reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za ciepłe słowa :tak::tak:
A ja mam pracowity dzień od rana, już umyłam okna w dużym pokoju i kuchni, zmieniłam pościel i teraz odpoczywam.
Może dziś będą przytulanki oczywiście staram się nie nastawiać, że w tym cyklu się uda ;-);-);-)

reklama
ja tez sie dzis wzielam za porzadki ale zabralam sie tylko za mały pokoik i to bez mycia podłogi a juz nic mi sie nie chce,to chyba nie jest moj najlepszy dzien:) jakie macie plany na weekend?:)marzenix to juz wiem jakie ma;-)

ja tez sie dzis wzielam za porzadki ale zabralam sie tylko za mały pokoik i to bez mycia podłogi a juz nic mi sie nie chce,to chyba nie jest moj najlepszy dzien:) jakie macie plany na weekend?:)marzenix to juz wiem jakie ma;-)
Nie przejmuj się mi też nic nie chce robić chyba pogoda tak na mnie działa.
Marzenixx będzie miała sobotę pełną wrażeń.
A ja z moim M pomagamy znajomym meble skręcać w sobotę a niedzielę spędzimy pewnie na leniuchowaniu.
Właśnie ufarbowałam sobie włoski bo miałam już duże odrosty i teraz czekam aż wyschną.
Życzę wszystkim miłego weekendu :-):-)
Kiedy jakieś testy ciążowe Nas czekają? Proszę pisać ;-);-);-)
Rudka proszę ucałować Radka od wirtualnej cioci :-)

jakie macie plany na weekend?:)marzenix to juz wiem jakie ma;-)
no to ja mam super plany - bede sie uczyc :-( a patrzac jaki mam do tego zapal to cieniutko to widze :dry:
na szczescie w niedziele po poludniu robimy grilka ze znajomymi to sobie odpoczne te pol dnia ;-)
pewnie juz sie nie odezwe do poniedzialku wiec ....
Marzenixx sloneczko życze ci pieknego ślubu i super pogody i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia !!!!!! :-D spełnienia wszystkiego marzeń a w szczegolnosci tego jednego jak najpredzej :laugh2: zebyście byli w siebie wpatrzeni tak przez cale zycie jak w dniu slubu :yes:
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu i szczyptą soli. Tym co cieszy i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni skieruje Was życie.

trzymajcie sie dziewczynki i do poniedzialku
zycze milego weekendu :-D

Marzenixx sloneczko życze ci pieknego ślubu i super pogody i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia !!!!!! :-D spełnienia wszystkiego marzeń a w szczegolnosci tego jednego jak najpredzej :laugh2: zebyście byli w siebie wpatrzeni tak przez cale zycie jak w dniu slubu :yes:
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu i szczyptą soli. Tym co cieszy i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni skieruje Was życie.

Jeśli można to podpisuję się pod tymi życzeniami :tak::tak::tak:
A ja jutro też idę na wesele i wyobraźcie sobie że do Marzeny :-p ślub o 16.00 a potem przyjęcie . Myślę że lajtowo mogę sobie posiedzieć nad sałatką ;-)
Więc udanego weekendu :happy:

a dziekuje wam dziewczyny, kochane jestescie:-D:-D:-D
ja juz dzis zaczynam miec treme bo ciagle jeszcze cos do zalatwiania :zawstydzona/y: a szkoda gadac wiec powiem wam tylko ze dziekuje wam ogromnie ze o mnie pamietacie!!:-):-):-) tzrymajcie kciuki!
buziaki:happy:

Ogromne mam zaległości! Brak internetu przez tydzień to po prostu koszmar! Mimo to postaram się nadrobić.
Tymczasem życzę Tobie Marzenixx aby wszystko powiodło się tak jak sobie wymarzyłaś!
Co do moich planów weekendowych to też będę na weselu. A humor mam raczej niesprzyjający do zabaw. Nie mogę już doczekać się testowania o ile @ nie przyjdzie. Szkoda że nie wynaleziono jeszcze testu, który można stosować jeszcze przed nadejściem@. To oczekiwanie jest straszne...

Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki!

Czesc Dziewczyny:-)

Przedewszystkim rowniez chcialbym dolaczyc sie do zyczen dla MARZENIX:-D

Kochajcie się, ale nie róbcie z miłości kajdanów. Niech miłość będzie jak poruszający się ocean pomiędzy brzegami waszych dusz. Wypełniajcie nawzajem swoje filiżanki, ale nie pijcie z tej samej. Dajcie sobie swojego chleba, ale nie jedzcie z tego samego bochenka. Śpiewajcie i tańczcie razem, cieszcie się,ale pozwólcie sobie być osobno. jak struny lutni, które są osobno, to jednak dźwięczą razem do tej samej muzyki. Dajcie sobie serca, ale nie do przechowania. Stójcie razem, a jednak nie za blisko. Jak kolumny świątyni, które podpierają ten sam strop, a jednak stoją osobno. I jak dąb i cyprys nie rosną w swoich cieniach...

Ale sie tu u was dzieje ostatnio, troche sie opuscilam z przegladaniem BB:zawstydzona/y:

Nenius, Marzenix,Eve84 ale fajne zdejcia, fajnie wygladacie:-D zycze wam milego wyjazdu, udanego wesela i duzo cierliwosci do nauki w weekend:-p

Kingus- trzymam kciuki:tak:

Rudka ale ten twoj Radzio piekny jest :-D

Tikanis-Ciesze sie ze wszystko ok i zycze powodzenia w starankach.

Butterfly- ja tez ostatnio nie zagladam za czesto bo w sumie do testowanka jeszcze 4 dni...trzymam kciuki zeby @ nie przyszla:tak:
mam nadzieje ze nikogo nie pominelam - tak duzo sie was zrobilo:-D

Ja musze sie przyznac ze zostalo mi juz kilka dni do @ ale nie bola mnie piersi, i czytalam ze pierwszym objawem ciazy, jest podwyzszenie sie temperatury ciala...i co??? od 3 dni moja temperatuta : 37.1 :laugh2:
Nie chce sie nakrecac za bardzo....czekam cierliwie na @ zeby pozniej rozpaczy nie bylo.

Buziaki dla was:*:*:*:*:rofl2:

reklama
Do góry