reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
aple - no temp dość niska, ale tylko regularna obserwacja kilku cykli mogłaby powiedzieć czy to u Ciebie normalne np przed @ czy nie.. A może faktycznie termometr coś nie teges? jaki używasz? ile czasu mierzysz?
ania g - betę robią w każdym laboratorium. może spróbuj podzwonić i dowiedzieć się jakie ceny i kiedy wyniki by były? na prawdę warto bo będziesz miała 100% pewności że dzidziuś w Tobie zamieszkał )
megi - super że wizyta już umówiona :-):-)
ania g - betę robią w każdym laboratorium. może spróbuj podzwonić i dowiedzieć się jakie ceny i kiedy wyniki by były? na prawdę warto bo będziesz miała 100% pewności że dzidziuś w Tobie zamieszkał )
megi - super że wizyta już umówiona :-):-)
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć :-)
WOW, super :-) Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję Ci bardzo :-), rzeczywiscie nie za wesoło u Ciebie z ta cukrzycą ale słuchaj lekarza a wszytsko bedzie dobrze , pozdrawiam
no to przytulam i puszczam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
witam serdecznie
dziekuję serdecznie, wypoczywaj i.............wracaj z fasolką
na pewno nie za wcześnie, test robi się w terminie @ a czasem nawet wcześniej wychodzi pozytywny. Idź na betę dzisiaj/jutro
dziekuję i baaaaaaaaaaaardzo gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rzeczywiście niska bardzo ta tempka...ale może faktycznie cos nie tak z termometrem. Zrób betę, będziesz miała pewność
Witajcie dziewczynki.Niewytrzymałam i zrobiłam teścik noi dwie kreseczki Boże jak ja się ciesz!!!
WOW, super :-) Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nenius Wielkie , ogromniaste gratulacje . Bardzo się cieszę że tak szybko Ci się udało. Życzę Ci spokojnej ciąży i samych cudownych chwil z maleństwem pod serduszkiem :-)
Witam wszystkie ,,nowe,, starające się , a wszystkie ,,stare,, gorąco pozdrawiam . Wszystkim Wam życzę szybkich sukcesów w zobaczeniu upragnionych II kreseczek
U mnie łatwo nie idzie , ale powoli do przodu . Wczoraj byłam u lekarza i wydaje się że z dzidzią wszystko ok. Ma teraz 66.8 mm wzrostu i jest bardzo ruchliwa . Żeby nie było zbyt różowo to od 3 tygodni biorę insulinę bo wykryto u mnie cukrzyce ciężarnych ale nie zrażam się tym i wieżę że wszystko szczęśliwie się skończy .
Jeszcze raz Wszystkim Wam życzę owocnego w fasolki lata :-)
Dziękuję Ci bardzo :-), rzeczywiscie nie za wesoło u Ciebie z ta cukrzycą ale słuchaj lekarza a wszytsko bedzie dobrze , pozdrawiam
Witajcie :-)
Ojej ile fasolek!!!! Wszystkim gratuluję i życzę spokojnej ciąży i proszę o maaaaasę fluidków, bo u mnie niestety @ przyszła (w sumie to wiedziałam, że tak będzie, bo owu nie było). Nowy cykl nowa nadzieja :-)
no to przytulam i puszczam fluidki
wiatm was wszystkie,dopiero zaczynam,ale serdecznie pozdrawiam,bardzo sie ciesze że nie jestem juz sma z tym starniem siepozdrawiam;-);-)
witam serdecznie
wielkie gratulacje, szczęśliwych kolejnych 8 miesiecy z malenstwem pod seruszkiem .....
dziekuję serdecznie, wypoczywaj i.............wracaj z fasolką
jak wczesniej pisałam zrobiłam test i w sumie wyszły dwie kreski, ale cały czas mnie dreczy czy nie zrobiłam go za wczesnie. @ sóźnia mi się 3 dni teoretycznie powinnam dostać 2-3 sierpnia po duphastonie. tak jak pisałyście pójde na te badania beta ale czy w takim przypadku moge iśc juz w przyszłym tygodniu? boje się że powtórny test wyjdzie negatywny:-(. (wiem że może marudze, przepraszam i prosze o odp)
na pewno nie za wcześnie, test robi się w terminie @ a czasem nawet wcześniej wychodzi pozytywny. Idź na betę dzisiaj/jutro
Witajcie wszystkie z ranka!!!! wiem ...dawno mnie nie było, ale dużo się zmienilo!!! Przede wszystkim serdeczne gratulacje dla basias, ani_g21 i dla Ciebie nenius :-):-):-) dbajcie o siebie!!!
