reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witaj Serdecznie :tak:
Trzymam kciuki za staranka, oby poszlo jak po masle :-p
Chociaz trzeba czasami sie dluzej postarac:-(
Ja staram sie juz 14 miesiacy, w tym 4 cykl na wspomagaczach i jak narazie zadnych efektow.
Ale nie trace nadziei , bo wkoncu przeciez musi sie udac ;-)

Zagladaj do nas, zadawaj pytania jesli bedzie cie cos dreczyc, napewno bardzo mile i kochane dziewczyny udziela odpowiedzi i doradza :tak::laugh2:
Milego dnia... :rofl2:

Dziękuje za bardzo miłe przyjecie na forum
No wiem, że nie jest tak łatwo zajść w ciąże:( Te które nie powinny to maja dzieci :( My się staramy od dwóch lat z przerwami na leczenie ( bo ja mam problemy z miesiączkowaniem regularnym, do tego podwyższony testosteron i jeszcze jakis tam hormon) Ale cóż tak jak piszesz w końcu musi sie kiedys udać
Pozdrawiam

reklama
kina nie martw sie,nie z takimi problemami kobiety zachodza w ciaze i rodza zdrowe dzieci,tobie tez sie uda,a zgadzam sie ze w zyciu nie ma sprawiedliwosci,jak czasem widze matki palące czy pijące przy malenkich dzieciach juz nie mówiac o tych ktore biją to zastanawiam sie jaki w tym wszystkim jest sens:confused:

Marzenixx Świerczynski fakt ma super opinie ale tez ma opinie ze tylko kasa jest mu wazna , sama sie o tym przekonałam kiedys wyladowalam u niego ze strasznym bolem krocza a on popatrzył pogdybał skasowal i bez niczego odeslał do domu (inny lekarz wyslal mnie odrazu na zabieg) a nastepnym razem jak sie zapytałam na koniec czy moge brac antykoncepcje to odprowadzajac mnie do drzwi powiedzial ze to nastepnym razem , wiecej juz mnie nie zobaczył
napisał rudka
kina nie martw sie,nie z takimi problemami kobiety zachodza w ciaze i rodza zdrowe dzieci,tobie tez sie uda,a zgadzam sie ze w zyciu nie ma sprawiedliwosci,jak czasem widze matki palące czy pijące przy malenkich dzieciach juz nie mówiac o tych ktore biją to zastanawiam sie jaki w tym wszystkim jest sens:confused:
ja tez nie wierze w sprawiedliwośc zbyt wiele kobiet widzialam naprawde cierpiacych z braku dzieci takich prawdziwych wspanialych matek a pierwszy raz jak urodzilam, niby zdrowa, mloda bez nalogów urodzilam chora coreczke a zaraz po mnie przyjechała babka po 40 z 5 dzieci chyba prosto z imprezy 5 minut i po porodzie była nawet chyba nie byla swiadoma co sie dzieje i dziecko zdrowe super, och noz mi sie otwiera .... nie bede konczyc

Ostatnia edycja:
nienius, rudka, lilu19, kingus- dziekuje dziewczynki za mile przywitanie... my z mezem juz dzialamy ale nie licze ze teraz cos sie tam wydarzy bo do okresu zostalo mi 3 dni, nie wiem jak to z tymi dniami plodnymi bo w symie jak zabieg mialam 13 to uwolnili moja komorke jajowa i w sumie moze jeszcze zdazyl plemniczek ja zapldonic.. no ale raczej na 99,9 % ze nie,,, ale wcake sie tym nie smuce , podchodze do tego normlanie,, taki prawdziwy cykl pierwszych staranek przed nami i zobaczymy co z nich wyniknie ale dopoiero w wrzesniu:):-D

Cześć dziewczynki :-)

W srodę byłam u ginki i na chwilę obecna wszystko ok :-DDzidzia miała ok. 5 mm długości (kolos, nie? hihihih):laugh2: i widać było jak serduszko pulsuje
Super, że wszystko dobrze :tak:

U mnie wielki dzien juz tuż tuż więc nie mam na nic czasu! i Coraz wieksze nerwy!Buziaki !!!:-D:-D
Jejku jak ten czas szybko minął. Na pewno wszystko wyjdzie świetnie :-)

taki prawdziwy cykl pierwszych staranek przed nami i zobaczymy co z nich wyniknie ale dopoiero w wrzesniu:):-D
Dobrze, że masz takie podejście jak nie teraz to na pewno w następnym cyklu się uda :tak::tak::tak::tak::tak:

a zgadzam sie ze w zyciu nie ma sprawiedliwosci,jak czasem widze matki palące czy pijące przy malenkich dzieciach juz nie mówiac o tych ktore biją to zastanawiam sie jaki w tym wszystkim jest sens:confused:
Ja też tego nie rozumiem ale cierpliwie czekam na swoją kolej. Jakoś chyba nabrałam trochę więcej luzu do staranek teraz szukam pracy i moje myśli są zajęte czymś innym ;-)

Cześć kobitki ;-)
troszke teraz czasu nie mam .... juz zaczynam chodzic na rzesach ale mam nadzieje ze jeszcze ze 2 miesiace i bedzie z glowy ....:dry:
tikanis nie masz pojecia jak mi sie mordka usmiechnela jak przeczytalam ze wszystko sie udalo i macie zielone swiatelko!!!! :-D super i to twoje optymistyczne nastaiwenie jest cudowne!!! :laugh2: trzymam kciuki za owocne staranka nawet w tym cyklu a co :-D
Marzenixx zycze zebys mimo narastajacej nerwowosci wszysztko zapiela na ostatni guziczek zeby wszystko poszlo tak jak sobie to wymarzylas!!!!!:tak::tak:
kingus obys znalazla wymarzona prackę !!!! i dobrze platna :-D
nenus wygladasz kwitnaco!!!! ;-):-D i rownierz gratuluje tego malego giganta :laugh2:
wszystkie dziewczynki pozdrawiam ! a i witam nowe :tak:

kingus- znaczy sie tego cyklu nie mozna wliczac bo w sumie go nie bylo.. w tym czasie mialam operacje,, pierszwy dopeiro przedemna:)
eve84- heheh dzieki kochana za te slowa.. operacja dala mi duzo dobrego.. same pozytywy,, i cera ladniejsza, i zielone swiatlo i z wagi zlecialam.. wiec 3 plusy a minusow brak.. wiiec strasznie jestem optymistycznie nastawiona..:)
marzenixx- kochanie jak tam przed twoja wielka uroczystoscia???trzymam kciuki aby sie wszytsko udalo:*

reklama
Witam dziewczynki !!!!

To znowu ja :tak: wpadłam was pomęczyć :-D:-D

Nienius nio duży już ten Twój ''kolosek'' :tak::tak: Darunia też coraz piękniejsza ;-) no i przede wszystkim mamusia wygląda kwitnąco:tak: jednak to prawda że ciąża służy :laugh2:

Tikanis słonko cieszę się że wszystko się udało i że jestes pozytywnie nastawiona i w ogóle :tak: nie ma teraz opcji żeby się nie udało :happy::happy:

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko i owocnych staranek życzę :-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry