reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

witam po wczasach, ale nadal na urlopie ... tymrazem jestem u rodziców na wsi, więc pełen luz i relaks, a do męża wracam akurat na 2-3 dni przed owulką, więc będzie się działo ..... :tak::-D:tak:

witam nowe starające się,i życzę sukcesu II kreseczek, a wszystkim życzę powodzenia ....:rofl2:

reklama
marzenix jaką piosenke wybralas na 1szy taniec jesli mozna spytac?? zycze milych ostatnich dni w panienskim stanie,a jak wieczor panienski minął???:-)

witam po wczasach, ale nadal na urlopie ... tymrazem jestem u rodziców na wsi, więc pełen luz i relaks, a do męża wracam akurat na 2-3 dni przed owulką, więc będzie się działo ..... :tak::-D:tak:
Oj to trzymam mocno kciuki ;-);-);-);-)

marzenix jaką piosenke wybralas na 1szy taniec jesli mozna spytac??
Też jestem ciekawa :-D

Nienius to prawda wyglądasz świetnie :tak::tak:

Eve84 tworzycie piękną parę :-)

A mnie coś głowa boli :-(

Lilu a jak Ty się teraz czujesz po clo? Chyba dziś zaczęłaś?

Ostatnia edycja:
Kinguś, życze Ci znalezienia super pracki:) i cos czuję że jak zmienisz prace to i dzidzia wtedy też przyjdzie:)

Dziewczyny ja już się zastanawiała, czy to może przez nasze ciągłe myślenie o dziecku tak nam trudno zajśc w ciąze:( tylko jak tu o tym nie myśleć :(

Cześć,

Wi

Nienius nio duży już ten Twój ''kolosek'' :tak::tak: Darunia też coraz piękniejsza ;-) no i przede wszystkim mamusia wygląda kwitnąco:tak: jednak to prawda że ciąża służy :laugh2:

jejku :zawstydzona/y:, dziękuję

witam nowe starające się,i życzę sukcesu II kreseczek, a wszystkim życzę powodzenia ....:rofl2:

kciuki zaciśnięte :tak:

Nienius to prawda wyglądasz świetnie :tak::tak:

dziękuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny ja już się zastanawiała, czy to może przez nasze ciągłe myślenie o dziecku tak nam trudno zajśc w ciąze:( tylko jak tu o tym nie myśleć :(

hmm, niestety to często jest prawda. U mnie zadziałało odstawienie termometru i nie trafianie w "te" dni.

No ale myślenia całkowicie nie da się wyłączyć.

Lilu a jak Ty się teraz czujesz po clo? Chyba dziś zaczęłaś?

Witaj kochana. ja az dziwne po clo czuje sie dobrze, raz mnie tam gdzies zakulo mocniej, ale to tylko raz i przez sekundke :tak:
Clo zaczelam jesc juz w niedziele i jutro ostatni dzien :sorry2:

Moj M tez sadzi ze to przez to wieczne myslenie o fasolce nam sie nie udaje , hmmm:dry:
Ja nawet jakbym chciala to jakos nie moge przestac myslec :zawstydzona/y: :baffled:

Nenius- Pieknie wygladasz w ciazy :tak::-D

Milego dnia dziewczyny....

ale tu dzisiej cisza ...:dry:
kingus dziekuje bardzo za komplementa :-D zdjątko z tych wakacji :tak:
nenus, tikanis - prosze bardzo ;-);-):laugh2:
ja sobie zrobilam przerwe bo juz nie wyrabiam na zakretach w pracy i w domu tez ... oj jak ja bym chciala miec wreszcie swiety spokoj od tej uczelni ... poczuc taki blogostan psychiczny...:dry:
kina1409 ja nawet sie jeszcze nie staram a nie moge o tym przestac myslec!!! juz chyba takie jestesmy :sorry2:
milego dnia kobitki

Kinguś, życze Ci znalezienia super pracki:) i cos czuję że jak zmienisz prace to i dzidzia wtedy też przyjdzie:)
Dzięki to będzie moja pierwsza prawdziwa praca (teraz skończyłam studia i szukam pracy)

Witaj kochana. ja az dziwne po clo czuje sie dobrze, raz mnie tam gdzies zakulo mocniej, ale to tylko raz i przez sekundke :tak:
Clo zaczelam jesc juz w niedziele i jutro ostatni dzien :sorry2:
Moj M tez sadzi ze to przez to wieczne myslenie o fasolce nam sie nie udaje
Bardzo się cieszę, że się dobrze czujesz :tak: Mój M tylko powtarza to nie nasz czas ;-)

kina1409 ja nawet sie jeszcze nie staram a nie moge o tym przestac myslec!!! juz chyba takie jestesmy :sorry2:
milego dnia kobitki
Oj to prawda ciężko tak wyłączyć swoje myśli no ale co ma być to będzie :tak::tak:

Jejku jak u mnie gorąca aż się nie che z domu wychodzić :baffled:
Coś mnie boli prawy jajnik mam nadzieję, że się postarał i jest chociaż jeden pęcherzyk :-) Jutro o 16 mam usg, wieczorkiem napiszę co i jak.

Ostatnia edycja:
reklama
nenius specjalnie dla ciebie kochana :tak::laugh2:
ja uciekam w teren :-D i juz dzisiej nie wracam do pracki do jutra kobitki :tak:

Załączniki

• IMG_0304nabb.jpg
    IMG_0304nabb.jpg
    103,4 KB · Wyświetleń: 32
Do góry