Tak skromnie się przyznam że po wielu wielu miesiącach ( 11) tracenia nadzieji i zawodu w końcu się udało!!!!!! i to bez zadnych specjalnych badań, po prostu!!! Dzis rano testowanko bo objawy miałam identyczne jak ania_g21!!! i tak śledziłam od kilku dni wątki i wczoraj pod jej wplywem nie wytrzymalam i kupiłam teścik i co!? Dzis rano II krechy!!!!!! :-):-):-)Jestem przeszczęśliwa ze w końcu Nam się udało!Dzis lub jutro jak się uda ide do ginki upewnic sie na 100%, a w sobotę na 2 tyg nad morze wypocząć dziewczyny jednak WIARA CZYNI CUDA! Wierzyłam gdzies tam do końca choś czasami bylo ciężko, tym bardziej że miałam nieregularne @ ale teraz to juz przeszłość! Ciesze się razem z Wami kochaniutkie!!! i obiecuje że teraz bede tu cześciej przebywać;-) dajcie mi troche czasu nim nadgonie tematy ;-) i nie gniewajcie się Miłego dnia!!!
dziekuję i baaaaaaaaaaaardzo gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i d****. Zmierzylam dzis rano i mialam 35.3.:-(( troche dziwna ta temp i chyba stanowczo za niska co?abo ja jestem dziwna albo musze zmienic termometr)a jesli chodzi o normalna @ to cisza..
Chyba przejde sie do przychodni i dowiem sie dokladnie czy robia tutaj ta bete czy nie. Zalezy mi zeby wiedziec bo za kilka tygodni mamy wesele(w chwili obecnej jestesmy po slubie cywilnym) i chcialabym pojsc np na sloarium i wolalabym wiedziec czy nikomu w brzuszku przypadkiem nie zrobie krzywdy:-(
rzeczywiście niska bardzo ta tempka...ale może faktycznie cos nie tak z termometrem. Zrób betę, będziesz miała pewność
Ivi a wiec napisze tak:
Pomairowiczka ze mnie zadna Na poczatku w pierwszym miesiacu staranek zaczelam mierzyc i robilam to "az" przez kilka dni, i dalam sobie spokoj. I wczoraj przypomnialo mi sie jak ze kiedys czytalam ze mierzeniem temp mozna sprawdzic czy to co dzieje sie w brzuszku idzie w kierunku fasolki czy nie.
Ale wiem.....powinam to robic regularnie a nie z "doskoku". troszke sie wyglupilam..
Pomairowiczka ze mnie zadna Na poczatku w pierwszym miesiacu staranek zaczelam mierzyc i robilam to "az" przez kilka dni, i dalam sobie spokoj. I wczoraj przypomnialo mi sie jak ze kiedys czytalam ze mierzeniem temp mozna sprawdzic czy to co dzieje sie w brzuszku idzie w kierunku fasolki czy nie.
Ale wiem.....powinam to robic regularnie a nie z "doskoku". troszke sie wyglupilam..
ivi
uzależniona;) // I.2010
hihi nei wygłupiłaś się chodzi o to że możliwe jest że u Ciebie pod koniec cyklu temp spada aż tak nisko i to nic strasznego jak napisał mi jeden z expertów na 28dni jak dopiero zaczynałam obserwacje " u kobiet wszystko jest normalne"
nenius
Przyjaciółki 2008
tyle tylko, że wydaje mi się, że taka tempka (o ile termometr jest dobry) o fasolce nie świadczy (zdecydowanie za niska)
hihi nei wygłupiłaś się chodzi o to że możliwe jest że u Ciebie pod koniec cyklu temp spada aż tak nisko i to nic strasznego jak napisał mi jeden z expertów na 28dni jak dopiero zaczynałam obserwacje " u kobiet wszystko jest normalne"
Masz racje ivi u "kobiet wszystko jest normalne" hihihi nawet moj maz tak mowi
ivi
uzależniona;) // I.2010
nenius - no raczej nie.. raczej to świadczy o spadku przed @...
ale obserwacje polecam
aple - hhehe wiesz, ja dłuuugo nie mogłam pojąć że nikt mi nie może powiedzieć czy tak jest dobrze czy nie... ale nauczyłam się cierpliwości i dystansu do wszystkiego co się dzeije z moim organizmem
ale obserwacje polecam
aple - hhehe wiesz, ja dłuuugo nie mogłam pojąć że nikt mi nie może powiedzieć czy tak jest dobrze czy nie... ale nauczyłam się cierpliwości i dystansu do wszystkiego co się dzeije z moim organizmem
tyle tylko, że wydaje mi się, że taka tempka (o ile termometr jest dobry) o fasolce nie świadczy (zdecydowanie za niska)
Termometr mam elektryczny ze slepu za "funciaka" mimo wszystko nenus tez juz sie nie napalam ze to fasolinka...nawet to ze nie mam apetytu jak zawsze i jestem strasznie zmeczona w moim pprzypadku to nic takiego. Ja poprostu uwielbiam spac a brak apetytu to pewnie nerwy przed weselem ktore juz niedlugo... No ale nic dzis pojde sie zapytac czy robia takie badanie krwi(wydaje mi sie ze chyba powinni)
;-*******
reklama