reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dzień dobry:-)
melduje wszem i wobec że po wczorajszej wizycie u lekarza- dzidzius potwierdzony! :tak: Jestem w 6 tyg, pierwsze USG za miesiac i wtedy dokładnie okaże się który tydzień i dzień ( niestety ostatnia miesiączka 3 maja :-( i trudno wyliczyc na jej podstawie), ale na szczęście wyniki HCG pomogły :-D taki pierwszy pierwszy termin porodu 22 kwiecień:-) a mamusia urodziła się 28 :rofl2: także co dwa byczki w domku to nie jeden :laugh2::-D jesteśmy z mężulkiem przeszczęśliwi, No i oczywiście karta ciąży założona :tak: to tyle odemnie.

Gwiazdeczka- trzymam kciuki za następne staranka! :tak:
kina1409 - kto wie? może to fasolinka się u Ciebie zadomowiła :-)
butterfly27 - ja żyły takie dziwne na piersiach też mam wiec może i Wam się udało! Ja dość szybko zorientowałam się że chyba zafasolkowałam bo w 3 tygodniu, a to wszystko za sprawą naszej intuicji! Życzę byś ujrzała II kreseczki na teściku :tak:

reklama
butterfly27 no z tymi Twoimi żylami ..... .................. ja nie chce zapeszać ;-)ale .....................

trzymam kciuki
ps
mi tempka wzrosla na 36,9 i znów nabralam nadziei a to 7dpo do @ jeszcze troche ale w tescik sie uzbroilam juz hehe

kingus- trzymam kciukasy aby teraz sie udalo:)
lili19- oczywiscie i za ciebie trzymam kciuki, i ciagle wierze ze wkoncu za ktoryms razem z tym clo sie uda,, cos mi teraz podpowiada ze teraz sie uda:)
maggie24- ogromne gratulacje, przypomnij ile sie straalas??? i prosze o fluidki...

ja jestem po @ , trwala cale 5 dni tyle ile powinna , ciesze sie ze wszytsko zaczyna wracac do normy,,dzialac dzialamy co drugi dzien i wiem ze teraz nie mam dni plodnych ale z samej ochoty...:) optymizmem az zione.. wiec wszytsko jest pieknie,, jestem jeszcze na l-4 do 8 wrzesnia.. a 18 ide na urlopik bo jadziem po roku po slubie na nasza podroz poslubna,,nie moge sie doczekac:happy:

maggie24- ogromne gratulacje, przypomnij ile sie straalas??? i prosze o fluidki...

dziękuje bardzo :tak: my staraliśmy się 11 miesięcy :-) a fluidki? z dużą przyjemnością ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ :rofl2:

ja jestem po @ , trwala cale 5 dni tyle ile powinna , ciesze sie ze wszytsko zaczyna wracac do normy,,dzialac dzialamy co drugi dzien i wiem ze teraz nie mam dni plodnych ale z samej ochoty...:) optymizmem az zione.. wiec wszytsko jest pieknie,, jestem jeszcze na l-4 do 8 wrzesnia.. a 18 ide na urlopik bo jadziem po roku po slubie na nasza podroz poslubna,,nie moge sie doczekac:happy:

no to powodzonka i może na podrózy poślubnej coś się wydarzy :tak: :rofl2:

Czesc Wam kochanienkie:-D

pierwszy pierwszy termin porodu 22 kwiecień:-) a mamusia urodziła się 28 :rofl2: także co dwa byczki w domku to nie jeden :laugh2::-D jesteśmy z mężulkiem przeszczęśliwi, No i oczywiście karta ciąży założona :tak: to tyle odemnie.
Gratuluje ci serdeczni upragnionej fasoleczki :) I teraz to tylko zyczyc Ci najwspanialszej, najspokojniejszej ciazy:-D:-D:-D:-D

mi tempka wzrosla na 36,9 i znów nabralam nadziei a to 7dpo do @ jeszcze troche ale w tescik sie uzbroilam juz hehe
No to teraz pozostalo trzymac kciukaski za Ciebie ;-)

Ciesze sie ze juz wszystko u ciebie zaczyna sie ukladac :D A gdzie jedziesz w podroz poslubna? Fajnie masz :D

Ja tez donosze mile Panie, ze @ przylazla i mam juz 5dc, wiec zaczynam staranka od nowa ;-)
Mam nadzieje ze tym razem sie uda, pewnie sie powtarzam ale im wiecej pozytywnej energii tym lepiej i moze w koncu

A u mnie dziewczyny test wyszedl negatywny, @ spozniona juz 3 dni oraz temperatura wciaz ponad 37.Chyba powtorze jeszcze raz test trzymajcie kciuki :tak:

Lilu a jak tam u was pogoda w Irlandii? U nas w Londynie szaro buro i ponuro dzis, nawet na deszczyk sie zapowiada, ale w koncu kupilam sobie kaloszki wiec juz nie straszny mi deszcz :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
justyna0- lecimy do tunzeji:)
maggie24- a mialas jakis leczenie?? problemy??? czy bralas jakies leki i sie udalo czy wszytsko bylo ok i dzialaliscie ale nic nie wychodzilo..?? sorki ze tak pytam ale ciekawi mnie kazda dziewczyna na tym portalu :-D

maggie24- a mialas jakis leczenie?? problemy??? czy bralas jakies leki i sie udalo czy wszytsko bylo ok i dzialaliscie ale nic nie wychodzilo..?? sorki ze tak pytam ale ciekawi mnie kazda dziewczyna na tym portalu :-D

leczenie hmmmm, jeśli terapie hormonalną można nazwać leczeniem to coś mieliśmy, męzulek też się badał- i tu było ok. Ewidentnie problem leżal po mojej stronie. Od samego początku miałam nieregularne cykle i ciężko było cokolwiek zrobić. W marcu lekarka przetestowała na mnie plastry z estradiolem - terapia trwała trzy miesiące i jak widać chyba przyniosła skutki :tak:

reklama
Dzień dobry:-)
melduje wszem i wobec że po wczorajszej wizycie u lekarza- dzidzius potwierdzony! :tak: Jestem w 6 tyg
Gratuluje, życzę spokojnej ciąży :-D:-D

No to trzymam kciuki. Ja dopiero jestem 4 dni po owulacji.

ja jestem po @ , trwala cale 5 dni tyle ile powinna , ciesze sie ze wszytsko zaczyna wracac do normy,,dzialac dzialamy co drugi dzien i wiem ze teraz nie mam dni plodnych ale z samej ochoty...:) optymizmem az zione.. wiec wszytsko jest pieknie,, jestem jeszcze na l-4 do 8 wrzesnia.. a 18 ide na urlopik bo jadziem po roku po slubie na nasza podroz poslubna,,nie moge sie doczekac
Super masz podejście. Życzę Ci aby podróż okazała się owocna ;-);-)

A u mnie dziewczyny test wyszedl negatywny, @ spozniona juz 3 dni oraz temperatura wciaz ponad 37.Chyba powtorze jeszcze raz test trzymajcie kciuki :tak:
Trzymam mocno mocno kciuki. Daj znać jaki wynik :tak:

Trzymam mocno kciuki za testujące ;-);-);-)

Do góry