reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Marzenixx wyslalam priva ale jeszcze raz wszystkiegoi naj, naj, naj

PIĘKNEGO ŚLUBU, PIĘKNEJ MIŁOŚĆI I PIĘKNYCH PREZENTOW:-D:-D:-D BAWCIE SIĘ DO BIALEGO RANA, TYLKO MIEJCIE SIŁE NA UDANĄ NOC POŚLUBNA!!! MARZENIXX MILION BUZIACZKOW CI PRZESYLAM :tak::-D:-)

Eve baro fajna z was para, ślicznie wyglądasz:)
tikanis cieszę się ze juz po wszystkim, że dobrze się czujesz i że napewno niedlugo będziesz rozsylac wiruski:) bardzo bolalo?a co lekarze więcej mowia?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane !!!!

Widzę że tu straszna cisza....widać weekendowe staranka hehe :-D:-D

No a ta radość mówi sama za siebie :tak::tak: Kochana wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia ;-) spełnienia wszystkich waszych marzeń ... no a szczególnie tego największego no i dużoooooo szczęścia :tak::tak::tak:

Buziaki dla was wszystkich :happy::happy::happy:

Marzenixxx - cudnej, wiecznej miłości Wam zyczę i wzajemnego zrozumiemia :tak:

A ja wpadłam się tylko pożegnać bo wyjeżdżam na urop :-D, tak więc do poczytania gdzieś za 2 tygodnie.

Pozdrawiam wszystkie!!!

Cześć, mam pytanie czy któraś z was ma jakiś pomysł na uporczywy katar:-(? Krople Euphorbium nie pomagają:-(. Mam juz go 7 dzień. W nocy w ogóle nie moge oddychać.

Rudka proszę ucałować Radka od wirtualnej cioci :-)
:tak::tak::tak:dziekuje
co do marzenixx to ja tez wiem jakie ma plany hihihihi

a ja :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
jutro się pakuję :-D:-D:-D:-D
w niedzielę jadę na spotkanie z przyjaciółkami
a w nocy z niedzieli na poniedziałek jadę nad morze :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
zycze udanego urlopu i troche wiecej slonca,to bedziesz troche blizej mnie:) odpoczywaj i dbaj o siebie i dzieciaczki:)
Rudka ale ten twoj Radzio piekny jest :-D

Ja musze sie przyznac ze zostalo mi juz kilka dni do @ ale nie bola mnie piersi, i czytalam ze pierwszym objawem ciazy, jest podwyzszenie sie temperatury ciala...i co??? od 3 dni moja temperatuta : 37.1 :laugh2:
Nie chce sie nakrecac za bardzo....czekam cierliwie na @ zeby pozniej rozpaczy nie bylo.
dziekuje:) Radus do taty podobny,ale chyba go przebije;-)
z calego serca trzymam kciuki za Twoje testowanko
Cześć, mam pytanie czy któraś z was ma jakiś pomysł na uporczywy katar:-(? Krople Euphorbium nie pomagają:-(. Mam juz go 7 dzień. W nocy w ogóle nie moge oddychać.
moze to jakas alergia?moze wtedy akatar pomoze
ten usmiech mówi wszystko:-D bądzcie szczesliwi!!!!

Witajcie mam nowe wieści.
Po pierwsze chyba za wcześnie zaczęłam panikować. Mój M był u lekarza i ten powiedział żeby na razie się nie przejmować i dalej się starać a po dwóch miesiącach powtórzyć badanie.
Po drugie mam 2 pęcherzyki, jeden w prawym ma 20mm drugi w lewym ma 19mm. Gin powiedział, że widzi ładny śluz, jak opisywał usg to stwierdził, że ślicznie to wygląda i życzy powodzenia. Dziś dostałam pregnyl i biorę się do roboty.
Dzięki wszystkim za wsparcie, dobrze, że Was mam :-D:-D:-D:-D:-D Buziaczki dla wszystkich :-)
kinguś trzymam kciuki:) Nie schodź ze swojego M:):tak:

a dziekuje wam dziewczyny, kochane jestescie:-D:-D:-D
ja juz dzis zaczynam miec treme bo ciagle jeszcze cos do zalatwiania :zawstydzona/y: a szkoda gadac wiec powiem wam tylko ze dziekuje wam ogromnie ze o mnie pamietacie!!:-):-):-) tzrymajcie kciuki!
buziaki:happy:

Wszystkiego Naj naj.... to o czym marzysz by się spelniło, a tego czego pragniesz by Twoim było....:)

Rozumiem doskonale Twoja tremę.... ja mimo , iz ślub dopiero 20 września to tez już mnie łapie trema:-(

Witam w niedzielny poranek :-D
Marzenixx wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Życzę Wam abyście zawsze byli szczęśliwi i kochali się z każdym dniem mocniej. Niech spełnia się Wasze najskrytsze marzenia. Trwajcie razem w zdrowiu i szczęściu. :-):-):-)

Słuchajcie chyba pierwszy raz wczoraj czułam, że pękają mi pęcherzyki (ból jak na okres ale jakoś ciężko go opisać). Tak więc owulacja była w sobotę między 13-15 a przytulanki były w piątek wieczór i sobotę wieczorem zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Cholerka gdybym wiedziała, że pękną tak późno w sobotę to bym zarządziła ranne przytulanki ale bałam się, że pękną wcześniej.

A i jeszcze jedna nowina. W poniedziałek idę na rozmowę o pracę. Praca mało płatna ale dająca mi satysfakcje. Byłabym wychowawcą w świetlicy szkolnej ale zobaczymy jak mi rozmowa pójdzie. Proszę trzymajcie kciuki a ja jutro wieczorkiem napiszę jak mi poszło.

Basias a może jakieś inhalacje ale zawsze możesz się w aptece zapytać. Mam nadzieje, że wkrótce katar Ci minie.

reklama
basias ups zapomnialam!!!!:zawstydzona/y: w ciazy to jakiekolwiek kropelki do nosa musisz skonsultowac z lekarzem!!koniecznie,chociazby zadzwon to moze przez tel poradzi.pozdrawiam

kingus trzymam kciuki za Twoją rozmowe o prace!!!!na pewno sie uda!!! ty to odwazna i odpowiedzialna osoba byc musisz:) ja z jednym sobie ledwo radze a co dopiero z wiekszą ilocią:) twoje dzieciątko bedzie mialo u ciebie dobrze:-)

kina to tu same panny na wydaniu:)))) pozdrawiam serdecznie:)

Do góry