reklama
Nenius no ja też, przestałam "trafiać" w te dni po prostu działamy kiedy się da
Bo ja już po malu na głowe od tego dostawałam, co miesiąc test ciązowy szedł w ruch a co sie okazywalo następnego dnia dostałam @ (bo niestety ja mam nieregularne cykle)
Bo ja już po malu na głowe od tego dostawałam, co miesiąc test ciązowy szedł w ruch a co sie okazywalo następnego dnia dostałam @ (bo niestety ja mam nieregularne cykle)
Czy któraś z Was miała problemy z regulrną @ , bo ja zawsze po leczeniu hormonalnym 3 cykle mam regularne a później juz @ sobie przychodzi kiedy chce, co prawda w lutym przestałam brac leki i 3 @ miałam oczywiście co 28 dni a juz kolejne cykle tez dośc regularne tylko tak co 35-37 dni.
No i dzisiaj powinnam dostac @ no i mam nadzieję że już nie dotane poczekam jeszcze z 10 dni i teścik
No i dzisiaj powinnam dostac @ no i mam nadzieję że już nie dotane poczekam jeszcze z 10 dni i teścik
tikanis
CieRpliWa
maliwna- dziekuje za slowa wspracia...
kingus - i jak tam twoj pecherzyk??
ja zaraz jade na zdjecie szwow,, wogole zastanawiam sie i myle ze moze po tej operacji moje dni plodne dopiero teraz sa skoro teraz uwolinili mi moje komoreczki, hnmm sama nie wiem ale na wszelki wypadek badz nie , glownie z czystej przyjemnosci biore meza w obroty..) moj temperament wzrosl od jakiegos czasu, nie jest to zwiazane z dzidza.. tylko z odstawieniem tabsow..
dzis lub jutro powinna przyjsc@ ale tez nie wiem czy moga byc jakies opoznienia z powodu operacji, lekarz powiedzial ze nie powinny.. hmmm..zobaczymy oby wszytsko bylo ok.. czekam lub i nie na @.. jesli ma przyjsc to niech juz przychodzi a jesli nie to niech sie nie pokazuje tak czy siak spokojnie bez nerwow i bez wiekszych nadzeji ze jeszcze w tych kilku dniach po operacji cos uda sie zdzialac..czekam....
kingus - i jak tam twoj pecherzyk??
ja zaraz jade na zdjecie szwow,, wogole zastanawiam sie i myle ze moze po tej operacji moje dni plodne dopiero teraz sa skoro teraz uwolinili mi moje komoreczki, hnmm sama nie wiem ale na wszelki wypadek badz nie , glownie z czystej przyjemnosci biore meza w obroty..) moj temperament wzrosl od jakiegos czasu, nie jest to zwiazane z dzidza.. tylko z odstawieniem tabsow..
dzis lub jutro powinna przyjsc@ ale tez nie wiem czy moga byc jakies opoznienia z powodu operacji, lekarz powiedzial ze nie powinny.. hmmm..zobaczymy oby wszytsko bylo ok.. czekam lub i nie na @.. jesli ma przyjsc to niech juz przychodzi a jesli nie to niech sie nie pokazuje tak czy siak spokojnie bez nerwow i bez wiekszych nadzeji ze jeszcze w tych kilku dniach po operacji cos uda sie zdzialac..czekam....
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
marzenix jaką piosenke wybralas na 1szy taniec jesli mozna spytac?? zycze milych ostatnich dni w panienskim stanie,a jak wieczor panienski minął???:-)
dziewczyny kochane jeszcze tylko 3 dni!!!!
na pierwszy taniec wybralam Celine Dion "I LOVE YOU" polecam posluchajcie bo jest przecudowna!:-)
a wieczor panienski minał cudownie!! mialam swietna zabawe z kochanymi dziewczynami! wklejam fotke specjalnie dla was!!
tikanis sloneczko wiem ze sie malo odzywam, mam teraz tyle na glowie, ale myslami jestem z toba i trzymam kciuki bo wierze ze teraz wam sie uda i bedzie wszystko dobrze!
eve84 sliczna z was para!!!
pozdrawiam wszystkie kobitki!!
Załączniki
kinguś
Nie poddam się
Dziewczynki moje starania chyba się trochę odwloką. Mój M odebrał dziś wyniki nasienia i rozpoznanie Asthenozoospermia ( mało ruchliwych plemników) i do tego jakieś bakterie. Już zapisał się do androloga. Boję się bardzo a miało być tak pięknie. Przy nim staram się trzymać ale jest mi ciężko :---(
kinguś kochana cóż można Ci powiedzieć w takiej sytuacji chyba tylko że poznanie problemu , choroby to połowa sukcesu , bo po co ty Clo się faszerujesz jak to i tak nic nie da ? Teraz już wiesz gdzie tkwi problem i możecie razem z tym walczyć . Może to nic poważnego i szybko jakość plemniczków męża się poprawi . Moim zdaniem to dobrze że znacie przyczynę . Trzymaj się . Ja kciuki będę trzymać do szczęśliwego finału .
rudka
Mama lipcowa '08
kingus wspieraj przede wszytskim męza,jemu na pewno tez jest trudno. jak juz wiecie gdzie lezy przyczyna to bedzie latwiej mozna temu zaradzic,ostatecznie slyszalam ze robi sie w takich przypadkach in vitro,ale na pewno są jeszcze inne sposoby na poprawienie rychliwosci zolnierzykow,trzymam za was kciuki
marzenix ale ładnie wyszłas, włąsnie posluchalam celinki,bardzo ladna piosenka nie znałam jej wczesniej,ja na swoj 1szy taniec wybralam czekasz na te jedną chwile czerwonych gitar-warto ją uslyszec na weselu-to piosenka sztandar o milosci, do posluchania we dwoje polecam tez piekną melodie "Love story" -Richard Clayderman,piekna moge podesłac mailem jak chcecie posluchac trzymaj sie dzielnie na weselu
milgak bądz dobrej mysli
marzenix ale ładnie wyszłas, włąsnie posluchalam celinki,bardzo ladna piosenka nie znałam jej wczesniej,ja na swoj 1szy taniec wybralam czekasz na te jedną chwile czerwonych gitar-warto ją uslyszec na weselu-to piosenka sztandar o milosci, do posluchania we dwoje polecam tez piekną melodie "Love story" -Richard Clayderman,piekna moge podesłac mailem jak chcecie posluchac trzymaj sie dzielnie na weselu
milgak bądz dobrej mysli
reklama