reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dziewczyny mam wynik,tzn pani z laboratorium powiedziała mi że wynik jest dodatni i jest ponad 1000 czegoś tam(już nie pamiętam) to dobrz czy źle???

bardzo dobrze, gratuluję kochana :-)

Nati/Miso Butterfly - dobrze, że wróciłyście :-)

Dzień dobry z ranka:-) wyslalam dziś męża po moją betkę :tak:

to czekamy na dobre wieści :tak:

reklama
wiem to doskonale .... ale akurat teraz nie da rady tak hop siup dostac sie do lekarza ktory wykonywal ten zabieg ... :-( a gdy maz byl u niego kilka miesiecy temu zapomnial sie spytac i dupcia zbita!!! a teraz spanikowany do mnie dzwonil bo mu "kochane" kolezanki nagadaly chyba jakis okropnosci w pracy :-(a pytanie do was skierowalam bo moze ktoras miala podobna sytuacje... tak czy inaczej dzieki :sorry2:

hmmm a nie ma możliwości przedzwonić do niego i zapytać czy są jakieś przeciwskazania do staranek w czasie brania tych leków?

ania_g21 - GRATULACJE (już teraz oficjalne:)) )

megi - czekamy na wyniki :))

hmmm a nie ma możliwości przedzwonić do niego i zapytać czy są jakieś przeciwskazania do staranek w czasie brania tych leków?

ania_g21 - GRATULACJE (już teraz oficjalne:)) )

megi - czekamy na wyniki :))

wiesz ivi to jest doktorek ze szpitala i kiedy by sie nie zadzwonilo to akurat operuje!!! :dry: a co do przeciwskazan to na 100% (moim zdaniem) są, tylko z mezem sie zastanawiamy w jakom stopniu moga wplywać na same rzołniezyki :sorry2: maz sie tak zestresowal ze chyba seminogram zrobi najpierw ... narazie sie nie zanosi na staranka - chcemy sie dobrze przygotowac :sorry2: tylko ze ta blokada (to byl zabieg znieczulenia czesci ledzwiowej kregoslupa ) przestaje powoli dzialac wiec maz zacznie ponownie brac pewnie przciwbolowe w pastylkach chyba ze lekarz zdecyduje o zabiegu :-(
Tak w ogole to dzien dobry ;-)
Nati/Miso i Butterfly witajcie!!!
agunia_767 juz zaciskam kciuki :tak:

kurcze:(( szkoda że nie mogę pomóc.. a może podzwonić po innych lekarzach tej samej specjalizacji, co? albo swojego ginka byś się zapytała żeby się dowiedział czy to coś szkodzi?
trzymam kciuki ..

Ivi - witaj na staraczkach 2008 :-)

Wszystkim zafasolkowanym kobietkom - Gratulacje!

Przyszlam do Was po pare fluidków, bo owulka byla i przytulanka tez, wiec pozostaje czekac ;-)

gwiazdeczko - ja tu tylko gościnnie, ale mam nadizeje że na staraczki 2009 to już się załapię:-D:-D

Ivi - witaj na staraczkach 2008 :-)

Wszystkim zafasolkowanym kobietkom - Gratulacje!

Przyszlam do Was po pare fluidków, bo owulka byla i przytulanka tez, wiec pozostaje czekac ;-)

bardzo proszę :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D

Witajcie wszystkie bardzo gorąco :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzień dobry z ranka:-) wyslalam dziś męża po moją betkę :tak:

agunia_767 to tak żeby w końcu się spelniło ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
nati/misio , butterfly WITAJCIE! Życzę szybciutkiego zafasolkowania a żeby było łatwiej przesyłam fluidki ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ :tak:
ania_g21 serdecznie gratuluje fasolki!!! mam nadzieje dziś tez się cieszyć;-) który to tydzień wiesz może?

MEGI dziękuję za fluidki łapię wszystkie co do jednej i czekam z niecierpliwością na pozytywne wieści. Przecież miesiąc się jeszcze nie skończył, a owoców juz mamy co nie miara:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja byłam dzisiaj zrobić betke ale niestety wyniki będą najwcześniej w poniedziałek a najpóźniej w środe:-(. Chyba się ich nie doczekam.

Cierpliwości kochana jak zafasolkujesz będzie musiała wystarczyć na ładnych parę miesięcy ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiesz ivi to jest doktorek ze szpitala i kiedy by sie nie zadzwonilo to akurat operuje!!! :dry: a co do przeciwskazan to na 100% (moim zdaniem) są, tylko z mezem sie zastanawiamy w jakom stopniu moga wplywać na same rzołniezyki :sorry2: maz sie tak zestresowal ze chyba seminogram zrobi najpierw ... narazie sie nie zanosi na staranka - chcemy sie dobrze przygotowac :sorry2: tylko ze ta blokada (to byl zabieg znieczulenia czesci ledzwiowej kregoslupa ) przestaje powoli dzialac wiec maz zacznie ponownie brac pewnie przciwbolowe w pastylkach chyba ze lekarz zdecyduje o zabiegu :-(
Tak w ogole to dzien dobry ;-)

Nati/Miso i Butterfly witajcie!!!
agunia_767 juz zaciskam kciuki :tak:
Słońce ja słyszałam ze nawet gorączka u faceta może wpłynąć na żołnierzyki, spróbuj zapytać swojego gina on powinien wiedzieć najlepiej. Powodzenia. i dziękuję za kciukasy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry