reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Gratuluje :-D:-D:-D Odpoczywaj i dbaj o Was. Życzę spokojnej ciąży:-). Prosimy o porcję fluidków :tak::tak::tak:

Tikanis napisz jak tylko wrócisz od lekarza co i jak. Teraz już na pewno wszystko będzie dobrze, dostaniesz leki i wkrótce będzie fasolka :-)

Zapomniałam napisać, że w sobotę miałam owulacje i strasznie bolał mnie jajnik( jak siadałam, ogólnie jak się zginałam- jeszcze nigdy tak nie miałam). Teraz jest już ok, zobaczymy co z tego wyjdzie :-) Około 2 sierpnia robię test... Teraz biorę duphaston 3x1 i czekam

Agunia_767 trzeba być dobrej myśli. Zdrówka Ci życzę kochana.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny;-)
Otóż w ciągu kilku tych dni wydarzyło się u mnie parę ważnych zreczy. Dostałam świetną propozycję pracy,na którą prawie rok czekałam i niestety z tychże powodów muszę odłożych staranka na conajmniej 1-1,5 roku :-( nie jest to jednak dlamnie powód do smutku bo jestem przeszczęśliwa z tego powodu ze wkońcu będę robić to co uwielbiam.:-D Ale muszę się wypisać z waszego grona, choć będę do was zaglądać i sprawdzać ile fasolek sie pojawia. :tak:
Za rok czy dwa kiedy ja będę się ponownie starać pewnie będą już nowe dziewczyny czekające na maluszka bo wy wszystkie juz będziecie miały swoje!!:-)Tego wam życzę z całego serducha,!!:tak:
Ale będę was odwiedzać bo wszystkie was ogromnie polubiłam:-DBuziaczki
GRATULUJE wymarzonej pracy i spelnienia marzenia, jednak jakas sprawiedliwosc jest:-)najpierw praca, pozniej Fasoleczka..wszystko idzie pomalutku w dobrym kierunku:tak:Trzymamy kciuki, szkoda tylko ze nas opuszczasz..ale zagladaj Kochana:tak:I zycze Ci wszystkiego co dobre, madre i piekne na Nowej Drodze Zycia:tak::-):-Di czekamy na zdjecia ze slubu:tak:buziaki
Witam sie w słoneczny dzien...

Marzenixxx Powodzenia w nowej pacy... Super ze mozesz robic to co chesz, wiec jedno marzenie juz sie spelniło a potem drugie (trzymam ciukasy)
I czekamy na zdjecia ze slubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja nie wytrzymalam jednego dnia i zrobilam test poraz czwarty :-)
Trzy negatywne i ...

Najgorsze jest to ze teraz musze czekac az do 13 tyg. zeby isc na 1 USG...chyba ze sie wybiore sama do polskiej kliniki na USG ;-)
Bo teraz to sie musze zglosic do Lekarza rodiznnego nawet nie do gina i ona zrobi mi test powie ze jest OK i kaze czekac do 13 tyg. da witaminy i tyle ...
GRATTULACJONY MEGASNEEEEEE:tak::-Ddbaj teraz o Was szczegolnie:tak:

U mnie dobrze, moj Kochany Skarb jest taki cudowny, a ostatnio to poprostu przechodzi samego siebie.. i powinnam byc szczesliwa a nie jestem.. jakies glupie leki mam i mysli nie wiadomo skad.. Wiecie ze mialam wszystkie objawy ciazowe i w sumie to mam, bolal mnie brzusio, niedobrze mi bylo i wyczuwalam kazdy zapach nawet jak prawie nie bylo go czuc:confused:az moja mamcia, ktora zawsze pierwsza wszystko wyniuchala sie dziwila i stwierdzila ze chyba bedzie babcia.. ale niestety dzis przyszla wredna @ :-:)-:)-(i rozwiala cala nadzieje..to juz drugi cykl 28dniowy, poprzestawialo mi sie cosik.. w takim razie nie wiem co mi jest .. :baffled:

to juz drugi cykl 28dniowy, poprzestawialo mi sie cosik.. w takim razie nie wiem co mi jest .. :baffled:

może to tylko przez te starnia, troszkę więcej stresu z tym związanego i poprostu taka reakcja organizmu .... więc pewnie nic Ci nie jest, tylko owulka troszkę szybciej, więc szybciej będzie serduszkowanie ..... :tak: przyjemności

witam w poniedziałek ....:tak::-D:tak:

Hej, witam poweekendowo :-) Mój mąż zrobił nam śliczną bardzo dużą huśtawkę ogrodową :-) taki prezent na 6 rocznicę ślubu :-D

Oj nie choruj nam więcej. Życzę dużo zdrówka. Niech uciekają wiruski ...i pojawia się fasolinka :tak:

bardzo dziękuję :-)

Cześć dziewczyny;-)
Otóż w ciągu kilku tych dni wydarzyło się u mnie parę ważnych zreczy. Dostałam świetną propozycję pracy,na którą prawie rok czekałam i niestety z tychże powodów muszę odłożych staranka na conajmniej 1-1,5 roku :-( nie jest to jednak dlamnie powód do smutku bo jestem przeszczęśliwa z tego powodu ze wkońcu będę robić to co uwielbiam.:-D Ale muszę się wypisać z waszego grona, choć będę do was zaglądać i sprawdzać ile fasolek sie pojawia. :tak:
Za rok czy dwa kiedy ja będę się ponownie starać pewnie będą już nowe dziewczyny czekające na maluszka bo wy wszystkie juz będziecie miały swoje!!:-)Tego wam życzę z całego serducha,!!:tak:
Ale będę was odwiedzać bo wszystkie was ogromnie polubiłam:-DBuziaczki

Gratulacje nowej pracy ale z naszego grona się nie wypisuj, zagladaj jak najcześciej:tak:

super, gratulacje!!! A mówiłaś, że u Ciebie kiepskie dni...
Tylko, rety aż cztery testy zrobiłaś :szok:. Tak bardzo byłaś pewna, że to to, że nawet mimo 3 negatywnych zrobiłaś 4? Jak to było? Opowiadaj :tak:

My wlasnie jedziemy na morze;-)

aaaa to pewnie Cię nie będzie...a ja się juz nastawiłam na ciekawą opowieść :sorry2:. W każdym razie udanego wyjazdu!!!

a ja odebralam wyniki w piatek insuliny i w porzadku jest.. jedyny czynnik ktory mam zaklocony to fsh i lh.. i to z tego mam syfy i brak owulacji.. wiec teraz mam nadzieje ze moj dzin da mi w pon jakies leki i ze wszystko bedzie juz dobrze.. ciesze sie ze insuline i prolaktyne mam w normie bo slyszalam ze one maja duzy wplyw na fasolke..:):-D a moj urlop musialam przesunac:wściekła/y: na wrzesien..i we wrzesniu polecimy do tunezji :tak: mowia ze co sie odwlecze to nie uciecze.. wiec zobaczymy:sorry2:

Fajny urlop sie zapowiada :-D, lekarz na pewno coś poradzi :tak:

U mnie dobrze, moj Kochany Skarb jest taki cudowny, a ostatnio to poprostu przechodzi samego siebie.. i powinnam byc szczesliwa a nie jestem.. jakies glupie leki mam i mysli nie wiadomo skad.. Wiecie ze mialam wszystkie objawy ciazowe i w sumie to mam, bolal mnie brzusio, niedobrze mi bylo i wyczuwalam kazdy zapach nawet jak prawie nie bylo go czuc:confused:az moja mamcia, ktora zawsze pierwsza wszystko wyniuchala sie dziwila i stwierdzila ze chyba bedzie babcia.. ale niestety dzis przyszla wredna @ :-:)-:)-(i rozwiala cala nadzieje..to juz drugi cykl 28dniowy, poprzestawialo mi sie cosik.. w takim razie nie wiem co mi jest .. :baffled:

Iwonka przytulam mocno, jak już bedziesz po lekarzu to daj znać, dobrze?

Witam

ewadbr u mnie jest sluz ale zadnych upławów nie ma .

nenius Kochana chyba za wczesnije robilam testy... Dwa zrobilam w 6 dniu :sorry2:jeden w 8 dniu wiec wydawało mi sie ze to za wczesniej...
Wiec postanowilam zrobic dzien przed spodziewana @ i wyszły II
Wiesz powiem Tak ze jak zrobilam te trzey testy to sie uspokoilam ze to nie teraz ale to ze dostalam ogromnego apetytu tzrymalo mnie troszke w nadzieji. No i postanowilam zrobic ten kolejny ;-)

kinguś PRZESYŁAM OGROMNE FLUIDY dla Was WSZYSTKICH...

Iwonko trzymam kciuki za kolejny cykl...

nenius Kochana chyba za wczesnije robilam testy... Dwa zrobilam w 6 dniu :sorry2:jeden w 8 dniu wiec wydawało mi sie ze to za wczesniej...
Wiec postanowilam zrobic dzien przed spodziewana @ i wyszły II
Wiesz powiem Tak ze jak zrobilam te trzey testy to sie uspokoilam ze to nie teraz ale to ze dostalam ogromnego apetytu tzrymalo mnie troszke w nadzieji. No i postanowilam zrobic ten kolejny ;-)

hihihihi a ja zrozumiałam, że zrobiłaś wszystkie cztery jednego dnia :-D:-D:-D

nenius nie , kiedys pislam ze zrobilam test i wyszedl negatywny a rano w niedziele cos mnie tknelo i zrobilam :-)
Tyle co ja wydałam an testy :zawstydzona/y: ale opłacało sie ...
Jak wszytko bedzie dobrze to bede miec do oddania dwa testy owulacyjne :-p
Bo mi nie bede juz potrzebne

reklama
Witam w deszczowy poniedziałek
U mnie nic nowego czekam na sierpień i wtedy zrobię test. W środę jedziemy nad morze, mam tylko nadzieję, że troszkę się pogoda poprawi.

Sofik "pochłaniam" Twoje fluidki. A co do testów to rzeczywiście idzie sporo kasy:tak:

Agunia_767 niestety nie znam żadnej wróżki.

Do góry