reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Jak myslicie czy te II kreski oznasczaly ze mialam ciaze biochemiczna, czy to bylo spowodowane pregnylem ??
wiem ze teraz juz za pozno zeby sie czegokolwiek domyslac, ale tak jakos smutno mi sie zrobilooo:-(
Miałam podobną sytuację do Ciebie tylko, ze ja robiłam bete(najpierw była podwyższona a później spadła). To mogła być ciąża biochemiczna ale nie zadręczaj się moja gin mi dziś powiedziała żeby o tym nie myśleć bo dużo osób nawet o tym nie wie, że miało ciąże biochemiczną. Trzeba iść na przód i nie oglądać się za siebie. Czasem też pregnyl dłużej utrzymuje się w organizmie. Nie myśl już o tym. Ściskam Cię mocno

reklama
Tak sobie czytam, czytam, czytam ... i stwierdzam, że jednak na razie to chyba tylko sobie Was z boczku poobserwuję no i bede oczywiscie kibicowala zaciskając mocno kciuki.

Trzymajcie się cieplutko kochane :-)

Buziaczki dla Was !
Zobacz załącznik 85756

Miałam podobną sytuację do Ciebie tylko, ze ja robiłam bete(najpierw była podwyższona a później spadła). To mogła być ciąża biochemiczna ale nie zadręczaj się moja gin mi dziś powiedziała żeby o tym nie myśleć bo dużo osób nawet o tym nie wie, że miało ciąże biochemiczną. Trzeba iść na przód i nie oglądać się za siebie. Czasem też pregnyl dłużej utrzymuje się w organizmie. Nie myśl już o tym. Ściskam Cię mocno

Dzieki ci Kingus za slowa pocieszenia, az troszke lzej na serduszku :tak:
wiem ze kolejny cykl to kolejna szansa, tylko ze jak znowu sie nie uda, z miesiaca na miesiac corqaz gorzej to przezywam i wkoncu wpadne w jakas depresje...
caly czas sie jeszcze zastanawiam czy isc do ginki po clo czy sprubowac jeden cykl bez... chociaz mnie kusi isc po recepte na clo:sorry2: w kazdym badz razie mam czas do namyslu do czwartku bo to bedzie 5 dc....
dzisiaj sie dowiedzialam ze kolejna kolezanka zostala mamusia 1 lipca, jest w anglii i ma synka z jakims arabem :szok: z ktorym nie jest i bedzie samotna mamusia..

Kinguś, alez skąd !!! Ja po prostu widzę, że prawie wszystkie z Was staraja sie juz od dawna o dziecko i maja z tym niestety problemy. Nie chcę pisać o rzeczach, które w porównaniu z Waszymi problemami to pestka tak naprawdę. To ja boję się, że mogę Was czymś urazić pytając np o sprawy, które juz na forum były poruszane i może już do tematu wracac nie chcecie. Wolę sobie z boczku poobserwować, poczytać co nowego i od czasu do czasu sie odezwać :-) Jak by co nr gg jest podany :-)

Obserwuje Was ...
Zobacz załącznik 85759

Wolę sobie z boczku poobserwować, poczytać co nowego i od czasu do czasu sie odezwać :-) Jak by co nr gg jest podany
Jakbyś miała jakiś problem albo byś chciała pogadać to zawsze możesz do mnie napisać. Życzę aby Twoje staranka przebiegły bez problemów :tak::tak: Będzie mi brakowało Twoich kolorowych załączników...:sad:

witam wszystkie starajace :)

niestety to przyszla wredna @ 5 dni za wczesnie skubana przechytrzyla mnie a moze wogole nie bylo ow bo sluzu plodnego nie zaznalam no coz wrzuce na luz poprowadze karte i zobaczymy jak sie uda to super a jak nie to przeciez w moim wypadku swiat sie nie zawali juz mam co kochac i calowac chociaz z tym ostatnim coraz gorzej czym starsze tym bardziej sie bronia

Jezeli pozwolicie to bede wpadac i trzymac kciuki za wasze fasolki zostawie wam pozytywne fluidki zeby fasolek bylo najwiecej jak sie da ...

witam wszystkie starajace :)

niestety to przyszla wredna @ 5 dni za wczesnie skubana przechytrzyla mnie a moze wogole nie bylo ow bo sluzu plodnego nie zaznalam no coz wrzuce na luz poprowadze karte i zobaczymy jak sie uda to super a jak nie to przeciez w moim wypadku swiat sie nie zawali juz mam co kochac i calowac chociaz z tym ostatnim coraz gorzej czym starsze tym bardziej sie bronia

Jezeli pozwolicie to bede wpadac i trzymac kciuki za wasze fasolki zostawie wam pozytywne fluidki zeby fasolek bylo najwiecej jak sie da ...

Przytulam mocno
nie tylko ciebie zaskakuje @ ona ma poprostu swoje humory i przychodzi kiedy jej sie zywcem podoba czy to za wczesnie czy za pozno :wściekła/y:

alez oczywiscie kochana wpadaj ile chcesz, kolejny cykl przed toba, wiec kolejna szansa :tak:

A tu co tak pusto ?????? gdzie sie wszystkie dziewczyny podzialy, czyzby wszystkie takie zapracowane :eek:
kiedys nie mozna bylo nadazyc czytac, a teraz pustki...:szok:

reklama
Lilu19 co do tych super czułych testów z moczu, to ja nie mam zaufania. Kiedyś myslałam, że jestem w ciąży i zrobiłam tai test, no i były 2 kreski, potem zrobiłam 2 i były mniej wyraźne, a potem poszłam do ginki i na 100% nie byłam w ciąży :-/.

Do góry