reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Owulacje będę mieć prawdopodobnie w sobotę więc czekają mnie intensywne staranka :-)

UDANYCH STARANEK ZYCZE :-D:-D:-D

Ja jednak zdecydowalam sie na 3 cykl z Clo, trzeci i ostatni :szok: jak teraz sie nie uda tooooo :baffled: Napewno pani doktor wiecej Clo nie bedzie chciala dac, tylko skierowanie na to cholerne HSG...
wogole moja ginka nie wie ze ja trzeci cykl jem clo,( bo jestem w polsce na urlopie i tutaj przepisala mi moja rodzinna pani doktor :sorry2:
teraz do dziewczy ktore maja problemy ze sluzem plodnym:
a wiec tak:
mi pani doktor powiala ze wiesiolek najlepiej dziala na poprawe sluzu jak aplikuje sie go dopochwowo a nie doustnie:confused::dry:
wiec ja tak zaczelam od wczoraj:sorry2: dwa razy dziennie po jednej kapsulce do spodziewanej owulacji...:cool2:
zobaczymy czy tym razem cos mi pomoze ( bo ja tego sluzu przy braniu clo wogole nie mam ):szok: w tamtym cyklu lykalam i nic nie pomoglo wiec moze tym razem:tak:

PIXELLA 77- nie smutak sie kochana,musisz sobie tersaz z tym poradzic... takie przypadki czesto sie zdarzaja niestety:wściekła/y: lekarze nazywaja to pustym jajem plodowym...
ten swiat jest niesprawiedliwy :no::wściekła/y:

pozdrawiam i do uslyszenia..........................

reklama
czesc kobitki

Lilu19 to kochanie treraz mnie zaskoczylas:baffled: dopochwowo?????????????????????????????a kto by wpadł na ten pokysl?!
dziewczyny czy ktoras z was brała wiesiołek dopochwowo???tyle się oczytalam na internecie i nic o tym nie pisali....ale co lekarz to lekarz....ale czy to wogole prawda?!
A ja już zezarłam prawie całe opakowanie!:confused::baffled::-D

Lilu19 to kochanie treraz mnie zaskoczylas:baffled: dopochwowo?????????????????????????????a kto by wpadł na ten pokysl?!
dziewczyny czy ktoras z was brała wiesiołek dopochwowo???tyle się oczytalam na internecie i nic o tym nie pisali....ale co lekarz to lekarz....ale czy to wogole prawda?!

na innych watkach tez dziewczyny pisały o skuteczności, ale łykały ten wiesiołek, więc ja sie nie wypowiadam.... wiem tylko,że napewno tylko do owulacji :tak::tak::tak: ale może dopochwowo bardziej skuteczny ????

miłego sobotniego popołudnia :cool2:

czesc kobitki

A ja już zezarłam prawie całe opakowanie!:confused::baffled::-D

He he he he, ja tez zawsze czytalam o wiesiolku ze pomaga na sluz plodny, tylko ze dziewczyny to lykaly....
Ja w tamtym cyklu lykalam i niestety tez bylam bez sluzu :baffled::confused:
Powiedzialam to ostatnio mojej gince ze mam te problemy ze sluzem i powiedzialam o wiesiolku, ona stwierdzila ze wiesiolek moze pomuc ze sluzem ale tylko wdety jak go sie aplikuje dopochwowo:dry: a nie lykajac....:confused:
wiec postanowilam tak wyprobowac :sorry2: zobaczymy czy w ten sposob wiesiolek mi pomoze z tym sluzem;-)

tak Sofik juz kiedys zauwazylam ze ty tez mieszkasz w IE kochana :tak::-D

a co tu ostatnio takie pustki na forum :szok::confused:

MILEGO DNIA ZYCZE WAM DZIEWCZYNKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny;-)
Otóż w ciągu kilku tych dni wydarzyło się u mnie parę ważnych zreczy. Dostałam świetną propozycję pracy,na którą prawie rok czekałam i niestety z tychże powodów muszę odłożych staranka na conajmniej 1-1,5 roku :-( nie jest to jednak dlamnie powód do smutku bo jestem przeszczęśliwa z tego powodu ze wkońcu będę robić to co uwielbiam.:-D Ale muszę się wypisać z waszego grona, choć będę do was zaglądać i sprawdzać ile fasolek sie pojawia. :tak:
Za rok czy dwa kiedy ja będę się ponownie starać pewnie będą już nowe dziewczyny czekające na maluszka bo wy wszystkie juz będziecie miały swoje!!:-)Tego wam życzę z całego serducha,!!:tak:
Ale będę was odwiedzać bo wszystkie was ogromnie polubiłam:-DBuziaczki

Marzenixx bardzo się cieszę, że dostałaś wymarzoną pracę. Tylko szkoda, że Nas chcesz opuścić. Czekamy na wieści od Ciebie jak minął ślub itp. napisz czasem co u Ciebie słychać. Mam nadzieje, że wkrótce będziemy mogły Ci radzić na temat ciąży i maleństw. Do miłego następnego spotkania. Ściskam Cię mocno i życzę aby wszystko szło po Twojej myśli i byś była szczęśliwa :-):-):-)

Witam sie w słoneczny dzien...

Marzenixxx Powodzenia w nowej pacy... Super ze mozesz robic to co chesz, wiec jedno marzenie juz sie spelniło a potem drugie (trzymam ciukasy)
I czekamy na zdjecia ze slubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja nie wytrzymalam jednego dnia i zrobilam test poraz czwarty :-)
Trzy negatywne i ...

Najgorsze jest to ze teraz musze czekac az do 13 tyg. zeby isc na 1 USG...chyba ze sie wybiore sama do polskiej kliniki na USG ;-)
Bo teraz to sie musze zglosic do Lekarza rodiznnego nawet nie do gina i ona zrobi mi test powie ze jest OK i kaze czekac do 13 tyg. da witaminy i tyle ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry