reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

marzenixx-wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia:-)

a u nas staranka mialy byc od lipca pozniej od sierpnia a teraz moze od pazdziernika bo tez dostalam fajna propozycje pracy o ktorej zawsze marzylam i chyba sie wstrzymamy jeszcze z dwa miesiace :tak:

tylko ze nie wiem czy natura za nas nie zadecydowala bo dzis 32 dzien cyklu i nic @ nie ma ani zadnych obiawow ani ciazowych ani okresowych :-)
zobaczymy co bedzie w piatek zamierzam zrobic test jesli nic sie nie wydazy do tego czasu:-)

pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za nowe fasolki oby bylo ich jak najwiecej

reklama
Basias spróbuj wsadzic sobie do noska male zabki czosnku zawiniete w wacik mozesz waciki posmarowac kremem zwyklym najlepiej nivea aby nie podraznilo
to super metoda i mysle ze nie szkodliwa pomoze ci oddychac i zaraz katar przyjdzie bynajmniej mi zawsze pomagalo i kilku osobom ktorym to poradzilam
zdrowka !!

tylko ze nie wiem czy natura za nas nie zadecydowala bo dzis 32 dzien cyklu i nic @ nie ma ani zadnych obiawow ani ciazowych ani okresowych :-)
zobaczymy co bedzie w piatek zamierzam zrobic test jesli nic sie nie wydazy do tego czasu:-)
Życzę dostania tej wymarzonej pracy i niech teścik wyjdzie taki jak sobie tego życzysz :tak::tak:

dziewczyny bylo super!!!:-D:-D:-D ale ze to nie ten wątek do opisywania ślubów wstawie wam fotke a reszte opowiem przy okazji:-):-):-)

Załączniki

• SUC55712.JPG
    SUC55712.JPG
    123 KB · Wyświetleń: 53
Cześć dziewczyny. Niestety po raz kolejny okazało się u mnie, że natura na razie niechce żebyśmy mieli dzidziusia :(. Jest mi smutno, ale nie będę się poddawać. Zobaczymy co będzie dalej. Gratuluje wszystkim którym się udało :). POZDRAWIAM

UlciaO
Cześć dziewczyny. Niestety po raz kolejny okazało się u mnie, że natura na razie niechce żebyśmy mieli dzidziusia :(. Jest mi smutno, ale nie będę się poddawać. Zobaczymy co będzie dalej. Gratuluje wszystkim którym się udało :). POZDRAWIAM
nie trać nadziei i na nas przyjdzie pora :tak:

reklama
dziewczyny bylo super!!!:-D:-D:-D ale ze to nie ten wątek do opisywania ślubów wstawie wam fotke a reszte opowiem przy okazji:-):-):-)

Marzenixx przepieknie wygladacie!!!!! bardzo sie ciesze ze wsio sie udalo :-D czekamy na relacje:tak::tak:
a ja wpadlam sie pochwalic :-D od soboty rano jestem znowu ciocią :-D Natalia dostala 10 pkt ważyła 3650 i 58 cm - kawał ciałka, a po siostrze w ogole nie bylo widać!!! niestety była cesarka z pełną narkozą :dry: ponieważ kuzyneczka dostała chyba w zasadzie krwotoku .... ehhh.... narazie czuje sie koszmarnie! cesarka to nic fajnego :-( ale dziewczynka śliczniutka i jak narazie podobna do taty - ma jego ustka :-D
i tak jak przewidywałam moja nauka zawezila sie do zrobienia skrotu notatek ... :-D ale co tam co odpoczelam to moje :laugh2:
maja33 trzymam kciuki zeby @ nie przyszła :tak:
UlciaO przykro mi ale super ze masz takie myslenie !!! tak trzymaj :tak:;-)
kinguś i jak rozmowa wypadla??
zycze wszystkim krotkiego tygodnia i przyjemnego poniedziałku :tak:

Do góry