czasami sie zdarza ze kobieta od razu zachodzi.. ehh ale w moim przypadku napewno tak nie jest.. byc moze zle mierze albo cos...sama juz nie wiem , zglupialam chyba tej tempki nie bede mierzyc bo mnie to tylko drazni pozniej:baffled:

Do góry